Cazare in Ungaria langa granita

Cazare in Ungaria langa granita | Autor: LoraG76

Link direct la acest mesaj

In iunie mergem in Italia. Am rezervat la un hotel langa Budapesta pentru plecare, insa la intoarcere am vrea sa dormim aproape de granita. Am gasit hoteluri pe net, insa am vrea o recomandare de la cineva care a stat, eventual daca ar fi ceva cu loc de joaca pentru copii ori macar sa aiba gradina/curte...

Lora, mami de Iustina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

In Szeged imi poate recomanda cineva, ceva? A stat cineva la Novotel sau Matrix?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Noi am stat la un motel undeva insa nu-mi amintesc numele insa e pe traseul cu intratea in tara pe la Timisoara.Dar vei vedea iafara motelurilor afise cu camere de inchiriat la pensiuni.Poate intra cineva sa spuna in maghiara cum suna traducerea,dar sigur aveau si in germana:zimmer frei.Sper ca e corect scris,ca nici germana nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Revin sa spun ca aveau conditii excelente si de cazare si restaurant.Am oprit cu alta ocazie si la un restaurant pe autostrada, unde aveau mincare traditionala tare gustoasa pentru cine agreaza gustul picant si presupun ca aveau si camere ,insa nu am fost foarte atenta.Din pacate era undeva in apropierea Budapestei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dulcetica, multumesc! Intr-adevar, mancarea in Ungaria ne-a placut foarte mult anul trecut, asa picanta cum e. . Pana la urma ne-am hotarat: am rezervat la Gastland M1 langa Budapesta pentru plecare si la Matrix in Szeged pentru intoarcere.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput