Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Nici eu nu vreau sa-l tin in casa pana ii fac botezul!!!!

Fetelor,contractiile,cum le simti?Le simti in toata burta sau cum?Sa vedeti ,acuma am iesit din baie si in ce ma spalam sa vedeti ce ganduri trilulilu am avut! Bebe tot ma lovea asa mai tare in burta si ma gandeam de nasc acuma eu ce ma fac ,singura acasa ,fara bagaj,eu ce ma fac!!Vai ce trilulilu sunt!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by aimee79

quote:
Originally posted by iulia83

hehe, tocmai am vazut pozele din albumul comun. sunteti frumoase toate. vad ca majoritatea ati cumparat deja hainute de bebe..eu inca nu, dar am primit cateva. Geta am vazut ca te-a prins sotul pe forum Aimee eu inca n-am facut ecografie 4D vad ca ai niste pisicute superbe. am si eu cateva, dar la bunici ca la apartament nu am avut loc de mama pana acu ca nu le suporta.

inca imi astept sotul..cine stie pe unde o hoinari. ma trezesc ca ma suna de la Bucuresti te pomeni ca testeaza autostrada. oooof, ma duc sa mananc ceva ca sunt stresata. revin

Poze Iulia 31+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

Bine ai venit Iulia83...multam de complimente la pisicutele mele.......eu am vreo 3 sau 4 4D-uri...sper sa ai si tu ocazia, dar cel mai reusit e cel de la 32 saptamani unde l-am prins pe bb razand cu gura pana la urechi in filmulet

Vad ca esti din Vilcea...si eu sunt jumatate din Vilcea...am facut si 2 ani de liceu acolo la Lahovari...abia astept sa vina bb sa ajung pe acolo sa pap un papanas la OK ...ca tare buni sunt!

Alexandra 38+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

si eu am facut liceul in valcea, la economic...
Si merg f des acolo la nasi

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Gabitzule,tu acuma cum vei naste prin cezarina,si te anesteziaza total sau tot cu epidurala?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara de la o familie fericita!!!

Acum sintem 3, minunea noastra ne-a facut o surpriza de zile mari. Ne-a luat tare prin surprindere. Nu ne asteptam... sau nu ma asteptam sa fie asa grabit. Puturosicul mamei a vrut sa ne vada mai curind.
Sa va povestesc pe scurt nasterea ... a fost totul asa rapid ca nici n-am apucat sa ne dam seama ce se intimpla.

Ni s-a rupt apa in prima mea zi de stat acasica, in patutz... ceea ce m-a surprins si m-a facut sa cred ca e doar dopul. Joi am mers la serviciu, vineri ... era prima zi de concediu. Am vorbit la telefon cu prietenele mele si ma tot sfatuiau sa merg la spital, dar tot aminam ptr ca am simteam ok, dar m-au convins ca e mai mult dee atit si sa merg al spital cu bagaj cu tot... voiam sa merg doar la control.
Asa ca la 11 apa rupta, la 14 eram la spital iar la 15.30 a scincit prima data bb Gabitzu.

Multumesc tuturor pentru urari, nu va enumar ... dar va pup pe toate. Multumim si va dorim si voua... ce vrem si pentru noi: multa santate. Abia asteptam sa ajung acasa sa intru pe forum... eu si sutele mele de intrebari de acum inainte.

Noi ne luptam cu mincatul... sintem micutzi si nu prea avem forta si rabdare sa tragem. Avem laptic ... credem - am ajuns cu mulsul la 40 ml. (inca nu stiu daca e mult sau putin).
Dar bebelinul nostru se cam limiteaza la 20 ml la o masa ... desi de cind am venit acasa, desi si in spital... l-am cam "pompat".

Am fost santajati ... ca daca scade mult il baga la prematuri si daca nu ia in greutate ne mai tine in spital. Asa ca ... bietul copil maninca ... si chinuit, tras de obraji sau picioruse. Nu prea vrea sa se trezeasca sa pape. O singura data l-am lasat (l-au lasat.. la spital)si mi-a dormit 5 ore. Cred ca e f. mult pentru el, nu?

Acum avem iar 2.400 Kg cit am avut al nastere, de fapt ieri am avut atit. Iar eu sint super ok, de ne-au lasat "la vatra".

Legat de doctori... ce sa spun. Eram asa suparata si debusolata... ... si noi ajunsesem la urgenta si ni s-a spus ca trebuie declansata nasterea... Am crezut ca lesin.. luasem bagajul partial.
Am fost cu adevarat multumita.

Va pup acum ca merg sa pregatesc tetine pentru bb si pompitza... ca mami... presteaza.

Va multumim inca o data pentru urari daca aveti intrebari.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Acum sintem 3, minunea noastra ne-a facut o surpriza de zile mari. Ne-a luat tare prin surprindere. Nu ne asteptam... sau nu ma asteptam sa fie asa grabit. Puturosicul mamei a vrut sa ne vada mai curind.
Sa va povestesc pe scurt nasterea ... a fost totul asa rapid ca nici n-am apucat sa ne dam seama ce se intimpla.

Ni s-a rupt apa in prima mea zi de stat acasica, in patutz... ceea ce m-a surprins si m-a facut sa cred ca e doar dopul. Joi am mers la serviciu, vineri ... era prima zi de concediu. Am vorbit la telefon cu prietenele mele si ma tot sfatuiau sa merg la spital, dar tot aminam ptr ca am simteam ok, dar m-au convins ca e mai mult dee atit si sa merg al spital cu bagaj cu tot... voiam sa merg doar la control.
Asa ca la 11 apa rupta, la 14 eram la spital iar la 15.30 a scincit prima data bb Gabitzu.

Multumesc tuturor pentru urari, nu va enumar ... dar va pup pe toate. Multumim si va dorim si voua... ce vrem si pentru noi: multa santate. Abia asteptam sa ajung acasa sa intru pe forum... eu si sutele mele de intrebari de acum inainte.

Noi ne luptam cu mincatul... sintem micutzi si nu prea avem forta si rabdare sa tragem. Avem laptic ... credem - am ajuns cu mulsul la 40 ml. (inca nu stiu daca e mult sau putin).
Dar bebelinul nostru se cam limiteaza la 20 ml la o masa ... desi de cind am venit acasa, desi si in spital... l-am cam "pompat".

Am fost santajati ... ca daca scade mult il baga la prematuri si daca nu ia in greutate ne mai tine in spital. Asa ca ... bietul copil maninca ... si chinuit, tras de obraji sau picioruse. Nu prea vrea sa se trezeasca sa pape. O singura data l-am lasat (l-au lasat.. la spital)si mi-a dormit 5 ore. Cred ca e f. mult pentru el, nu?

Acum avem iar 2.400 Kg cit am avut al nastere, de fapt ieri am avut atit. Iar eu sint super ok, de ne-au lasat "la vatra".

Legat de doctori... ce sa spun. Eram asa suparata si debusolata... ... si noi ajunsesem la urgenta si ni s-a spus ca trebuie declansata nasterea... Am crezut ca lesin.. luasem bagajul partial.

Va pup acum ca merg sa pregatesc tetine pentru bb si pompitza... ca mami... presteaza.

Bine ati ajuns acasa!!!
Citeam cu sufletul la gura cum s-a intamplat totul!!!Bine ca ai scapat si acuma esti acasuca cu comoara ta!!!Felicitari inca o data!!!!Va pup pe amandoi!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Ina, sa dea Doamne-Doamne sa traiesti fericirea asta toata viata si sa aveti parte numai de noroc si sanatate!
Eu am o problema pe care sigur am sa o rezolv la iesirea din spital. Pana atunci tot teama imi e ca in bagajul de spital sigur am sa pun prea multe (cazul fericit) sau prea putine(si asta ar fi adevarata dilema de fapt).
Ai putea sa ne spui cam ce ai avut tu in bagajul acela partial?
Te pupam si sanatate!

Adidana 37+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ina78

bun venit acasa, ina , va dorim din tot sufletul un inceput superb, un bb fantastic, mancacios si cacacios, si linishtit, si multa multa sanatate!!! Esti primul bb din odisee, se pare ca barza te-a ales pe tine, prima, sa fii cu mult noroc, si cu mult curaj!!

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, ia ghiciti cine are nr de mobil de la getutza81 .
Aveti dreptul la 1 singura incercare.

Problema mea este...e ora 22. E tarziu sa ii dau un sms?

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Ina, felicitari!!! Sa-ti traiasca bebelul! Sa cresteti mari si sanatosi!

Iulia, eu nu prea as avea incredere in ecografele din Valcea, nasa mea a avut mari probleme cu fetita si nu au vazut nimic la ecograf...si o prietena de-a ei a patit-o... ii ziceau ca are nu stiu ce fibrom si trebuie sa o opereze inainte de termen...A facut eco apoi la Sibiu 4D si nu avea nimic...

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

monik si eu tot la economic am terminat. acum aproape 6 ani
chiar! ce e mai indicat la ceza? mie una mi-e cam frica de injectia aia in coloana...brrrrrr dar nici nu vreau sa dorm cand iese bebele. n-am nici macar o operatie si am fost in toata viata mea o singura data la spital cu o intoxicatie alimentara..deci, nu pot spune ca sunt obisnuita cu asa ceva

ina nime ati ajuns acasa. sa ai parte de un bebe sanatos si mancacios. si ce daca s-a grabit? o sa fie luptacios in viata. ai grija de bebe. cat mai aveai pana la nasterea normala?? succes

Poze Iulia 32+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

Mergi la inceput