Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21
Raspunsuri - Pagina 20
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuuuulti ani: Rebeca & Roberta!
Azi, noi sarbatorim 9 ani de cand ne cunoastem.... maine 4 ani de la nunta
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mamaana spune:
la multi ani anita si miriam !!
la multi ani roberta si rebeca !!
of of of eliana, prin ce treci tu; iti doresc sa ai putere sa treci peste toate, si sa fiti toti sanatosi
ainia felicitari !!
dalina2x2 spune:
MULTUMIM MUUUUULT DE TOT TUTUROR PENTRU URARI!!! Intr-adevar am simtit cate prietene am, si o spun cu putina mahnire in suflet, pentru ca au fost prietene vechi de-ale mele care au cam... uitat de eveniment. In fine...
Voi sunteti cele care mi-au bucurat sufletul si inca o data va multumesc pentru asta!!
Roberta Rebeca!!!!
Sa cresteti mari si sanatoase si sa ramaneti la fel de frumoase cum sunteti si acum!!
Eliana, felicitari pentru aniversare!! dar imi pare atat de rau sa aud prin ce treci... Capul sus, fa tot ce trebuie facut si nu te lasa, trebuie sa fim sanatoase si sa ne ocupam de noi cat putem, nu pentru noi in primul rand, ci pentru ingerasii astia carora trebuie sa le fim alaturi!! Iti tin pumnii si ma rog sa iasa totul bine!!
N-am apucat sa intru pana acum, am incercat de vreo doua ori sa incarc pozele de la ziua noastra insa nu mi-a mers netul...
Primiti din partea noastra cate-o feluita de tort
(nu ca m-as lauda, dar a iesit delicios! )
Am inceput sa ma duc si la servici
Nu pot sa cred... dar am noroc de o secretara si o directoare tare dragute care ma mai inteleg si pe mine si ma lasa sa plec cand trebuie sa le dau la fetite sa pape... stiti voi... in invatamant, vacanta... nu stiu ce m-as fi facut daca incepeam serviciul in tromba, in timpul anului scolar!!!
va pup si va doresc numai bine la toate, sa aveti grija de voi si de puiuti!
(ma duc la intins de rufe, ca a terminat masina.
Avem poze de la ziua noastra aici: http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/aniversarea%20a%20doi%20anisori/
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
pisix spune:
Sora mea tocmai a aflat ca va avea gemeni.
Eu sincer m-am speriat pt ca nu mai avem in familie si stiu atat de putine lucruri despre sarcina gemelara.
Are nevoie de ceva tratamente spciale ?
elyanne spune:
pisix felicitari surioarei. Lasa ca nu-i chiar asa de complicat cum pare... va obisnuiti cu ideea incet-incet... cred ca toata lumea se sperie in prima faza cand afla de gemeni, dar e cam la fel ca si cu un singur bb poate chiar mai usor in unele cazuri pt. ca sunt 2 de-o seama care au aceleasi preocupari...
Despre tratamente speciale... in pricipiu nu, dar depinde de fiecare graviduta in parte... in majoritatea cazurilor trebuie mult repaus la pat... si de multe ori se face cerclaj prevenitv sau obligat fortat Important e sa nu faca efort, sa se odihneasca mult... si are f.f multe sanse sa mearga cu sarinca pana la termen cerclaj, tratamente etc. Dar asta numai dr. decide de la o consultatie la alta, in functie de cum evolueaza lucrurile...
Noi tinem pumnii sa fie totul bine. Sarcina usoara
dalina ce scumpe sunt ... semana cu mamica lor
Foarte frumos tortul, cred ca si f. buuuuun...
mamaana
gab poze si de la voi cand?
dana_vedinas multa sanatate Super pozele... la filmulete nu prea reusesc sa ma uit din cauza picilor...
astea mi-a placut cel mai mult http://www.dropshots.com/dana_vedinas#date/2008-05-10/17:10:59
pussi felicitari tustelor pentru progrese.
Imi pare tare rau de gravidutele care au pierdut sarcinile
si multa putere s-o ia de la capat, daca se mai poate...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica