Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Laureta si Anca va pup mult. un pup maaaaaaaaare pt Anca si ce galerie, mama mama!!!!
Gata sotul le are, vine spre casa!!! Suspense!!

18+ Luca

POZE

SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nu dati cu roshii, oua sau cartofi......

ok, scapai de paranoia de prim trimestru, acum altele.......
1. nu ma doare nimic, simt doar fluturasi, ca nishte contractii de muschi . Si nu in acelasi loc, in locuri diferite, ba stanga, ba dreapta. Este posibil sa simt eu bebele acum? la 12 sapt+? Cand vad ca mamicile cu 18 sapt+ inca nu l-au simtit puternic? nu cred, dar totusi astept ceva raspunsuri.
2 ma mananca de moor! imi vine sa ma rod, ca pisicile. Iar de pe butonii maronii culeg "cojite". Si asta este normal? Ce fac eu daca deschid laptaria asa devreme? Sper sa nu ma trezesc cu ceva alb pe haine....... mi se pare extrem de devreme ptr ambele puncte....... asha cum am spus mai sus, nu aruncati....

12+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by ilia_99

scuzati ciufutenia, vine o data cu testul pozitiv, probabil felicic, da' io n-am intrebat de greutate, Doamne iarta-ma, ca nu ma durea la o giza asa de mica, ea mi-a spus. si, scuze, da' nu stiu ce DPN ai, mie mi l-a modificat azi din nou, acu e 26 oct, nu mai e 30. cred ca cel mai bine o sa ma lamureasca dr meu.

iertare ca m-am bosumflat. pe toate.

12+

stai calma cu dpn, la penultima eco era 24.10.2008 iar la ultima era intre 20.10.2008-30.10.2008, ia si intelege daca mai poti, eu il vreu scorpion, da nush daca-i convine lui zodia

12+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Laureta multumesc mult de parola.

Eva hai cu vestile bune ca suntem curioase.

toate burticile

14+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

musette . AM luat patutz din lemn, e super tare. Se leagana, are masa de infasat atasata, are 2 sertare la pat plus dulap la masa de infasat, masa din care se ridica juma de placa si poti baga un sac de pampersi acolo. DUpa ce bebe creste, masa se da la o parte iar patul se face de 1,60 m, il putem folosi pana la 14 ani . Este culoarea putin mai inchisa decat fagul, mai rosiatica asa cu fatada galbena (dormitorul nostru e pe bleu si merge)

Abia astept sa-l instalez si sa doarma bebe acolo. AM luat si o lenjerie galbena cu elefantei. Are protectie care se leaga de bare si se pune pe toate lateralele ca sa nu se loveasca bebe.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by felicic76

nu dati cu roshii, oua sau cartofi......

ok, scapai de paranoia de prim trimestru, acum altele.......
1. nu ma doare nimic, simt doar fluturasi, ca nishte contractii de muschi . Si nu in acelasi loc, in locuri diferite, ba stanga, ba dreapta. Este posibil sa simt eu bebele acum? la 12 sapt+? Cand vad ca mamicile cu 18 sapt+ inca nu l-au simtit puternic? nu cred, dar totusi astept ceva raspunsuri.
2 ma mananca de moor! imi vine sa ma rod, ca pisicile. Iar de pe butonii maronii culeg "cojite". Si asta este normal? Ce fac eu daca deschid laptaria asa devreme? Sper sa nu ma trezesc cu ceva alb pe haine....... mi se pare extrem de devreme ptr ambele puncte....... asha cum am spus mai sus, nu aruncati....

12+

aluna
foto

Ce simti tu acum eu nu simt nici in sapt 19!! Fluturasi? Acum?
Si eu ma mai uit la sani, s-au marit foarte tare sfarcurile, s-au inchis la culoare si s-au crapat in varf, atat, nici urma de cojite sau colostru.

18+ Luca

POZE

SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Felicic mi se pare devreme sa simti bebelica si in leg cu sani da i cu crema ca se maresc

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

felicic, pai stai ca asta e al treilea DPN. am inceput de la 12 oct, am trecut la 30 oct si acum ... 26 oct. Asa ca, cum o dau Scorpion iese, ca fii-mea, ca tat-su... Da' tu d c il vrei scorpion, stii la ce te bagi? Vai de capul meu... (n-oi fi scorpion si tu, nu?)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Monica felicitari pentru super-patutul achizitionat. Dar poti sa faci te rog o poza cu el si sa vedem si noi tot ce poate ca din descrierile tale are foarte multe.

Eu nici nu mi-am pus problema asa devreme de patutz dar nu strica sa incep acum sa ma documentez cu ajutorul vostru.

14+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica il stiu.e de la o firma care nu are sediu in Buc.Pe ala il ochisem si noi la targul de la Romexpo.E foarte frumos!Asta la care ne-am hotarat e acelasi gen numai ca masa de infasat e mai mare si cu sertare nu cu ladita aceea.Si cum noua ne trebuie sa umplem camera lui bebe am zis ca il luam pe asta mai maricel,dar ideea este aceeasi.Plus ca mai vrem sa asteptam cu el si cum cei care il vindeau nu erau din Buc ne-am orientat la ceva local.Sunt foarte practice si frumoase!Sa-l stapaniti sanatosi si Denisa sa doarma cumintica il el!

Eva tin pumnii!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput