Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!
Raspunsuri - Pagina 18
monet spune:
irinusha! legoland! io-s moarta dupa legoland :) voi, trei. da' unde era melie?
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Petrecere de Aprilie"
"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
doamne, frumosi copii aveti!!! iulia, carmen, irinush, ca la pozele voastre m-am uitat.......
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Petrecere de Aprilie"
"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Iulia P. spune:
Mona, multumesc mult pentru complimente si pentru cuvintele frumoase.
Doamne, fetelor, rugati-va pentru mine. Am trecut cu bine de examen si de interviul pentru o slujba pe care mi-o doresc mult, mult, mult de tot... Doamne ajuta!
Va doresc o zi superba.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/652syw
Irinel spune:
Iulia, iarta-ma, acum vad si eu ca a fost ziua ta. La multi, multi ani fericiti alaturi de baietii tai frumosi si poate de o fetita (?) ca stiu ca ziceai la un moment dat ca te-ar batea gandul :-). Pupici multi
Irinusha sa va fie de bine plimbarea! Ce bine s-a distrat Crisulet si cred ca nu numai el...:-)
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mephala30 spune:
Teodor Dominic!
Iulia, Doamne ajuta!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Irinusha spune:
La multi ani Teodor Dominic!
Iulia, tin pumnii stransi tare! :)
O zi faina fete dragi!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
laureta spune:
Buna fetelor. Mi a fost dor de voi
Inisa este bine in afara de vreo 2 afte din limbuta care o cam chinuie. Eu si burtica crestem am pus vreo 7 kg pina acum. Doctorita a zis sa intrerup Elevitul daca continui sa ma ingras rapid. Bebelina este bine, creste. Azi la 22 sapt avea 510 gr si se misca intruna. Nu e pudica deloc si ne a aratat tot
Anacami sora mea traieste in Grecia de multi ani parinti sunt in Albania
Diana si Mephala super dulci vostri tai
Irinusha e supeeeer acolo unde ati fost
Iulia multa bafta tinem pumni. Frumoase poze
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
REBECCA MARIA
VLAD
Sa fiti sanatosi,sa aveti mult noroc in viata!
Diana,petrecere 3 zile si 3 nopti ?Sa va traiasca!
Iulia,bafta!Felicitari!
Laureta,sanatate multa!Eu am luat multe kg (stiu ca nu de la vitaminele in sine, ci de la "reactiile" produse de ele...),acum imi pare rau ca am luat Elevit (pe de o parte-pt. mine, ca am luat multe kg ;ma consolez cu gandul ca a avut bb ce ii trebuie).Macar tu esti slabuta-slabuta, puiul tau are nevoie de ele -mai ales ca stiu ca nu esti "prea prietena" cu mancarea de obicei..
Camelia, Sebastian si Stefania
Irinel spune:
Laureta, tu deja ai trecut de jumatea sarcinii, nu-mi pare ca ai luat mult 7 kg. Plus ca e normal fiind mai slabuta sa iei putin mai mult. Eu asa cred. Acum, sincer vorbind, si eu am avut sentimentul ca m-am ingrasat rau din cauza vitaminelor, dar nu bag mana in foc. Ma gandesc ca tu ai un program tare incarcat si fiind graviduta poate totusi ar fi mai bine sa continui sa iei. Acu, ma bag si eu in vorba, tu stii mai bine cum te simti. Pupici pe burtica cu fetita impudica :-))
Iulia, Doamne ajuta! Ai vreo veste despre job? E la guvern?
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Diana sa iti traiasca puiul alaturi de surioara lui si sa fiti fericiti cu totii!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mephala30 spune:
Vladut!
Diana, sa-ti traiasca baiatul, si sa fie sanatos! Restul, vin de la sine...
Rebeca Maria
Ioana, sanatate fetitei tale si tot ce-si doreste!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)