Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by oanasm

ralu merci de info!
narcisa unde anume vor sa mearga ai tai? in ce oras? la tesco sunt chestii faine, eu inca nu m luat nimic doar am tatonat piata, dar zicea Ralu ca majoritatea lucrurilor le-a luat de acolo!
ana faine poze, si io visez la ceva in genul asta inca inainte sa fi fost gravi, ma tot uitam pe net la poze de astea artistice cu gravidutze! legat de carucir..cred ca si noi din ala vom lua, gemma 3 in 1..pe verde..deocamdata la ala ne-am fixat, sa vedem...

Oana
20+ cu
o noua viata

filmuletz bb

oana am uitat sa-ti raspund..nu are maner reversibil dar se intoarce landoul,scoica respectiv scunul sport cu fata sau cu spatele spre mama
se inchide si se deschide super ushor,kg nu are deloc multe dar nici nu shtiu sa-tzi pun
eu una il ador..nu i-am gasit vreun defect pana acum..husele sunt detashabile
culorile sunt suberbe atat verdele cat si albastrul
are tot ce ti-ai dori

Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Buna fetele!!

LA MULTI ANI SIBYLLE!! LA MULTI ANI FLO!!!. Sa aveti parte numai de fericire si bucurii, nasteri usoare si bbei sanatosi si mancaciosi!!
Oana eu de exemplu mi-am putut lua tot concediul ce mi se cuvine, pe tot anul, si nu in functie de timpul lucrat. Asta stiu ca depinde de firma...cine stie, poate ai noroc si poti si tu. Chestia e ca peste 2 ani, cand (daca) ma intorc, poate o sa mi traga din salariu in cateva rate banii ce i-am primit in plus.
Bujo felicitari pentru carutz! Sa-l foloseasca Filip sanatos!!
mada Felicitari pt. schimbarea prefixului!!
Vai ce trece vremea...inca nici nu am apucat sa ma bucur de sarcina, si deja tre' sa ma gandesc la nastere!
Narcisa ma bucur ca Packa e bine. Felicitari pentru Sirenutza sanatoasa. Sa contunuati tot asa!! Hmmm....zici tu ca topesul ajuta la alaptat? O sa fac cateva sedinte la gradina cand sunt singura...daca ma lasa vremea asta pacatoasa!!!
Sun de ce esti suparici? Mi se pare mie sau parca nu esti in apele tale zilele astea? Sa nu cumva sa te gandesti sa nu mai intrii pe forum!!!

Eu sunt cam trista azi...am fost la tuns si din prostie am schimbat coafeza si a iesit groaznic! Acu ma feresc de oglinda ca de dracu' ca dau in depresie. Ma rog nu e chiar asa rau...e par si creste, mai ales acu' in sarcina!

Vroiam si eu sa va intreb in legatura cu , da vad ca s-a discutat deja. Deci, daca nu exista contraindicatii si eliminam se poate presta? Ca sotul meu refuza, ca ii e frica, si vroiam sa va cer parerea.

Pupici pe burtici la toata lumea!!!

Dia 27+ Miruna

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Poze cu carucioru la semnatura (bb stuff).

bujo 26+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Buna fetele!!! Desi sunt de ieri in concediu, si ieri si azi am fost tot pe drumuri, n-am apucat sa va mai scriu. Abia acum am reusit sa recuperez tot ce-ati scris. Eu sunt super fericita, am fost la dr. oftalmolog si mi-a spus ca nici vorba sa am desprindere de retina, singura problemutza e ca mi s-au mai marit putin dioptriile dar asta nu ma im piedica deloc sa nasc natural, deci... am scapat de cezariana!!! (sper din tot sufletul)
Flo, Sibylle LA MULTi ANI !!! cu muuulta sanatate, fericire si iubire, tot ce va doriti sa vi se implineasca si sa aveti sarcini fara probleme pana la sfarsit, o nastere usoara si bebei sanatosi, cuminti si frumosi !!!
Mada Amira Maya e un nume super frumos, felicitari ca ati cazut de comun acord, eu cu al meu inca nu reusim sa ne punem de comun acord cu un nume. AMR 10 saptamani, wow!!! Ce repede trece timpul!!!! Sa stii ca mi-am cumparat aproape toate ingredientele pt. ardei la cuptor, singura chestie ce n-am gasit-o e turmenicul, si am fost prin hipermarketuri dar tot n-am gasit. Cu ce sa-l inlocuiesc, cu boia simpla, sau cu curry, ce ar merge cel mai bine? De facut n-am avut timp sa-i fac inca, cred ca-i fac maine ca azi al meu posteste si nu vreau sa-i fac pofta...
Narci ma bucur asa de mult ca Paka e bine, fa-i poze cand ai (si are si el) chef, sa-l mai vad si eu!!! pupici Sirenutzei!!! ai putea sa mai pui poze si cu burticutza ta, ca a trecut ceva timp de la ultimele poze...
Anaxena super tari pozele!!! deja o inveti pe Maria cu sedintele foto?
Sun, ieri eram cu al meu prin Praktiker, si am vazut o gramada de modele de cabine de dus din-alea cu masaj, muzica, imediat m-am gandit la tine. Dar tu chiar incapi impreuna cu al tau acolo? Ca mi se par destul de stramte, una ce-am vazut-o mai mare dar aia era super scumpa, fiindca era cu cada cu tot, la 76 mil. Cum stai cu gatul, ti-a mai trecut?

Adriana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gabriela ms mult. Legat de carutz in genere scaunul e cel reversibil adik poti sa il pui cu fatza sau invers si scaunul de masina se ataseaza in genere cu fatza la tine. Acuma ce sa zic cat e bebe mic vreo 3-4 luni merge si asa da pe urma vrea si el sa se uite in jur, noi am avut carutzul fix adik nu aveam cum sa il vad pe bebe face 2 face da nu am avut pb ca acoperisul are o fereastra transparenta si asa ma uitam la ea. Dar nu a fost un incovenient.
Laura .
Didi eu cand am depasit termenul cu fata am incercat de toate si spicy si ananas si sex si tot cand a vrut ea a venit. Ce nu am incercat este uleiul ala de castor dar stiu multe fete din ro care l-au folosit si cica ala chiar are efect, da e bine ca nu am ajuns sa fiu indusa ca s-a hotarat pana la urma travaliul sa inceapa singur. Is recomandate si plimbarile lungi, urcat coborat scari, ca incerci de toate can treci de termen ca si asa ai asteptat 9 luni si deja nu mai poti si mai vezi ca si trece data aia insemnata de tine in calendar si incepe sa te cam enerveze ca bebe asta nu vrea odata sa vina.
Camy cu placere sper sa reusiti sa gasiti ceva pe placul vostru.
Alina fain daca reusiti sa va adunati toti. Ce model ai tu de la bosch? Eu am www.boschappliances.co.uk/boschuk2007/en/products/products-WashingMachines FreeStanding Exxcel-WAE24467GB-pid-27.htm" target="_blank">asta.
Ralu da ne-am oprit la Maya ca altceva nu ne-a placut si sa se potriveasca si cu restul. Da ne mai uitam daca gasim altceva care sa ne placa mai mult, daca nu ramane Maya.
Narci ma bucur tare mult sa aud ca Paka e acasa si e bine. Pupici la blanos din partea noastra.
Anaxena te simti mai bine sau tot asa rau?
Dia ms.
Bujo f fain caruciorul sa il stapaniti si folositi sanatosi. Biata papusa e pe loc de dummy.
Adriana ma bucur ca iti place. Ca tot am terorizat pe toata lumea ca mi-e frica sa nu sune ciudat sau ceva si sa nenorocesc cupilu' cu asa nume. Legat de turmeric, ca e cu r nu cu n am scris gresit, uite www.mccormick.com/content.cfm?id=10077" target="_blank">asta este despre ce vb eu, poate nu e in ro dar daca vrei sa il inlocuiesti cu ceva cred ca pudra de curry ar fi mai potrivita ca si asta se foloseste in curry, da sa nu fie din aia extra picanta. Eu mai am o reteta cu turmeric din asta de la sotul unei prietene el e iranian, e cu pui si iese tare bun da tot asa tre sa pui putin turmeric ca are un gust puternic. Sa imi spui daca ti-au placut ardeii cum au iesit. Turmericul la orez e fain ca ii da si o aroma mai altfel si il si coloreaza fain fiind asa galben-portocaliu.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello fetele
Eu sunt iarasi suparata, parca la jobul asta al meu e din rau in mai rau... Parca au innebunit, task dupa task, da' pana sa treaca 5 minute iti da altul, desi pentru primul e nevoie de juma' de zi... Si asa am adunat eu azi vreo 12 urgente din care nu am facut nimic pentru ca am avut alte programari de discutii, si in restul timpului am citit despre noile taskuri, si tot asa... Acum imi numar de zor zilele sa decid o data cand sa intru in concediu ca nu ii mai suport! Si stau 10 ore la birou!!!

Eu am alta dilema - cum facem si noi o lista de urgenta dupa nastere, ma refer la Romania, cu ce acte trebuie depuse, unde si in ce termen???
Eu stiu asa:
- de scos certificat nastere de catre sot, la primaria de care apartii (in cazul Buc, sectorul unde nasti, nu unde locuiesti), cat timp esti tu la spital
- de trecut copilul in livretul de familie, la primarie. Daca mami si tati nu sunt casatoriti, se face livret de familie obligatoriu, cu nume diferite - parca la alocatie se cere
- de depus dosar pentru indemnizatia bonus de nastere (*aia de 230 de lei), nu stiu clar daca in mai multe locuri sau doar in Averescu in cazul Bucurestiului. Cele care n-aveti buletin in localitatea unde ati nascut, se cere negatie de la primaria de unde aveti buletinul, la fel si pentru alocatia de stat. Daca sotul are alt domiciliu, si mai misto, alta negatie. Asta e valabila 30 de zile.
- de depus dosar pentru alocatie - sfatul meu, duceti-va din start cu un extras de cont unde aveti card, semnat si stampilat de banca. Este ucigator sa stai la posta la alocatie!!! Acelasi lucru e valabil si pentru CIC. Pe card nene sau in cont!
- de inscris copil la medic de familie
Pentru toate astea iti trebuie o tona de documente, acte de identitate, adeverinte de salariat. La spital se cere si declaratie de la firma cum ca au virat ultimele datorii la CAS pe luna respectiva!
CUM FACEM SA AVEM O LISTUTA???? Tare buna ar fi!!!

Narci - salutare dragalaso! Mi-am imaginat ca motivul principal ca te maritasi cu Vil e ca il iubesti Nicidecum ca e un brazilian aratos Ti-am trimis mesaj cu salteaua, nu l-ai primit?

Ina - m-am bagat si eu pe la subiectele alea, am semnat, mi-am pus sotul sa semneze.... Si eu voi merge cat de mult posibil la serviciu, dar parca tot am o licarire de speranta cu legea asta....

Gini - esti haioasa cu rectificarea ta N-am tupeu s aintreb daca e vreuna pe aici dezavantajata de plafonul ala, eu una nu cred ca cunosc pe nimeni nici in viata de zi cu zi!

Vicky - foarte frumos carutul! Este cumva cel pe care se prinde si scoica in loc de landou?
La intrebari
- NU am luat pubela, dar luam pampersi cu pungute incluse. Nu luam nici acum pubela. Dar la noi, in blocurile romanesti cu 10 etaje, ghena e foarte aproape de usa aprtamentului... te iei dupa miros si arunci pampersul imediat, nu ajunge sa miroasa in casa
- Nu pot sa spun ca i-am dat multe sucuri de fructe, CI FOARTE MULTE, CHIAR ZILNIC intre un an si doi ani. Sunt foarte bune iar eu beam cot la cot cu ea, ca faceam tot felul de combinatii de fructe grozave.

Tecky - cred ca cu patutul,.... eu o sa fiu ultima!

Camy - chiar ca fain cadou de aniversarea casatoriei! Zi-i lui Cristi sa puna in cosul de dedesubt si niste pampersi!

Jjovana - pai zi-ne mai si noua unde e magazinul cu salteaua, ca pretul e super bun! Tu ai comandat-o deja? Aia de cocos de care spun eu este mai mult decat dublu la pret...

Sun - Doamne ce semanam!!! Dar stii ce? Dupa ce sotul meu cerebral m-a detronat din statutul de sofer independent, el, un calm si un relaxat la volan, a inceput el sa injure, si ce e mai rau, EU SUNT LANGA EL, incredibil de calma si relaxata!!!

Bujo - eu mi-am calculat pana la suspendarea contractului. Asa e corect. Suspendarea contractului inseamna ca te anunta la ITM si la taxe ca sa vada ca nu mai inregistrezi venituri cat timp esti in CIC. La revenire se reactiveaza contractul de catre resurse.

Am ajuns la pagina 6 - revin

Anca mami de Eliza si 28+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!:)

Am venit de la curs. Super! Va zic mai incolo!

Nu scapati mai de mine, numa' ca aveam (inca mai am) impresia unui blocaj. Parca nu reuseam sa comunic ok ce vreau...in fine.

Adri io zic sa folosesti pudra de curry dar nu foarte multa pt ca are un gust pregnant si e si picanta! Hihihi...pai nu prea mai incapem nici noi, ca avem burti amandoi:). Da' facem pe rand si al de sta afara se maimutzareste la al dinauntru si el raspunde desenand moace zambitoare pe usi:))...si cica suntem maturi, mdeah...

Ralu abia astept sa-ti termini casuta si nestingu' asta sa se mai domoleasca:) si sa ne arati poze!

Dia ai grija cu toplessu in gradina...:))

Camy, Ana...aveti grija de voi!

Narcisu ma bucur ca esti de acord cu tac-su de Galu...ce sa faceti si voi:) Ca intelegi perfect nu ma mira...doar esti clona....

Ankule, bre, mai rezisti? Zau ca mie mi se par criminali aia de la jobul tau! Foarte buna sugestia cu listele pt hartii! Iar cu soferii calmi deveniti "injuratori"..ehhh, cunoastem:)

Asa...so, fusai la curs. Unde m-am intalnit cu Capri + sotul si cu Gini. Io am fost cu sotu, evident. S-au discutat muuulte, ne-a aratat si nasteri filmate chiar de ele, acolo la Filantropia. Sotul Caprioarei parea mare curajos...sunt convinsa ca in fata faptului implinit ar fi mai reticent:) Dar era hazliu...el super viteaz si se vedea experienta, al meu cu morcovu'n fund. Mi-a zis si pe drum "Iubi, in travaliu stau cu tine si fac orice dar cand incepe nasterea ma tirez pe hol, ca altfel lesin:))".

Abia astept sapt viitoare, pt ca mi-a placut. Si mi-a placut ca am descoperit-o si pe Gini, care e o scumpete de fata!

Ma'c sa vb cu mama..revin...

SUN 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Sybille si Flo La Multi Ani !!! SA fiti sanatoase si fericite !!!

Bujo sa stapanesti sanatoasa carutul.

ANAXENA am vrut mereu sa te intreb daca ai nr de tel sau site-ul celor de unde ai cumparat tu carutul pt ca nu gasesc pe nicaieri pe culoarea roz sau mov.Esti foarte sexy si frumusica...

Pup toate fetele, pana acum va ascultam ingrozita cum vorbeati de renovari, acum am terminat gardul...a fost munca pt ca eu am casa pe colt si e lung al naibii..azi am terminat de renovat casa veche , de maine incepem afara , gradina si dupa Paste incep la casa unde stau ma ingrozesc.
Va citesc seara...nu v-am uitat.Maine imi iau patutul, nici nu-mi imaginam sa gasesc asa , este cu cosulet in interior, viu colorat ...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 25+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pleaca omul dimineata,se intoarce seara si gaseste 8 pagini scrise de voi!
Bujo sa stapaneasca sanatos Filip caruciorul,e foarte frumos,imi place la nebunie!
Camy nu te mai gandi ca vei naste la 7 luni!
Anaxena superbe pozele!
Atb e o veste buna ca ai scapat de cezariana,felicitari!
Ankalaura foarte buna ideea ta cu listuta de urgenta dupa nastere!Eu am salvat ce ai scris tu si astept si alte idei ca eu nu ma pricep deloc la acte,noroc ca dupa nastere se va ocupa sotul!
Tiberica sa pui poze cu patutul maine sa-l admiram si noi!
Sun ce haios a fost sotul tau ca ar lesina de emotii!
Tecky 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by tiberica

Sybille si Flo La Multi Ani !!! SA fiti sanatoase si fericite !!!

Bujo sa stapanesti sanatoasa carutul.

ANAXENA am vrut mereu sa te intreb daca ai nr de tel sau site-ul celor de unde ai cumparat tu carutul pt ca nu gasesc pe nicaieri pe culoarea roz sau mov.Esti foarte sexy si frumusica...

Pup toate fetele, pana acum va ascultam ingrozita cum vorbeati de renovari, acum am terminat gardul...a fost munca pt ca eu am casa pe colt si e lung al naibii..azi am terminat de renovat casa veche , de maine incepem afara , gradina si dupa Paste incep la casa unde stau ma ingrozesc.
Va citesc seara...nu v-am uitat.Maine imi iau patutul, nici nu-mi imaginam sa gasesc asa , este cu cosulet in interior, viu colorat ...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 25+
Dai Vointa , Iei Putere!

site-ul e www.chipolino.ro...nr nu-l am,dar cred ca-l gaseshti pe site

Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput