Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (151)
Raspunsuri - Pagina 2
ccris_ccris spune:
randunici, gravidutze si mamici,
FELICITARI MAMI KYA, RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG! BINE AI VENIT BEBE SANZIANA, SA FII SANATOASA, PAPACIOASA SI DORMICIOASA!
Ma bucur tare, Kya, ca nu a fost asa de rau cum te asteptai, in felul asta imi dai si mie curaj!
Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 7 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Ali_bia spune:
Aoleu Ariel ma sperii cu nasterea naturala... si eu care vreau sa nasc 100% natural ca la noi nu prea sunt anestezisti asa buni(asa mi-a zis dr mea), ce eram eu speriata de ieri acum sunt si mai si speriata...gata nu mai am cuvinte....
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR- ??? pana la
ccris_ccris spune:
Ariel, Butucica, bine ati revenit pe crengutza! Giani, sa-i fie de bine botezul lui Andrei, e un scump!
Ariel, bine ati venit acasica, spor la mamiceal, s-au notat sugestiile tale!
Clau, e dulce foc Rebeccutza ta, a crescut sa stii!
Naty, nu plange, poate o fi mancat prea lacom si, agitandu-se, a vomat. Multumesc pentru PM.
Odihna placuta randunicilor care au fugit la nani!
Eu il astept pe randunoi sa vina de la serviciu si sa mergem la Carrefour. Ce bine ca mai are doar saptamana asta si p-orma intra in concediu!
AMR doar 7 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
quote:
Originally posted by Ali_bia
Aoleu Ariel ma sperii cu nasterea naturala... si eu care vreau sa nasc 100%100 natural ca la noi nu prea sunt anestezisti asa buni(asa mi-a zis dr mea), ce eram eu speriata de ieri acum sunt si mai si speriata...gata nu mai am cuvinte....
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR- ??? pana la
Ali, nu te speria, ca nu trebuie sa fie la toata lumea la fel!
AMR doar 7 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
ali, nu intentionez sa te sperii....am zis ca a fost chiar ok, doar vreo 2 ore m-am chinuit....dar epidurala e sfanta pt mine!!! eu oricum cica am o constructie mai...ciudata, adica, vb. lui simo, am bazin bun, tot 1.65 inaltime:)), dar am colul ciudat, adica are margini groase, ceea ce face dilatatia mai dificila...de data asta nu asta a fost problema, ci faptul ca bb e fost urias (chiar e trecut ca macrosom pe fisa lui)....alta data.ali, ai incredere in Doamne Doamne si totul va fi bine si pt tine!
mami de alexutza si Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
serry_ann spune:
FELICITARI KYA !!!!GIANI BINE AI REVENIT PE CRENGUTZA... ARIEL ne-ai ajuta mult daca ne-ai da cateva detalii despre nasterea naturala si la mine tot naturel o sa fie...Si acum o intrebare..am gasit o pata maricica maronie..sa fie oare dopul??deja si ieri vazusem ceva mai inchis la culoare pe absorbant dar asta de azi e cam mare...pup tot stolul..
Serry39+
ccris_ccris spune:
Papacios, nu mai fii suparata, ca o sa vina Honey cand i-o fi sortit!
Uneori nu ne ies toate cum am vrea noi! Si nu te mai certa cu Florinelu' preferat ca-ti faci rau si tie si lui bebe. Odihneste-te cat poti acum pe ultima suta, ca nu se stie cand te-apuca contractiile!
Vrei o galerie mica, ceva?
AMR doar 7 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Luny, , nu ai carte Caprarilor? Vezi ca poate te mai inspiri cu programul de papa de acolo.
Serry Ann, daca are si un pic de consistenta (cam ca albusul de ou) s-ar putea sa fie dopul. Dar nu te speria ca mai poate dura cateva zile-o saptamana pana nasti.
AMR doar 7 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
serry_ann spune:
Si daca e dopul ....cat poate dura pana la aparitia contractiilor? o zi,doua ...o saptamana? Ca pe net am citit mai multe variante..vroiam sa aflu de la randunicile care au nascut deja...pupici
Serry39+