Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova sa aveti o serbare super reusita. L-am vazut pe Marco, ce se distreaza ei cand nu vor sa zica ceva si noi insistam. Tudor striga la mine NU VEAU.
Maraki si eu am patit cu Tudor asa, ii iesea maseluta si a sangerat. Sa nu-ti spun de marimile mele la haine, am zis ca merg la croitoreasa de acum ca fac depresie la cumparaturi.
Silvi acum e vreme urata aici, asa ca facem cu schimbul.
L-am vazut si eu pe frumuselul Ianis, cel mai iubeste surioara lui, frumoase poze.
Am citit tot ce s-a scris, dar pe cuvant ca nu mai stiu ce vroiam sa zic.
Noi avem mari pb. cu o vecinuta, draga de altfel, dar care-l iubeste intr-una pe Tudor si asta al meu face ca trenul. Are fetita 1 an si 7 luni, sare de-a dreptul spre el, de-l tranteste pe jos si al meu nu suporta. Plus ca e scandal non stop de la jucarii, el merge tot timpul afara cu ceva in mana, ea vine si-i ia, Tudor urladaca i le ia, fetita urla daca nu i le da iar noi mamicile nu mai stim ce sa le facem.

Mergi la inceput

Giova sanatate lui Claudiu, sa scape repede de baston.
Bianca felicitari ptr. Dani, mare realizare ca a scapat de pampers, pe langa economie,ii e lui f. confortabil. Noi din pacate la capitolul asta stam f. prost.
Acina, s-a distrat deci Andrei la curte, a trait si experiente noi..
Maraki mie imi plac si balerinii si papucii cu bot rotund, dar nu-i plac sotului, abia am reusit sa-mi iau o pereche fara comentarii.
Mirela cum mai stai cu nemurirea sufletului? sau ai inceput sa dormi si tu noaptea?
Pupici tuturor.
De Razvanel de Astery nu mai stiti nimic? de Mario?
TIoana, Razvanelul tau cum e?
A uitasem sa va zic, am inceput alergia de primavara, mult mai atenuate reactiile fata de anul trecut, stranuta copilul meu, dar muuuuuuuuult mai rar. Deci sper ca suntem pe drumul bun.
Anasol, maricel bebelu tau, ce-o sa-l mai iubeasca David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la serbare!!!
a fost super copilul nostru. nu a plans, si-a zis poezia tare si super bine, a mimat misto...ce mai...a fost de nota 20. Au si plans cativa copilasi, dar el nu a avut treaba. S-a speriat putin de Iepuras cand a venit:tzup-tzup la el cu cadoul. dar spre deosebire de cel de anul trecut....multi s-au speriat de el si au plans.
Pun poze imediat, am si filmat, dar cred ca astept DVD-ul de la gradi cu toata serbarea si atunci va pun sa vedeti.

Miha imi pare rau ca ati inceput cu alergiile si ca sunt mai rare ca anul trecut. Doamne ajuta sa fie bine!!!
sa inteleg ca Tudor nu e un iubaretz? Marco e un , de fapt toti din grupa se pupa la greu.

fug la treaba.
aici ploua si e un frigggg.g.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

poze:
http://www.dropshots.com/giova2#
sunt facute inainte de a incepe serbarea. ultima e cant recita poezia.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Bravo Marco, ei Giova vezi ce baiat mare ai. Am vazut pozele, era asa cuprins de eveniment Marco.Voi cu emotiile cum ati stat?
Please, imi spune si mie cineva cum las comentarii in drop. Ca nu ma prind nicicum.

Mergi la inceput

sunteti in greva? sau cu treaba pt. paste? parca azi e sarbatoare....

Miha pai e simplu de lasat comentarii. Cand deschizi poza /filmuletul...imediat sub chenar iti apare o bara cu name(il stergi si pui numele tau) si cu add comment (la fel, sters si bagi comentariul). pe urma apesi pe Submit.

am mai pus 2 filmuelte din 10 si 14 aprilie, sunt de la gradi, cand faceau repetitii pt. serbare. acolo zice poezioara, doar ca e ajutat de Anca.
http://www.dropshots.com/giova2#date/2008-04-10/11:01:34
http://www.dropshots.com/giova2#date/2008-04-14/11:03:14

ma bucur ca v-a placut capsunica noastra. tare mandrii am fost, eu am avut ceva emotii, mai ales cand plangeau vreo 3 pe langa marco.
Fetita e singura din grupa, e Ana maria si e tare innebunita dupa marco. E cam increzuta, fiind singura din grupa, toti baietii sunt dupa ea, dar nu se lasa asa usor.....

eu am o durere de cap....acum am venit acasa, stau putin si plec din nou.
merg sa spal bluzita rosie, luata cu imprumut, caci trebuie inapoiata si noi vineri sau sambata plecam la Alba.
pe mai tarziu.

_

Mergi la inceput

tuturor celor care poarta numele de George, Georgiana, Gheorghe si alte derivate din acestea!!!!
heeeee-he-he...am aflat ce sarbatoare e azi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi ani Gheorghe si toate derivatele!
Multumesc fetele de urarile de Florii. De aceasta zi mie mi-e frica sa ma bucur... acum 2 ani s-a intamplat necazul cu colapsul lui Razvan...
Azi e prima zi de cresa a puiului mic, ca eram cu nervii prastie, fara niciun ajutor... ma beleuzisem de tot. Azi dimineata i-am cumparat tobogan, abia astept sa-i vad reactia! Aici ploua. I-am facut Hiberix, ii dau broncho Vaxom, Septilin... sper din tot sulfetul sa fi terminat cu laringitele astea...
Mielul meu este in frigider, asteapta sa-l "capacesc". O sa fac, ca in fiecare an, ciorba, friptura si drob. De data asta ii fac si socrului meu. Nu stiu exact cum voi face eu atata mancare cu Razvan pe langa mine... Mai nou, de o saptamana, dorm cu el. Sunt hotarata. Da' cred ca v-am mai spus acest lucru...
Pupam gravidutele nenascute inca.
Pupam pe cine a intrebat de noi, multumim.
Vazut poze cu Marco la serbare, superb, nu pot pune comentarii, nu stiu de ce...
Maine fac curatenie, vai de fundul meu, trebuie sa bag viteza.
Cura de slabie o tin in continuare, am mai avut abateri de la ea, dar sunt super multumita per total, in special pt. faptul ca mananc orice .
Gata, merg sa-mi odihnesc oasele batrane, caci la 16.00 plec dupa Razvanel.
Numai bine si sanatate tuturor, si-mi este foarte dor de voi.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!!
LA MULTI ANI tuturor Georgeilor, Georgete....si altele derivate... Giorgios...
Noi am tras-o saptamina asta. duminica fara nici o explicatie dra mea a vomat in Mall. Ne-a facut "muci" pe amindoi. am zis ca e cev atrecator, dar de la ora 8 pina la ora 11 s-au repetat..din 40 in 40 de minute..a fost fa rau... am ajuns la spital in UPU...am stat toata noaptea in perfuzii, ser si glucoza cu electoliti...si dimineata cind mi-au spus ca ne interneaza am crezut ca mor...
Ale manifestari nu...nu febra, nu diaree...nimic ciudat..doar deshidratare...cu valori la electoliti de speriat!acum suntem acasa cu invoire , i-au facut investigatii, radiografie pulmonara-ca ar fi fost un sfirsit de pneumo-ii face antibiotic de o zi jumate..mai avem diseara o doza si gata.Eco abdominala...pare ca a fost ceva care nu i-a venit bine...si acum suspectez un suc din cutie, pe care scria natural...hmmmm....analiza la urina si fecale normala. miine ne externam sa stam linistiti de Paste...
Toate ca toate dar cind mi-a zis doc ca cu valorile astea de electroliti putea sa faca copilul convulsii si sa i se opreasca inima...am simtit ca mor..si nu am satat decit 3 ore acasa ca am vazut ca se ingroasa gluma. Din UPU nu a mai vomat de cind i-au pus prima perfuzie..nici nu mai avea ce, saracuta.

acum suntem bine, dormim noaptea acasa si mergem numai pt tratament. diseara scapam si de venula...si speram sa putem minca singure, ca venula e pusa la mina drepata si o deranjeaza ff tare.

Cosmi sa va fie de bine excursia..
Giova, o capsunica sa iti vina sa o papi cu frunzulita cu tot!!!
Anasol, stai mama...ce te grabesti. chiar vrei sa nasti de Paste..ai si tu rabdare...ca daca e baiat e mai putoros si nu mai fa si tu atita shmotru draga...

pupici la restul gastii..am sa incerc sa mai citesc din urma.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Aoleu Any, ce ne spui tu acolo. Sanatate multa Ioanei, sa aveti un Paste linistit si fericit acasa. Bine ca ai fugit la spital cu ea.
La multi ani celor cu numele Gheorghe sau derivate ale acestuia!!!!!

Mergi la inceput