Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia te cred ca te-ai enervat...asa mai face si marco cand il trezesc fortat. Mai bine lasa-l sa doarma, decat sa-ti faca zilnic asa.
Gabi .
Bianca la mare mergem cand e timp de plaja si si baie. acum cu vremea asta...e bun muntele. In plus...nu am fost prin partile alea de ani buni si vrem sa profitam de posibilitatea asta. cine stie cand mai ajungem prin Alba cu atatea zile libere, caci noi suntem cam pe fuga, tot timpul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Fetelor eu sunt foarte suparata, tocmai am aflat ca nepotul meu (baiatul surorii mele de 5 ani) are varicela . Azi e prima zi. DAR duminica noi am fost pe la ei si copii s-au jucat impreuna. Sandra a avut dar Dani nu.
E posibil sa faca si Dani varicela? Ma deruteaza ce am citit pe net ca doar cand erupe boala e contagioasa.

bianca varicela e contagioasa cu 2-3 zile inaite de eruptie si pana se usuca bubitele. Socoteste de duminica-luni 2 saptamani si vei vedea. La noi a fost la fix. Marit dimineata i-am descoperit la David primele bubite. Duminica seara dupa 2 saptamani a inceput Daria, luni eu si Selin.

Multa sananate si sa speram ca nu se imbolnaveste Dani tocmai inv acata.

.........eu sunt pe aici, nu am timp si nici nu pot nici macar sa citesc dar sa mai scriu. Sper sa rezolv problema calculatorului dar nici pentru asta nu am timp.

....altfel ai mei sunt raciti. A inceput Selin care intre timp e deja mai bine. David e cel mai rau, a facut si febra. De luni e acasa nu l-am dus la gradi. Sper ca maine sa fie mai bine si sa mearga .

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, sefa mi-a spus ca aici e super, daca ar mai merge o data in zona asta aici ar sta:
http://www.cheilegradistei.ro/ compara. vezi...
Mira, sanatate la copii. Multumesc pt info...inseamna ca Dani a fost chiar in "focarul de infectie" sau cum sa zic...cu 2 zile inainte de eruptie. Oare e ok sa merg sambata cu el la ziua finutului? Nu stiu ce sa fac. Daca merg cu el si cumva face boala Dani ...finutul va face boala exact cand ne intoarcem din Bulgaria dar maica-sa poate s-ar supara. I-am spus si tare s-a mai suparat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu aici am stat in vara e 90 lei camera ca am intrebat acum 2 sapt:
http://www.casa-alex.ro/ aici a fost si Anasol. chiar...oare ce mai face?
Ali...spune-ne cum esti daca ne citesti...ce face iarina cu bebe... Am vrut sa te sun si tot uit

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca uite ca ti-a explicat Mira. se pare ca eu nu am tinut mai nimic minte[nbang]. de ce s-a suparat mama finutului? ca va face Dani varicela sau ca nu il duci la ziua lui? vorbeste cu ea si vezi ce zice, poate nu vrea sa ia si atunci nu-l poti duce.
Nici sora ta nu are nicio vina, nu stia ca fiu-su a luat varicela.
Mira insanatosire grabnica piticilor. Iar tie...spor la munca.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bianca, daca Dani va face varicela, va fi la randul lui contagios numai cu 2-3 zile inaite de eruptie, deci duminica nu ar fi nici o problema.

Astery ma gandesc la voi. Sepr sa se faca cat mai repede sanatos Razvanel, chiar daca asta presupune sa-l opereze.
....Si la tine Mirela. De fiecare data cand intru sper sa ne dai vestea cea mare

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca daca tot sunt libera ca imi doarmeinca Alain intru sa scriu ce am mai uitat.
Bee il alerg de cate ori am ocazia oricum ere o energie de invidiat copilul meu. Sper sa vina vreme si mai buna sa mergem zilnic in parc. Ti-am vazut comorile, e asa de mare Ana ca o scolarita arata cu bretonelul acela, m-am topit vazand-o.Razvan e si el flacau ce mai, ai scapat aproape cu ei pupici de la noi.
Ca tot se vorbeste de destinatii de minivacante, pentru cine vrea sa mearga la Felix recomand cu caldura www.casaporojan.ro e o locatie frumoasa si curata, noi acolo am stat ultimele dati ca la hotel era aiurea si scump, am fost si la ceva superhotel de acolo de am platit 1.500.000 acum patru ani si frigiderul ala nu a racit coca-cola pana am plecat noi iar piscina interioara avea vreo 10 metri . Anul asta merg parintii mei si fratele meu acolo de Paste o sa va zic daca a ramas la fel de ok cum stiam eu pensiunea asta.
Tot cu bai termale super ok e o statiune din Ungaria sa pun aici site-ul http://www.iturism.ro/oferta_HAJDUSZOBOSZLO_5534.html au fost niste prieteni si au zi ca e super frumos amenajat si ca la 20 de km e ceva parc acvatic super pentru copii si intrarea era f ieftina in jur de 150.000 in bani vechi romanesti ca eu am ramas cuplata la aia
Noi vrem sa mergem la vara macar trei zile la Felix, sa aud si eu vb romaneste in jur si sa mananc o ciorba de burta,ca pana la urma a ramas ca destinatie de vacanta Italia, vom merge la Rimini 10 zile si apoi dam o fuga pana in Romania ca vrea Jean ca eu una sincer nu as mai fi facut asa mult drum pentru o saptamana de stat acolo.....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ca imi tot amintesc in etape va mai dau un site cu care iti poti face rezervari oriunde in lume. Trebuie facuta inscrierea initiala si gata, poti sa iti iei hotel oriunde fara nici o problema, trebuie doar card de valuta sa poata ei preleva direct plata din el. Noi suntem foarte multumiti de ei, de vreo 2ani tot cu ei rezervam ca sunt f seriosi ai au oferte excelente, am gasit si hotel in Paris central cu 65 de euro in conditiile in care la receptie era 85 aceasi camera. Site-ul e www.hotelclub.com ,dupa fiecare rezervare primesti ceva bonus care il poti folosi la urmatoarea rezervare, noi si in Italia tot cu ei mergem ca dupa ce am tot cautat o saptmana tot la ei erau cela mai bune preturi. A fost doar faza ca am platit tot in momentul rezervarii dar ne-a convenit ca economiseam peste 200 de euro fata de pretul de la hotel.
V-am innebunit cu destinatiile de vacanta...mie deja imi e capul numai la concediu de vara.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Intr-adevar la Cheile Gradistei este foarte frumos, dar EXAGERAT de scump.
Eu, de cele mai multe ori am stat la Craiasa Muntilor : http://www.craiasa-muntilor.ro/
Foarte frumos, curat, mancare super buna.
Sau daca vrei poti merge in Rasnov la vila cristina.
Foarte furmos si acolo.
Sunt multe posibilati de cazare in Rasnov/Moeciu/Bran.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

In premiera Capsuna nemultumita, care nu-si tine fesul pe cap:
http://www.dropshots.com/giova2#date/2008-04-16/09:44:40
si costumul rapid a vrut sa-l dea jos. fereasca sfantul ca nu-l va tine pe el la serbare.

_

Mergi la inceput