Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!
Raspunsuri - Pagina 20
anacami spune:
TIMEEA
Sa cresti sanatoasa, fericita si sa ai mult noroc!
Diana,multa sanatate, sa va cresteti frumos copilasii si sa va bucurati de ei!De abia astept poze, cred ca ai surprins niste ipostaze tare frumoase, ca de obicei! ce aparat ziceai ca ai acum?
Pupici la toata lumea!
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
Carmen, mi-ai luat-o inainte, la cateva secunde! credeam ca sunt prima
Ce mai faceti voi?Cred ca este tare frumos acum in Iasi! am o amintire din copilarie cu gradina botanica,mi s-a parut superba- uriasa si f.f.f exotica! la fel de bine ingrijita este si acum? (copilaria mea este tare indepartata ca timp ).Am mai fost acum vreo 2 ani pe acolo, dar in interes de serviciu si in mare graba,nu am vazut decat o parte din Copou
Camelia, Sebastian si Stefania
Bebe Beca spune:
Cioc cioc cioc si noi.
Sebi, Amalia, Lia, Cris, Lara, Bianca, Sara, Ingrid, Vladutz, Ana Maria
Sa fiti sanatosi si fericiti!
La multi ani, Timeea! Diana, sa cresti copii sanatosi si fericiti!
Va multumim pentru urari!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Irinusha spune:
La multi ani Ana!!!
La multi ani Timi!!!
Sa cresteti mari, sanatoase (frumoase sunteti deja] si norocoase! O copilarie de vis si o viata plina de succese!
Scuzati intarzierea (Madutza, sper ca ai primit sms-ul), dar e motivata. In seara asta am ajuns acasa din spital ... Crisulica a avut iar probleme. De martea trecuta a avut febra, din ce in ce mai mare, nu prea mai reactiona la nimic ... pediatra l-a suspectat de mononucleoza infectioasa (Epstein Barr virus) ptr. ca exudatul nu a aratat nimic, pur si simplu nu mai scadea febra nici cu antitermice, asa ca am preferat internarea. L-a cam chinuit cu perfuzii, dar l-au si ajutat in acelasi timp. De ieri la pranz nu mai face febra, i-au scos si perfuzia la cererea noastra ptr. ca nu mai functiona si n-am mai fost de acord sa-l mai chinuie o data ... si am decis bine, ca oricum era deja bine. A fost un viteaz cuminte si dulce ... imi era o mila de el. Bine ca am scapat. Nici acum nu stim ce a fost ... asteptam rezultatul daca a fost virusul, dar se pare ca tot tonsilita a fost, ptr. ca a reactionat organismul la antibiotic. Amigdalele erau f. marite si pline de puroi, dar cica si virusul asta face o tonsilita virulenta (sau cum naiba ii spune), dar asa n-ar mai fi trecut cu antibiotice ... si uite asa, ne bucuram ca avem o medicina avansata
Madutza, tin pumnii sa fie cu putica :) ... eu am avut sarcini diferite. Asa se bucura si var-mea ca are fetita (dupa baiat) ca ii era rau si cand colo tot cu putica e ... asa ca nu se stie niciodata. SA fie sanatos/a, ca restul nu conteaza!
Laureta, am vazut pozele (de mult de altfel). Inisa e superba!!!!! Cris s-ar indragosti la prima vedere ... ca deja la 4 ani e un mic feticist de par. Ar vedea-o si ar spune: ii iubesc parul! si ar incerca sa-si bage mana in el :D
Iar tu arati bestial! Nu mi se pare ca esti prea slaba, exact cum trebe! Eu una te invidiez! Ca eu si cand am crizele mele de colita ma ingras ... asa din aer ... si invidiez pe toti care pot manca fara sa puna pe ei. Si bb2 o sa fie o frumusete, sunt sigura ... din asa mamica ar fi si culmea sa fie altfel :)
Diana, portretul cu Timi e de pus in rama! Neaparat! E o frumusete mica ... asa mi-a placut!
Carmen, am vazut si pozele voatre ... imi place Teo tuns, arata a baietel, s-a dus alura de bb! Doi frumosi ai! Mai lipseste o fetita frumusica ... ca ar avea cine sa o apere! :)
Iulia, iar poza voastra de familie e super! Fiecare cu baiatul lui ... si mi-ai placut si tu in marea de flori! :)
Ce mai stii de jobul mult dorit!
Cami, trebe sa-ti scriu un mail ca aveam mai multe de povestit ... sper ca zilele astea sa reusesc.
Acum ma duc sa ma bag langa dulcelul meu, care deja sforaie fericit ca-i acasa. Imi e dor de Melie, care-i la Oma si de abia astept sa o vad. Va pupic si va doresc tot binele din lume! Si multa sanatate ca-i cea mai buna!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
laureta spune:
Teodor Dominic
Rebeca Maria
Vlad & Timeea
Ana Maria
Dominic
Eric
Buna fetelor.Imi cer scuze ca intru mai rar. Fetele la burtici scriu asa de mult, tot timpul e subiectul sus. In schimb, cateodata pe al nostru il caut ca se mai pierde in paginii
Bebelica suteaza mai tare acum. Mie mi se par asa de diferite sarcinile si tot fetitza este
Inisa este bine. A mancat si ea cirese, amin. Un fruct care il papa cu mana ei.
Irinusha imi pare rau de Cris. Si Inisa a trecut de mononucleoza, nu stiu daca tii minte. Eu i am facut test de sange special pt asa ceva si a iesit pozitiv. Si a avut si o eruptie pe piele care a durat destul de mult si ma enerva ca arata asa de rau (piele aspra)
Si da, arata cu amigdale mari si cu puroi, toti ganglioni mariti chiar si aia sub brat. Tb avut grija sa nu se oboseasca.
Multa sanatate
Madutza tinem puni la echografia de 12 sapt, sa ne spui cum este bebelica
Bertha cum esti?
Va pe pup pe toate, ma duc la nani
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Irinusha spune:
Laureta, mai tin minte ca si Inisa a avut mononucleoza ... si am citit si eu tot despre infectie pe net. Chestia e ca nu se stie inca ... vineri ne-am internat si i-au facut analizele, nici azi nu venise rezultatul. Ne miscam mai greu in G. se pare ...
Cris avea doar ganglionii la gat mariti, febra mare si amigdalele marite si cu puroi (dureri in gat evident). Chestia e ca a reactionat bine la antibiotic, ce nu s-ar fi intamplat daca era doar virusul ... iar rezultatul arata doar daca corpul are anticorpi la virusul EB, ce poate insemna ca a fost candva infectat. Dar asa o infectie poate trece si neobservata, luata doar ca o gripa usoara. Putini reactioneaza asa rau ...
Nu prea stiu ce sa spun ... sunt cam dezamagita de tot sistemul, noroc ca esti tratat bine si omeneste, parintii decid de obicei, ca restul nu-mi place deloc ... S-au uitat la el doar vineri si azi la externare, restul l-au vazut doar asistentele, doctorii "comandau" doar din umbra. Probabil ca nu era un caz grav ... nu stiu.
Inisa a mai facut vrea "criza" de atunci? Ca am citit ca la unii se "reactiveaza" virusul, ai ca un fel de gripa, oboseala, etc. ... ca de altfel il au 95% din populatie in corp/ au anticorpi, cum vrei sa vezi.
Pupici pe burtica!
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Eric
Irinusha Sanatate lui Cris. Ma bucur ca a trecut. Macar la voi in spital sunteti tratati bine. La noi e groaznic.
Laureta pe burtica
Io sunt tare suparata. De dimineata cand sa o duc pe Bia la grupa a inceput sa planga ca nu vrea la gradi ci acasa. Dupa lungi discutii am dus-o la clasa si am lasat-o . Nu stiu ce a fost cu ea ca nu a mai plans asa la gradi. Am mai last-o suparata dar niciodata plangand asa de rau.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
Buna dimineata.
Irinusha totusi poate este doar o amigdalita. De fapt puroi ala pe gat e ca o mebrana si de aia se incurca doctori.
Inisa in noiembrie a facut scarlatina dupa aia a tot tinuto in"raceli" pina a ajuns la mononucleoza prin februarie parca. O luasem razna atunci ca una doua eram la urgente, plus ca eu aveam plobleme cu sarcina sangerari si tot tacamul
Prima care a suspectato de mononucleoza a fost un medict ORL, a zis ca a mai avut cazuri ca dupa scarlatina copilul sa faca mononucleoza ( crede ma ca nu stiu care este legatura).
Tin minte ca i am facut analiza pt Virus Epstein Barr: Anticorpi IgG si IgM care au iesit amandoua pozitive, deci infectie acuta.
Ea luase si tot felul de antibiotice (care normal au agravat mononulceoza).
Tin pumni sa treaca cat mai repede
Nico poate pitica a visat ceva, mai face si Inisa asa dar i trece repede, stai linistita
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Irinusha spune:
La multi ani Eric!!!
Laureta, exact ca la noi, chiar si streptococul A ... nici eu nu inteleg legatura. E bine ca-s ok acum! PUpici pe burtica!
Nico, poate a suparat-o cineva pe acolo ... asa face Cris cand are probleme cu Efe - turcaletul bataus. Nu mai vroia la gradi si cand il batea Efe pe Umut (cica prietenul lui preferat), sau cand nu-i dadea voie lui Umut sa se joace cu el ... ei, au si ei problemele lor ... trage-o de limba, poate poti "drege" problema. Pupici!
Sanatate la nazdravani si mamici!
Capitol nou!