Cariile de mobila

Cariile de mobila | Autor: ciarli

Link direct la acest mesaj

Are cineva idee cum scapi de gandaceii aia mici si dragalsi, cu care nu as avea nici o problema daca ar convietui oriunde numai in apartamentul meu nu?

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna....noi folosim pentru carii Xilamon..il gaseti la raioanle de vopsele sau chimicale...e o cutiem metalica ge vopsea cu un lichid in ea....Se injecteaza in gauricile de la carii...si isi face efectul...e un fel de insecticid....Eu sunt studenta la Conservare Restaurare si asa injectam profilactic icoanele vechi care sunt atacate de carii....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Mitzuka, mersi pt raspuns.

Dar, stii care e problema? Carii nu si-au creat inca un domiciliu la mine, sau cel putin nu la vedere, inca nu au aparut gauricile alea. Vecinii mei isi renoveaza apartamentul care banuiesc (sau cel putin spalatoria e plina) ca e plin cu mobila mostenita de la Stefan cel Mare. Mobila pe care nu s-au indurat sa o arunce si care, asa cum am spus, e jos in spalatorie e plina de gaurici de cari. De la ei au migrat la mine, bineinteles impreuna cu neamurile lor mai indepartate, gandacii de bucatarie. Da' pe astia ii starpesc, nu-i problema.

Ei, in situatia asta ce sa fac? Unde sa dau eu cu solutia?

Multumesc anticipat

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

De la ei au migrat la mine, bineinteles impreuna cu neamurile lor mai indepartate, gandacii de bucatarie. Da' pe astia ii starpesc, nu-i problema.
Ma bag peste tine.........cum ii starpesti?Vecinii mei darama si aseara se plimba tacticos prin sufragerie un brav specimen superhranit si bine dezvoltat....si nu l-am prins ca actiunea se petrecea dupa ce adormise baiatul si n-am riscat sa il trezesc sa afle de existenta lui........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Cu Regent, Nina, sau pur si simplu cu spary Baigon. Am mai avut odata problema asta intr-un apartament in care am stat. Si dadeam inclusiv pe pragurile usilor de la intrare si balcon si pe tocurile geamurilor.

Oricum, vezi ca e un topic deschis pe aici care trateaza problema gandacilor de bucatarie, numai despre carii mei nu trateaza nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Merci.Am aflat pe unde intrau nenorocitii:la coltul usii de la intrare este o teava prin care intra cablul tv......aseara am vazut niste mustati prin zona...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Am si eu carii, dar in parchet.Si nu stiu cum sa scap de ei.
Am dat deocamdata cu Regent. Sa vad daca mai apar.

Mergi la inceput