Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
Victo spune:
roxxy..deci sa scriu in agenda, da?:)numa ca eu nu voi veni cu puiul din pacate..:(:(
haideti, ca noi punem de-o intalnire..cine mai doreste, cine mai pofteste..dupa 1 septembrie..vine clujul la capitala..hihihi
mai..numa ca noi astia din provincie suntem mai complexati asa..eu cel putin nu sunt asa..ca la capitala..sa fii certareata..sa te infigi repede in fata la toate cele..sa fugi repede sa ocupi locul in metrou..nu cumva sa iti stea careva in fata cd cobori din metrou ca te calc in picioare..
aoelo..fetelor...da mie mi-e fricuta..:):):)roxxy, sa ma iei cu binisorul..
si mai vroiam sa intreb ce inseamna "a lua in balon"? am auzit aici la cineva..si tot vreau si eu sa aflu..ca aveti niste expresii frate..
fetelor, lamuriti-ma si pe mine..piureul de fructe inseamna de fapt compot? adica fructe fierte si pasate? ca eu asa ii spun..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
popbianca spune:
mihuta, ellis...mai vedem ce-o fi cu ea ,chiar ca e greu cu nemancatul asta
oana8188,baii...da ce scumpica e!!
victo...a lua in balon=a lua la mishto...e nasol la capitala!!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Victo
roxxy..deci sa scriu in agenda, da?:)numa ca eu nu voi veni cu puiul din pacate..:(:(
haideti, ca noi punem de-o intalnire..cine mai doreste, cine mai pofteste..dupa 1 septembrie..vine clujul la capitala..hihihi
mai..numa ca noi astia din provincie suntem mai complexati asa..eu cel putin nu sunt asa..ca la capitala..sa fii certareata..sa te infigi repede in fata la toate cele..sa fugi repede sa ocupi locul in metrou..nu cumva sa iti stea careva in fata cd cobori din metrou ca te calc in picioare..
si mai vroiam sa intreb ce inseamna "a lua in balon"? am auzit aici la cineva..si tot vreau si eu sa aflu..ca aveti niste expresii frate..
fetelor, lamuriti-ma si pe mine..piureul de fructe inseamna de fapt compot? adica fructe fierte si pasate? ca eu asa ii spun..
Nu neaparat, majoritatea mamicilor de aici, din cate am observat, incluzandu-ma si pe mine facem piureul de fructe crude, curatate si bagate la blender/mixer. Eu i-am mai dat fetei si copt, adica piureul facut l-am bagat la microunde, asta ca sa schimb gustul.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Roxxy80 spune:
Mai Victo, m-ai facut sa rad... Asa vezi tu Bucurestenii? Adevarul e ca Buc e un fel de jungla . Lasa ca ma infig eu si pentru tine . Promit ca nu o sa te sperii . Te avertizez doar ca eu vorbesc f f mult si cateodata plictisesc oamenii de langa mine (mai ales de cand vorbesc doar de bebe).
Eu nu am mai auzit expresia ''a lua in balon'', asa ca nu pot sa-ti spun ce inseamna.
Pentru mine piure de fructe inseamna fructe crude pasate bine cu mixerul vertical. Dar la fel as numi si daca as fierbe sau as coce fructele. Tot ce fac cu mixerul si iese ca un piure .
quote:
Originally posted by Victo
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Azi am facut-o pe prima, deci nu sutn experta, dar iti impartasesc experienta mea : am taiat vreo 5 rondele de morcov, vreo5 rondele d epastarnac (erau mult mai mici decat morcovul), o bucatica de telina (cam jumatate din degetul mic de la mana) si 2 rondele de dovlecel. Le-am pus la fiert cam intr-o cana de apa. Cand erau aproape gata (le-am incercat cu furculita si erau toate moi) am pus o picatura de ulei de masline. La sfarsit le-am pasat pe toate in zeama respectiva (nu mai ramasese multa). Lui Matei i-au placut si legumele si a facut si un kk la vreo 3 ore dupa .
quote:
Originally posted by Anne_Ma
S-au culcat puiutii?
Imi suneti si mie cum ati facut voi supa pentru bebei?
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
Roxxy80 spune:
I-am dat pireul de legume cu lingurita. Matei mi-a acceptat super bine lingurita inca de la inceput. Eu nu am de gand sa-i dau supa chioara ca sa spun asa, ci legumele pasate in supa respectiva. Cand am incercat sa-i dau sucul de fructe cu lingurita a fost un mare esec, in schimb mancarea solida a luat-o imediat.
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Roxxy, multumesc mult!
I-ai dat supa cu lingurita? Cum a mancat?
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
Ank83 spune:
am venit de la eco si eu.. Am sarcina de 5 saptamani... DPN am sa il calculez imediat ca nu e in functie de UM... ca ultima menstruatie a fost de 40 si ceva de zile.
Trebuie sa merg intr-o dimineata la spital la Odobescu sa imi fac toate analizele.. ma intalnesc cu doctorita la 7.30 la poarta..In rest nu e problema din cauza ca e sarcina prea apropiata de cealalta daca iau vitaminele ca si data trecuta.Ea mi-a zis ca mai rau mi-ar putea face un avort , decat sarcina dusa la sfarsit ... Deci... sa vina bebelina
Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito