Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 2
anadomnica spune:
dany83 - fii optimista. Pregnylul trebuie sa ajute. La 36-48 ore de la injectia cu pregnyl ar trebui sa ovulezi, deci atunci ar trebui sa fie perioada optima de fecundat ovulul
. Multa bafta si 
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
anadomnica spune:
Beatrice1982 - esti o adevarata enciclopedie
. Multumi pentru informatiile detaliate 
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
anidaz spune:
Multumesc Beatrice,dar eu pot merge oricum la medic ca nu sunt gravi.
Fetelor m-a chinuit putin talentul si am facut un mic cadou pentru sotul meu,daca vreti sa vedeti intrati la semnatura si puteti sa-l copiati pentru sotii vostri.

poate luna asta da!
un moment de iubire
florela30 spune:
Buna tuturor optimistelor de pe acest forum. Acum 5 minute am urmarit pe pro tv o stire privind sarcina extrauterina: doi doctori de la spitalul universitar au descoperit o metoda prin care pot salva trompa pacientei in caz de sarcina extrauterina, Se introduce un cateter in artera femurala si inainteaza pana ajung la trompa apoi injecteaza o subsanta care impiedica dezvoltarea sarcinii si aceasta ramane ca un chist care se resoarbe in timp. am inteles ca deja au efectuat interventia pe 40 de paciente si tocmai le-a fost recunoscuta la un congres medical metoda aceasta.Mi se pare o super veste ptr toate femeile! va dati seama cate femei nu mai pot visa sa-si tina in brate propiul copil dupa ce si-au pierdut trompele din cauza sarcinilor extrauterine?
anidaz spune:
Da am cumparat si eu un ziar tocmai pentru acest articol.Iata ce zice ziarul:
”Sanse 100% de maternitate
Metoda descoperita de cei doi medici presupune astuparea vaselor care alimenteaza sacul în care se dezvolta embrionul (în 90% dintre cazuri e lipit de o trompa uterina). Sacul embrionar se opreste din evolutie, se resoarbe, iar trompa îsi revine. Metoda clasica de tratare a sarcinii extrauterine presupune o operatie, în urma careia femeia ramane fara o trompa.
„Asta înseamna 50% mai putine sanse de sarcina. Noi îi salvam trompa. Sau macar evitam o sângerare acuta masiva, daca a venit prea târziu la medic“, spune Bogdan Dorobat. Azi, cei doi medici au în portofoliu peste 1.500 de embolizari de fibroame si 40 de sarcini extrauterine. Sunt în continuare singurii din România care fac aceste proceduri.”
Si aici conditiile:
”CONDITII
Sarcina trebuie descoperita pâna în 2 luni
Pacientele eligibile pentru acest tratament trebuie sa fie internate în Sectia de ginecologie a Spitalului Universitar din Capitala sau îndreptate de medicii lor ginecologi catre acest spital, singurul loc din tara unde se face tratamentul endovascular.
„Sarcina ectopica e o urgenta medicala. Ea devine simptomatica de regula în saptamâna a 5-a. Pacienta e plimbata, din pacate, între medici si ajunge de multe ori târziu la noi. În primele patru saptamâni de sarcina poate fi tratata eficient cu metrotrexat. Între saptamâna a 4-a si a 6-a sau a 8-a cel târziu se poate face embolizare“, explica doctorul Nechifor.
Dupa saptamâna a 8-a nu se mai poate trata decât chirurgical, deoarece se rupe trompa uterina, iar hemoragia care apare este foarte periculoasa pentru viata femeii.”
poate luna asta da!
un moment de iubire
anidaz spune:
Florela nu stiu daca ti-am mai spus sau nu ,dar iti spun acum
Bine ai venit printre noi.Zi-ne ceva despre tine.Esti o aspiranta optimista?Daca da ,atunci locul tau este aici.
poate luna asta da!
un moment de iubire
Sorvint spune:
Buna seara,
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri si pentru sfaturi.Cum sunt incepatoare nu am stiut regula asta cu 12 mesaje si va multumesc. O sa tastez cat mai mult ca sa trec repede de ele. Trec repede la alt mesaj.
Va pup si multa multa speranta in bunul Dumnezeu, pentru ca ne va oferi la toate cu siguranta bucuria de a fi mamici.
Sorvint spune:
Eu inca o data.
Pentru ca asa cum am spus mai devreme intr-un mesaj,dr mea nu mi-a explicat mai nimic cand am fost ieri la ea, voi posta mai jos rezultatele analizelor mele hormonale, poate reuseste sa ma lumineze si pe mine cineva. Eu am tot cautat pe internet si am citit si pe forum si desi dr meu spune ca au iesit bine, eu am unele indoieli. Asa ca :
Estradiol: 144 Faza foliculara: 21-251 pg/ml Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml Faza luteala: 21-312 pg/ml Menopauza (fara THS): <10-28 pg/ml Menopauza (cu THS): <10-144 pg/ml
LH: 3.36 Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml
Prolactina: 21.93 1.2 - 29.93 ng/ml
FSH: 3.61 Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml
Testosteron liber: 2.90 <4.1 pg/ml Contraceptive orale: 0.3-2.0 pg/ml Post-menopauza: 0.1-1.7 pg/ml
Trebuie sa precizez ca anlizele astea le-am facut in ziua a 10 si nu stiu de ce pentru ca am citit pe aici ca sunt alte zile la care se face.
In speranta ca ma puteti ajuta va multumesc!
O seara minunata !
anidaz spune:
Nu stiu unde umbla fetele,dar sunt multe pe care nu le-am mai vazut de mult intrand si mi-e dor de ele.
poate luna asta da!
un moment de iubire
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by dany83
salutare fetele...si ce de fete noi ..pe aici am si eu o intreb la voi..ma rog msai multe dar incep incet ..mi am facut un test de ovulatie vineri s a pozitivitat am mers si la doc pt monitorizari ..toata sapt ...vineri avea domnul folicul 16 mm ..mi a fcut pregnylul ..si mi a zis sa incep sa prestez ..sambata si duminica ....eu incepusem deja de joi....este vreo problema ...pregnylul chiar ajuta ..ca voi fi atre dezam dc nici luna asta nu vine bb ....deja nu mai pot ....poooop
Dany83 nu e nici o problema ca ai inceput de joi, doar sa ai tot atata spor si samb si dum. Ai avut? foarte bine.Si eu sunt in aceeasi situatie, dar nu stiu cu mine ce va fi. Eu sunt in Z24 am ceva simptome dar nu stiu sigur de ce sunt.
In mod normal de la administrarea pregnylului ar trebui sa ti se sparga corpul galben si sa iasa ovocitul apoi sa se intalneasca cu vreo 200.000 de spermatozoizi, macar, si unul sa il fecundeze asta daca ajung

prin trompele uterine la ovocitul tau. DAca toate astea sunt ok, no problem. Vei vedea. Sunt la a doua incercare cu pregnyl, prima a esiat sa vedem de data asta.
Mult succes itit doresc sa se fi prins ceva bebic pe acolo...