Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
felicic76 spune:
am spus sa nu dati... fluturasii daca erau ceva contractii, ma durea nu? nu avea bb putere sa impinga sa simt la lungime de 5 cm... dau cu crema, s-au marit sanii, nu-i bai, eu vorbesc ca ma mananca butonii, nu suport bustiera si culeg cojite!
12+
aluna
foto
musettepink spune:
Felicic poate crema nu ti se potriveste de asta faci cojite.Incearca cu ulei de masline.Si pe mine ma mancau dar acu vad ca mi-au trecut.
Fluturasii nu stiu ce sa zic,poate e stomacul tau care face pe nebunul,mie mi se mai intampla sa ma balonez si sa am diferite senzatii de asta eu nici acu nu sunt sigura ca e bebe si ca nu sunt matele.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
laureta spune:
quote:
Originally posted by felicic76
am spus sa nu dati... fluturasii daca erau ceva contractii, ma durea nu? nu avea bb putere sa impinga sa simt la lungime de 5 cm... dau cu crema, s-au marit sanii, nu-i bai, eu vorbesc ca ma mananca butonii, nu suport bustiera si culeg cojite!
12+
aluna
foto
Felicic de consult la botoni cand ne vedem la echo hihihi.
Acum fara gluma poti sa te dai cu Bepanthen ( este si pt funduletul lu bebe dupa ce iese din burtica normal :))Iti trebuie ceva mai hidratant si soft in aceasi timp.
Eva hai o dataaaaa
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
ilia_99 spune:
felicic, stai sa nu-ti faci iluzii: contractiile nu sunt fluturasi niciodata!!! deci, ori nu le simti, ori le simti fara dubiu, cu durere, la nivelul abdomenului sau difuza, care cuprinde si mijlocul, cam ca la ciclu, iar burta se intareste, adica simti la mina ca e tare.
mameloanele e normal sa te manince, se maresc in perioada asta. e suficient sa te dai cu o crema ff hidratanta sau cu ulei - apropo, ala de la Eucerin e ff ok - si sa masezi usor cu un prososp mai aspru, de preferat dupa baie si atit cit suporti.
colostru eu n-am avut pina prin luna a 7 a, deci ma indoiesc ca poti sa incepi de acum. io atit am stiut!
12+
JulyMorning spune:
Ilia nu te agita . Mie mi-au zis doi ecografisti diferiti ca greutatea se da in functie de diferite masuratori (stiu sigur ca dupa diametrul cranian, alta uitai) si la eco de 16s mi-a spus ca nu imi poate da o greutate, ca inca nu se vede bine nush ce... (am uitat ce). Deci nu te panica, pana la eco morfofetala de sapt 20-22 nici nu se pune mare pret pe greutate. Sa creasca in lungime, asta e important. Si pana si la asta am vazut diferente intre cm si saptamanile date de doctori. Probabil ca e in functie si de cum e setat ecograful.
maria TT NU ESTE TEST DE DIAGNOSTIC! asta e cel mai important lucru pe care trebuie sa il tii minte. Mai mult de 85% din rezultatele pozitive la una din anomaliile cromozomiale, se dovedesc a fi alarma falsa. Plus ca din cate stiu eu, trisomia 18 da niste malformatii care invalideaza sarcina. Mai vorbeste si cu medicul, dar eu cred ca n-ai motive de ingrijorare. Imi pare rau ca treci prin asa ceva
vecinico si pe mine m-au mancat si mi s-au decojit butonii si mi-a trecut la un moment dat. De curs n-a curs nimic, asta mai imi trebuia ........
_
Our future determines our past
Fasolica de S20+
ilia_99 spune:
eu mi-am luat o lotiune de la Avene.. iete ca nu mai stiu ce zice pe ea, da' va zic miine, ma uit acasa. si uleiul Eucerin, care e bun asa, da' de vergeturi vb in octombrie, sa vedem cit de eficient a fost.
dupa dus, am vrut sa zic, nu baie in cada, evident. felicic, ai inteles tu.
cit priveste miscarile lui bb, e prea devreme, n-are giza putere sa loveasca in burtica.
12+
EvaF spune:
Nu e bine deloc. E bine doar pt spina bifida si trisomia 18, riscul e mai mic de 1/10 000, dar pt trisomia 21 riscul e de 1/190. Nici nu mai pot vb, fetelor!
18+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
monica_dicut spune:
Piersicutza, i-as face io da e impachetat si nu prea am cum
musette, asa e, firma e din Timisoara, era cel expus si l-am luat cu 20% reducere. Oricum, noi avem numai doua camere iar dormitorul nostru e plin de mobila facuta pe comanda astfel incat sa nu ramana nici un spatiu neexploatat. Asa ca nu prea o sa mai avem loc sa ne miscam din cauza patutului dar ne-a placut prea mult.
Si sanii mei s-au cojit, dar nici urma de colostru. Eu m-am dat cu crema d ela mustela si mi-au trecut cojitele.
Eva, a veit rezultatul?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa
EL NINO
musettepink spune:
Eva stai calma.Iti spun si tie ce i-am spus Mariei.Asta nu e test de diagnostic.Plus ca trisonomiile astea se vad ecografic,eu asa am inteles.Vb cu dr ta si vezi ce zice,eu cred ca si laboratorul poate da erori.Nu cumva tu si Maria ati facut la acelasi lab?crezi ca nu pot si aia gresi?Eu sunt sigura ca e totul ok.liniste-te si vb cu dr tau care sigur are experienta in astefel de situatii.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
maria2004 spune:
Deci Eva sunt aboslut revolatata!!!
Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi..si eu tot la Sanador am facut si tot azi am luat rezulatatul. Nu ti se pare nimic ciudat???
+17+puiutul Maria (23.12.2004)