Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 20
luy spune:
Rox, uite aici un pumn de si un apasat, sa-ti mai treaca supararea !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Roxana, uite multi si stai calma. Suntem oameni, nu androizi....
pup copilasii tai dulci.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Mai fetelor, apropos de votare. Eu eram convinsa ca am votat poza Maruntzikai demult si surpriza, nu aparea ca am votat, si mi-am dat seama abia acum din lista Sabinei. Nu stiu daca a fost o problema cu votarea sau ce s-a intamplat, dar nu ar strica sa va mai verificati voturile la pozele importante.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
gabitz78 spune:
roxana - nu te descuraja!uite un mare si capul sus!toate vor trece cu bine, o sa vezi!trebuie sa fii optimista si sa ai incredere in tine!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
luy spune:
Rox, ai cate un vot de 50 de stele de la noi Asa ca alunga supararea, doar nu vrei sa fii un android ( Sabina, mi-a placut )
luy spune:
Sabinutza, tu ne arati poze de la 16 ani ?
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Tomasa, bine ai revenit!!!!
Micul Yannis creste mare
Multumesc, Annisia.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
Sabinutza mamica de japonik, tu ai fost o mireasa ca-n povesti !
tomasa spune:
Ramonaiani, Carpatina,
Devylla, ai fost o mireasa de vis! FFFF frumoasa.
Sabina, nu vad poza cu tine la 51 de kg. Dar te inteleg. Si eu ma intristez cand ma uit pe pozele cu mine dupa nasterea lui Tudor, de altfel evit sa o fac din motivul asta. Eram anorexica .
Rox, hai, nu mai fi suparici pt. un examen. Nici nu prea aveai cum sa inveti in conditiile astea, cu doi copii mici si servici, eu zic ca minune si motiv de mare bucurie era daca aveai noroc si il luai.
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Greyeraso, eu as prefara sa nu ma aflu in top cu pozele, dar sa intru in blugi 29
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.