Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!
Raspunsuri - Pagina 2
Irinusha spune:
Am urcat pozele de la Hamburg aici .... sper sa va placa orasul :)
Nally, mai, daca n-ai grija de flacai vin sa te bat! Ts, ts, ts .... sper ca esti bine!
Diana, [:-))]
pupici si o seara faina!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
mephala30 spune:
Irinusha, frumos orasul, mai ales vazut noaptea. Totusi, cam putin soare... in schimb, mi-au placut vapoarele,
Sa va fie de bine plimbarea!
Nally, ai mai multa grija de tine si de bebelusi... se poate?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia)
DianaR spune:
Irinusha, interesant orasul. Cam intunecat (probabil vremea) si cu aspect asa mai de oras industrial... Portul chiar e ceva!
Edit: ai o poza cu un palmier in spate. Se iteste chiar de dupa crestetul tau, la prima vedere parca iti sta parul in sus, e haios!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Edit: ai o poza cu un palmier in spate. Se iteste chiar de dupa crestetul tau, la prima vedere parca iti sta parul in sus, e haios!
, aceeasi poza am remarcat-o si eu, dar n-am facut niciun comentariu, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia)
Irinusha spune:
V-am fentat ... a fost chiar o incercare de frizura noua si voi ati crezut ca-i palmier ...
Am poze noi aici si aici .
Pupici si o zi faina! Am un baiat tuns si frumos :) ... ne pregatim de sarbatorit ... azi am impartit unele invitatii si copiii erau incantati. Sunt curioasa si cati or sa vina intradevar! Numai bine!
monet spune:
ce fain, la copii mari! iuhu
super freza, irinush, super . pozele din hamburg sint tare faine.
amelie e o papusa! s-o maninci, nu alta
am pus poze de duminica, cu fetele... mai jos.
ii trecut de miezu' noptii. ma duc la culcare....
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
DianaR spune:
Mona, ce faine is fetele! Lia pare asa mare! Si Maya e o adevarata domnisoara! Asa imi place ca ele stau in rochite si pantaloni scurti si aici stau cu bluza si pantaloni lungi in casa...
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
mephala30 spune:
Irinusha, super pozele, Amelie cu adevarat e o floare intre flori, .
Mona, ce constiincios se spala fetele pe dinti si ce dantura perfecta are Maya, :).
Sunt adorabile!
(multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)
Irinusha spune:
'Neata fete dragi!
Dau o / un ceai verde ... poate va mai dezmortiti putin ... ca de cand suntem la copiluti v-a trecut cheful de scris ... ts, ts, ts!
Mona, ai doua fete superbe ... una mai frumoasa decat cealalta! Si Lia e asa mare, pare deja de scoala. Imi place ca poarta ceas (am remarcat de mult, de altfel), stie sa citeasca ora? Pupici! Pleci iar la ele la week-end? Bafta in continuare!
Va pup, astept sa se scoale "frumoasa din padurea adormita" sa plecam la cumparaturi! O zi faina!
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Irinusha, super pozele, Amelie cu adevarat e o floare intre flori, .
Multumesc!
Na, te gandesti totusi si la o fetita? Sau vrei sa fi si tu "soacra cu trei nurori"?
Pupici!