Sarcina pelviana, nastere normala???

Sarcina pelviana, nastere normala??? | Autor: kitzy

Link direct la acest mesaj

Buna!
Sunt insarcinata in saptamana 39, fetita mea nu s-a intors nici pana acum, dr mea zice ca incercam o nastere normala, si daca nu se poate, intram in operatie.
Ati trecut careva prin nastere normala chiar daca copilul era cu fundul jos? Mi-e frica sa nu ma nenoroceasca nici pe mine nici pe ea.

38+ cu Diana

AMR max 2 saptamani!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

Eu nu as risca.
Eu i-am nascut pe toti trei normal, fara probleme. Dar daca as fi in situatia ta, as astepta inceperea contractiilor si as cere cezariana IMEDIAT!

Iti doresc nastere usoara si bb sanatos, papacios si cuminte:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Madutzule oricum si cu cezariana ma lasa in travaliu, dar a zis ca pt cezariana trebuie dat cu subsemnatul mai sus, avand in vedere ca nasc la spital de stat, nici eu nu m-as incumeta pt normala, dr mea a zis ca ea m-ar baga la ceza, acuma cred ca-i in functie si de cum decurge travaliul.

38+ cu Diana

AMR max 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim27 spune:

salut
eu am nascut doi copii un baiat si o fetita amandoi fiind pelviani. la sibiu doctorii nu au vrut sa imi faca cezariana si am nascut normal. la mine a fost ok insa daca poti face cezariana eu te sfatuiesc sa o faci. e riscul pentru copil mult mai mic.

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu risca!
Daca nu ma insel, sarcina pelvina e chiar motiv de cezariana asa cum e si placenta praevia, etc si atunci e dreptul tau sa ceri.

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pe mine m-au bagat direct la cezariana, nu au incercat sa vada daca pot naste normal. E riscul mult prea mare pentru copil si pentru tine.

Mergi la inceput

Offf! Mi-e si frica de ce m-asteapta, dr a zis ca daca ar fi avut clinica ei, nici nu incapea discutie, intram direct la cezariana, sper sa-si dea seama ca nu pot naste normal, chiar nu vreau sa ma nenoroceasca, mi-a zis sa stau linistita ca totul va fi bine.
Cristina stiu ca e dreptul meu si sigur o sa cer daca va fi cazul.
M-am tot interesat si am vazut si cazuri fericite de nastere naturala si mai putin fericite, nici nu stiu la ce sa m-astept, in caz ca o sa pot naste natural, cred ca va fi super super dureros

38+ cu Diana

AMR max 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Pe acest motiv am intrat si eu un cezariana la spital de stat (Polizu Buc.). Cred ca mai conteaza si greutatea copilului, al meu a avut 4150 grame ....
Si nu am dat cu subsemnatul ...

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Sasha acuma cred ca depinde si de spital.
La noi cel putin stiu sigur ca fara semnatura sau acord telefonic nu se intra in cezariana ca seful clinicii am auzit ca e cam batut in cap.

39 cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Imi pare rau ca sta invers fetitza, dar poate iti face o surpriza pe ultima suta de metri? Citesc si eu pe aici pentru peste 27 de saptamani.....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

draga mea, la ce probleme am avut eu la nastere, nu-ti pot spune decat sa faci cezariana. nu are rost sa expuneti la riscuri! nastere usoara! cat despre director ...un nemrnic d-asta era sa ne nenoroceasca pe noi!!

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput