conditii privind adoptia

conditii privind adoptia | Autor: corastanciu

Link direct la acest mesaj

Buna seara, dragelor! Sunt membru de ceva timp, citesc mesajele si problemele voastre si m-am gandit, ca aici as putea gasi sprijin, in ceea ce vrem sa incepem, eu si sotul meu! Ne-am hotarat : vrem sa adoptam un copil! Incercam de cateva luni sa-l obtinem pe cale naturala, dar cum se lasa asteptat, ne-am decis sa lucram in continuare, dar in paralel sa incepem procedura adoptiei si astfel sa-l obtinem pe cale ... birocratica, sa zicem. Am citit pe diverse forumuri, ca este o cale anevoiasa si chiar am ajuns sa ma intreb, daca este necesar sa fie asa. Pana la urma statul se gandeste la binele copilului, asa cum se lauda? Daca exista oameni dornici de a avea un copil si ii pot oferi o viata buna, calda, un camin primitor, de ce trebuie sa dureze atat? Nu ar trebui sa se simplifice metoda, pentru ca acel copil sa treaca cat mai repede in sanul unei familii? In fine, multi vor zice, ca asta e procedura. Atunci s-o "disecam", caci acesta este motivul pentru care am deschis acest subiect. Imi poate spune cineva mai concret, care sunt conditiile dorite de stat pentru incredintarea copilului? Eu(28 ani) sunt studenta, iar sotul meu(32 ani)este marinar, avem casa noastra,proaspat amenajata, avem o relatie armonioasa si liniste in casa. Ce sanse am avea noi sa reusim sa avem un puiut abandonat? Ni-l dorim si nu mai avem rabdare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CORA, intra la subiectul "M-AM HOTARAT.... ADOPTIE" acolo fetele te vor ajuta sa aflii toate datele de care ai nevoie.
Succes

Mergi la inceput