Gravidute & Mamici de IASI (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Se cunoaste ca am lipsit cam mult...is cam vorbareata... Am reusit sa umplu o pagina singura singurica?
Gata...tac...ma'c sa fac ceva de mancare...

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gresit, am si eu un mesaj pe pagina trecuta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by mephala30

i-am povestit lui Iustin ca duminica aceasta crestinii ortodocsi sarbatoresc Floriile, in amintirea Domnului Iisus Hristos, care-a intrat triumfator in Ierusalim. Poporul l-a intampinat cu urale: "Osana, Fiul lui David!"....la care Iustin ma intrerupe si intreaba: " de care sana, mama?"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella10

Noi am fost azi pe la ora 14 in copou,

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

si cat ai stat?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

off, au inceput artificiile..sper sa nu imi scoale fata

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

aud artificiile si eu nu le pot vedea :(

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

multumesc de rasp priv pe mogaldeata..pana una alta am fost la targ si am luat bavetele, castronas de papa,o rochita cu caciulita de prim-vara, un body cu maneca scurta.preturi cam piperate..pe principiul ca dai oricat pt. copilul tau probabil..
Era spectacol cu copii..Alessiei i-a placut f mult, era f incantata, dar era cam obosita..
Azi am facut vaccinul de 6 luni..a plans multisor..dar dupa ce a iesit din cabinet i-a trecut
legat de greutate..stam cam rau..
E cam deshidratata, tre sa insist cu ceai, apa..sa bea..
dr ne-a recomandat sa mergem pe metoda mai veche..gris/orez/si alte asemenea..nu am hartia langa mine acum.. cu lapte de vaca din comert..Laptele fiert, se ia posghita de deasupra si se fierbe din nou 10 min..incepem cu 20ml..samd pana ajungem la 170-200 ml..
Asta la pranz..si o masa dupa amiaza de branza calcica..
San ca si completare in continuare..
Daca nici asa nu merge..dupa 2 sapt ii face analize de sange, urina, scaun...

asa ca maine ne punem pe mancare..borcanasele de piureuri de fructe pot ramane..dar doar ca un desert eventual..

Miha, nasol tare cu mastita..din ce am auzit..multa sanatate!
Diana, sa iti fie de bine iesirea si tunsoarea!vreau si euuuuu!
gata si artificiile..vad ca nu s-a trezit..ca se auzeau de ziceai ca e in curte la noi..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
iote ca aparu cuscra mea, o vad pe mess, a ta o fi in tura de noapte, la scris

cu siguranta nu,

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Miha, sanatate. Mastita am facut si io, la amandoi baietii: febra, frisoane, dureri...cumplit! am luat antibiotic, nu i-am dat sa suga din sanul bolnav, dar l-am muls si a trecut.

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy
Dar un lucru nu inteleg. De ce nu mai scrii. Ma binedispuneau mesajele tale. Mare pacat ca te-ai suparat.

Ups... da' cine a zis ca m-am suparat? Ca nu m-am suparat deloc.
Si cum nu mai scriu? Sunt pe-aici...
Doar ca noaptea nu mai am cu cine sa stau aici la barfa si de asta... Dimineata nu mai deschid calculatoru. Seara, pana ajung sa ma asez aici, chiar nu mai e nimeni... Atata tot.
Da's cu ochii pe voi! N-ati scapat!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput