Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cristina, astazio ma simt foarte bine

Alina 38+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

pup tot stolul si , desi ar trebui sa fiu o zuza, eu vreau sa fiu o randunica!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ariel, fie-ti mila... te rooooog...

Naty, are si bubulina ta o faza, e agitata, trebuie sa o linistesti cumva si apoi putin laptic, va fi bine. E musai sa nu intri in panica! Hai, curaj, asa mai fac bebeii.

Ali, hai curaj! Si eu vreau tot a la naturel... insa uneori ma ia o frica... dar va fi bine, trebuie!!!

Serry, bafta si tie! Criss, ramane cezariana?

Eu voi defrisa cu crema, altfel nu pot ma... sa vedem cand, ce zice medicul asta maine, daca mai dureaza...

si eu am avut zilele trecute ceva secretii albicioase, pe care nu le am in mod normal... la ca o crema foarte groasa... putintele
fara firisoare... Hai ma barzo, iti razi de mine???

Va doresc sa aveti bebei necoliciosi, macar diseara.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bravo, Ursulico, pentru moral!
Da, Nico, ramane cezariana, nu vreau sa-mi reprosez pe urma ca n-am tot ce se putea pentru copilul meu. Incerc sa ma incurajez, doar nu-s nici prima, nici ultima mamica cu cezariana.

Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 7 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Iar v-am ajuns din urma!!!SUNT TARE!

Naty, si eu sunt pentru intalnirea de la Brasov!!!Mi se pare o chestie super!!
Offffff, imi pare rau ca plange Iulia!!!

Serry, eu am eliminat dopul luni dimineata, usor stimulata de nea doctoru, si miercurea seara am nascut!!

Ali, hai ma, ca tu ai mai nascut!!!Eu am nascut 100 % natural, a fost foarte bine, si acuma cand ma gandesc ce speriata eram, a se citi terorizata de nastere, imi dau seama ce simti. Oricum citind experientele altor fete, nasteri si alte alea, am ajuns la concluzia ca am avut o nastere de lux, foarte usoara, iar expulzia chiar foarte usoara, am impins eficient o singura data ca de 2 ori mi-am strans aerul in gura, si gata , fata a fost afara. Iti doresc sa ai parte de o nastere de vis!!

Mergi la inceput

maaaaaaaaaaai, unde mi-a disparut semnatura????

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Da, a aparut!!!
Sa continui:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI DE PE CRENGUTZA: ARIEL, KYA, GECKO, VALENTINA, MIHA.SA AVETI BEBICI FRUMOSI SI SANATOSI!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Lyvy merci mult, sa fie asa la toate randunicile cum zici tu "o nastere de vis"
Una e sa-ti vina de la sine sa nasti fara sa te astepti si alta e sa stii cand e sigur fie ea cezariana sau indusa, pana acum nu aveam treaba dar cand stiu ca se apropie ziua de joi, zbrrrr....
Vad ca si ursuleata e tot pe 17 ..deja suntem doua in aceeasi zi... mamip tu nu??? hai baga-te si tu..

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-Joi e ziua cea mare pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

stolul.
Nu am apucat sa citesc din urma.Sunt cam supi,fiindca durerile de la pipi s-au dovedit a fi efectul unei inf. urinare E-coli, de la sonda de la cezariana..mama ei de treaba.Trebuie sa iau antibiotic.Sper sa nu fie intr-adevar,nicio problema fiindca alaptez si sper sa treaca,mama ei de infectie ca am inteles ca e destul de periculos microbul si dispare greu..

Naty,am o intrebare:daca folosesti Sterimar,mai pui in nasuc si ser fiz?Si cum sa folosesc sterimarul,de cate ori pe zi,cate jeturi?

Urez mamicii Kya multa fericire alaturi de micuta ei Sanziana si randunoi.Sa va aduca numai bucurii micuta voastra!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Stela, de 3-4 ori pe zi cate un jet in fiecare nara.
Depinde ce antibiotic iei, nu toate trec in lapte si nimeni nu ti-ar da ceva rau. Nu sunt chiar asa fragili bebeii astia, noi suntem cam luate pe ulei...

Mergi la inceput