Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Nico, si felicitari pentru terminarea revistei.
multumim pentru aprecieri, mi se pare ca pe Teo cu broboada nu l-ai vazut.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
tnicoleta spune:
Carmen, mey, vad ca tie gandul si la o fetita.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Nico,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
mephala30 spune:
i-am povestit lui Iustin ca duminica aceasta crestinii ortodocsi sarbatoresc Floriile, in amintirea Domnului Iisus Hristos, care-a intrat triumfator in Ierusalim. Poporul l-a intampinat cu urale: "Osana, Fiul lui David!"....la care Iustin ma intrerupe si intreaba: " de care sana, mama?"
multumim,
monet spune:
mephala, am ris cu lacrimi la observatia lui iustin! super, fiu-tau!!!
nicoleta, felicitari pentru revista!! parca stiam, parca nu stiam, la ce revista lucrezi si ce faci tu acolo? pare foarte interesant, tentant....
anacami, stiu, stiu ca esti o scumpa si-mi spui mereu cuvinte faine la adresa princhindelelor mele. lia-i inalta, am masurat-o acu' citeva saptamini, nu mai tin minte exact, dar parca 114cm (fo' 45 de inci). pupici dragi si alor tai.
iulia, spor la curs. banuiesc ca termini azi. ce curs ii asta? obligatoriu pentru serviciu' tau?
pupam pe toti si toate!
eu am teme de casa de facut toata ziua si e un soare afaraaaaaaa..... planuri de mers prin magazine mi-as face dac-as avea bani......
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Laurina spune:
Salutare fetelor
si eu repede pe fuga
http://www.flickr.com/photos/12648813@N02/
Am poftit la pozele voastre, avem copii foarte frumosi:) si am pus si eu cateva, nu sunt chiar noi(8 martie)dar sunt frumoase:) sper sa si mearga
Revin...
multi pupici
mephala30 spune:
Laura, ce mare a crescut Mihnea! Sunteti o familie frumoasa.
Mona, da, is tare haiosi!
multumim,
monet spune:
laurina, sa-ti traiasca baiatu', ca mare si frumos l-ai facut!
cind or crescut pruncii nostri asa mari?!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
mephala30 spune:
Mona, cu chef de vorba?
multumim,
DianaR spune:
Oho, s-a animat subiectul ce bine!
Laureta, ati crescut, nu gluma! Si ce faina e gradinita, mi-au placut nuantele pastelete si par clasele destul de mari!
Carmen, faina Teodora ta!
Irinusha, papusa Alina face bine, multumim de intrebare. Referitor la ce ai spus tu, la cirese este o fata din Canada care s-a intors ptr ca nu s-a putut adapta si inca o fata din State care se gandeste sa se intoarca. O alta din Canada o mai apuca dorul de casa, firesc, dar e asa de dezgustata de felul cum sunt tratati intelectualii in Ro ca isi revine repede.
Mona, tot pe fuga, dar acum cu chef de vorba!
Fug ca mi s-au trezit frumosii din padurea adormita!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)