Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
eeee....lume noua. Pufu ma bucur ca sunteti ok, si ca Vladimir e un strengar si jumatate. se pare ca asa fac toti la varsta asta, si e culmea...au ajuns ei sa ne comande.
Maraki bai ce smechera esti...auzi la ea...i arata lui Giorgios de anul trecut urari cu LMA. bine ca nu s-a prins d-nul. si noi plecam din anumite locuri, tot urland si plangand de zici ca vine sf. lumii.
Mirela inca pe baricade. cat de repede a venit dani, asa de tarziu vine Andrei. Isi face de cap baiatul.
Auzi la piticul tau ce treaba are cu tzatzele, de pe acum!!! mare smecherie este si el.
Anasol lasa ca vei naste dupa ce vine dr. Vei fi exact la termen. Cand il aduci acasa pe David?
sa va zic ce mi-a facut ieri Marco. eu eram la comp., el la noi in dormitor, vine si-mi aduce forfecutza, pe care o uitasem pe noptiera. eu, in gandul meu, uite ce baiat cuminte am!!! Cand sa ne bagam in pat, imi zice Clau...cine a taiat cearceaful??? bai cand ma uit...intepat in cateva locuri, dar bine de tot, cu forfecutza, of course. Ce sa mai zic? a fost vina mea ca am uitat forfecutza pe noptiera.
merg sa-l bag la somn, ca atat m-a masat, toata sunt plina de crema.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Bianca lasa ca domnul a mancat ciorba de salata si chiftelutele de ieri cu sos de rosii si cartofi piure. Maine va manca spanac cu oua ochiuri si mai vad eu ce...poate fac niste clatite.
Oricum, Marco a halit tot spanacul, a baut un Actimel si seara a mancat ciorba de salata, doar zeama, salata nu-i place.
I-am scos hainele de vara de anul trecut si cam toate ii sunt bune. cel putin acum la inceput de vara...
Toate astea sunt marimea 86-92, cum el are doar 90 ii vin bine. Macar am scapat de-o grija.
merg si eu in pat, incerc sa-i tai unghiile de la picioare, acum ca a adormit. sper sa reusesc... caci ziua nu ma lasa, sau urla de zici ca l-am omorat in bataie.
si noapte buna.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giovaaa hai ca mai facut sa rad zgomotos, sper sa nu se scoale Angelo tare de tot faza cu cearceaful,pupa mama pe el de strengar
>Bianca multumesc, uite ce repede a trecut timpul! >Duminica plecati si parca ieri imi spuneai ca vrei sa cauti destinatie Dani cred ca poate fi de la maselute asa...au si ei zile mai proaste,nu pot fi cuminti mereu Al meu a fost rau la magazine si acasa un ingeras
fetelor nu pot sa mai scriu ca se aude tastaturaaaa revin maine...pupici si noapte buna la toata lumea
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Biancas spune:
Maraki, poate fi de la masele ca baleste intr-o veselie dar e prea de tot ce rau a fost. Imi e frica sa nu fie un inceput de varicela. Mai ales ca incepe sa nu manance. Atata sper ca daca o face sa o faca pana duminica nu sa o faca acolo ca ne-am rezolvat . Nelu presimte ca nu va face...sa dea DD sa aibe dreptate.
Giova...m-am distrat cu forfecutza...s-a plictisit de intepat in cearceaf si apoi ti-a adus-o. Bun meniu ai avut azi Sandra e cu sosul de rosii si pireu...eu am mancat la servici azi , cand am ajuns acasa am fugit la epilat si pensat si de toate.
Sandra mea ne-a asteptat cu mancare azi ,a incalzit supa cu galuste, a facut ochiuri si a incalzit snitelele (cartofii a uitat Nelu sa ii puna la fiert) . Dar Nelu a venit dupa mine la servici ca a luat masina sa faca Casco si am cam intarziat vreo ora cu povestile pe acolo si pe cand am ajuns acasa mancarea era rece...eu mancata..a mancat Nelu singur ca eu am facut dus si am tulit-o la epilat . Pe patul din dormitor eu aveam un trandafir roz frumos impachetat, iar Nelu avea o bere. Si Dani un kinder bueno. Cumparate toate din banii ei. Patul era plin de petale de ceva floare roz pe care a adus-o din curte. Foarte frumos dar a fost putin dezamgita cand ne-am apucat sa strangem petalele ca doar nu dormim pe petale.
Explicatia la gestul ei:" Ne iubeste f mult si suntem cei mai buni parinti din lume" .
Noah...sunt curioasa Dani ce "surprize" imi va face cand va fi mai mare ca sunt firi total diferite. A facut poze cu ceraceaful dar nu au iesit prea reusite...nu a luat tot patul. Le-am pus in drop. Fluturasul de la trandafir e super.
M-am luat cu povestile...merg si eu la nani.
Noapte buna tuturor
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
A...am facut o cura de Activia de 14 zile si...la mine NU functioneaza ca la aia din reclama . Mancam zilnic un iaurt Activia cu musli si piersici si degeaba. Si in ultima sapt il mancam dimineata cand ma trezeam ca imi luam antibioticele si sa nu ma roada prea tare. Asta e.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
Naeata gagici....intru acum ca poate nu mai am timp ca s ar putea ca asta seara sa plecam la tara si am multe de facut,cumparaturi si bagaje
Bianca a plecat cu tatal meu de ieri ca sa se relaxeze mai mult
stefan?un scump ,ma duc acum dimineata sa l tund ca tare mi place cum ii sta cu parul scurt
ma duc prin oras sa vad ce i iau sotului ca la copii am luat...ptr bianac o pereche de pantaloni foarte frumosi si o bluza , iar ptr papan un costum tare dragut
GIOVA capsunica face prostioarelaas ca asa fac toti
MIRELA hai ma ca mai e un pic ,stai si relaxeaza te cat poti
MARAKI ptr sotul si pupici frumosului
MIHA sanatate lui TUDOR
BIANCA drum bun si distractie placuta
pup toti spiridusi si mamele lor si va doresc PASTE FERICIT,LINISTE SUFLETEASCA SI TOT BINELE DIN LUME
Biancas spune:
Buna dimineata
Vesti rele...azi dimineata Dani s-a trezit si a zis "Doaie gatu" si avea febra 38.4. I-am dat 5 ml nurofen si l-am lasat acasa cu Nelu. E si ragusit ca se aude. Medicul e de dupa masa, o sa ma programez dar daca face varicela nu e bine sa ii dau alte medicamente decat antitermice. Varicela poate debuta ca o raceala.
mai revin
Giova spune:
am fost cu clau la spital. aseara si-a scos atela de gips, ca i s-a umflat piciorul. Dr. a zis ca e ok, se da doar cu Lioton gel si isi pune fasa elastica. cica sa-l mai menajeze o sapt., dar de condus el a condus. a vrut piticul sa mearga la gradi cu masina mare.
Pe urma la dentist, mi-a scos firele, doamne ce bine e fara ele, ma enervau de-a dreptul. Plus...cand vorbeam se vedeau alea printre dinti, zici ca aveam ceva resturi de mancare pe-acolo.
am umblat dupa Iepuras....ori sunt eu dusa, dar sa mor de m-a atras ceva??? nu am gasit nicio jucarie interesanta care sa merite. Zic ca are prea multe, nu e adevarat...doar ca el se joaca, mai nou, numai cu masinutele. Nici Thom,as nu mai prezinta interes, asa ca sunt in mare dilema. cred ca nu-i mai iau nimic, ii cumpar cand gasesc ceva sa-mi placa.
Pufu l-am vazut pe smecheria de Vladimir. e mare si frumosss!!!
Bianca tare sensibila fetitza mai ai. Eu zic ca in baieti sa nu ne punem mari sperante, nu cred ca vor fi ei cu dintr-astea.
Imi pare rau de Dani, poate tot de la masele e si febra si rosu in gat. sper doar ca pana duminica sa fie ok.
Bine ca v-ati facut Casco, la cum dispar masinile acolo....
Cosmi si eu am zis ca-l tund pe pitic, dar cred ca o las pe mama sambata sa-l faca. la frizer nu am mai ajuns.
aseara i-am taiat unghiile, mai aveam 2 si s-a trezit. asa ca...m-am pus langa el si am adormit...m-am trezit tarziu in noapte, sa-i dau laptele...era stricat. asa ca numai dimineata i-am dat. Ce parinti denaturati mai suntem. Oricum a papat ceva aseara, asa ca e ok.
_
anasol spune:
pt cine vrea sa vada am pus cateva poze cu dav la mama la gradinitza......
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 38+ si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
am venit din parc acasa. printul consort a facut pipi pe el, si era musai. of si vai!!! ce m-am enervat!!! daca nu l-as fii intrebat cu 2 secunde in urma....si nu a vrut sa faca.
Anasol vazut poze cu smecheria mare. a crescut nu gluma, se vede ca e rasfat acolo la gradi.
ne schimbam si plecam iar, cu moto din dotare.
_