probleme tranzit
Raspunsuri - Pagina 2

carla2005 spune:
Ceva simplu : un pahar cu apa dimineata pe stomacul gol, stai 10-15 minute si apoi mananci,asta ajuta la eliminarea toxinelor-la mine a functionat! Daca poti sa storci si putina lamaie, gref in paharul ala cu apa e super!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

oprietena spune:
Am stat si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca acest eveninment s-a produs la vreo 2 sapt dupa ce m-am lasat de fumat si zic eu ca poate asta o fi cauza. De fumat oricum nu ma mai apuc, voi incerca sa schimb cate ceva in alimentatie, sa mananc mai multe fructe, legume. Lichide beau si acum ca si inainte 1.5/2l/zi si voi reincepe cu Activia. Va tin la curent si va multumesc

carm3n spune:
oprietena, raspunsul ti l-ai dat singura, faptul ca te-ai lasat de fumat a dus la aceasta dereglare.
despre activia eu nu am lucruri bune de spus, functioneaza, e adevarat, dar doar pe parcursul celor 14 zile, asa cum ai spus si tu.am lasat accidental, vara trecuta, o cutie cu activia afara din frigider, intentionam sa o mananc dimineata, inainte sa plec la munca. atunci cand m-am intors era foarte cald in casa dar cutia mea de activia era ca si cum statuse la 0 grade. in alta zi am lasat ( cu buna stiinta de data asta ) o cutie de iaurt proaspat, cand am venit seara era stricat, capacul de la cutie era umflat, statea sa explodeze. acum, ce sa spun, alegerea iti apartine.
ideea cu fructe si legume proaspete cred ca e mai buna.
multa sanatate.

Gabi_K spune:
eventual poti incerca ceai de senna, curata foarte bine intestinele. E mult mai ieftin decat Kleritea, care tot senna are in compozitie.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

micha08 spune:
Incearca sa bei o cafea mica dimineata. Si neaparat, un iaurt cu bifidus si fibre. Fructe si legume! Pe sotul meu asta l-a ajutat!

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by oprietena
Luna75, tocmai am citit pe supereva ca inceperea curei cu boabe de orez se face a3 a zi dupa luna noua]
de fapt a 3 zi dupa luna plina -asta va fi cam intr-o saptamana - intr-adevar ajuta la reglarea tranzitului - eu am du-s ode 2 ori la capat impreuna cu alte

cred ca s-au deschis doua capitole in legatura cu subiectul -asteptari,experiente,concluzii,demonstratii ...

Cu gandul la

Iubika spune:
Incearca seara inainte de culcare o cana de lapte/ iaurt cu 1-2 lingurite de tarate.
Ar trebui sa regleze problema.
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!