Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

woooow, super mireasa Sabinutzo!!

ca sa votezi trebuie sa deschizi albumul de poze:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=clipe+de+viata+2007
si sa cauzti poza care te intereseaza.
Sunt in ordine alfabetica.
aia cu domnisoara trebuie sa fie pe undeva la mijloc de pilda. Pe pagina sunt cca 12 poze. O vezi mititica si dedesubt ai buton de vot.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetele!
Bai ce vreme nasoala, de iesit afara la plimbare ioc asa ca am facut si noi o repriza de cumparaturi. I-am luat fetii scaun de masa, care imi place de mor, i-am luat un sarafan de blugi, o salopeta de raiat, doua bluze, un dres. Si mami ar mai fi cumparat, dar...... M-am ales si eu cu pereche de blugi, am ajuns la nr. 29 , si o pereche de pantaloni de trening.
In rest cu tati acasa, ne rasfatam zilele astea.
Ma bag sa citesc ca am ramas in urma.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ptiu-ptiu ce frumoasa miresuca!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Tuturor sarbatoritilor bebici si mamici deopotriva!
Nu pot sta...sunt cu printzuletul in brate!
Va pup cu mult draaaag!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

In privinta concursului eu sunt tare mandra ca cineva din grupul nostru se afla printre cei din top. Si sunt chiar reusite.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mie chiar imi place poza de pe locul I si II si chiar le-am votat inainte sa stiu ale cui sunt!
Sincer nu mi se pare deranjant sa ti se spuna ca cineva participa la un concurs si daca vrei si iti place sa-l votezi! Nu cred ca cineva a obligat pe altcineva sa voteze!!!! Si nu cred ca e un concurs de popularitate!
Incercati sa nu mai fiti asa RELE !!!!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by danuta36
Ramonaiani ...cat avea Eliza acolo?(ce mica era)

Inca n-avea 24 de ore. Daca te uiti atent, are inca vernix pe crestet

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Greyeraso, eu as prefara sa nu ma aflu in top cu pozele, dar sa intru in blugi 29

Andreea, tu ai mai fost in parc? azi nu l-am scos pe Gh din casa....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabina - multumesc de aprecieri...mai ales ca vin din partea ta...mi-a crescut pipota in mine!pupici micului dintos...si dulcei printese pianiste!
rodica - morosanul vorbaretz....si tortul...numai la el mi-e gandul!
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

am gasit poza cu mine cand a implinit sofia 2 ani. Aveam 51 de kile.

http://image20.webshots.com/20/2/79/99/211927999ypWpHG_ph.jpg

Multumim!

Mergi la inceput