**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

neatza la toata lumea, pitici si fumei dragi!

pai, evident, cand vreau sa scriu ceva plus oboseala de la ora 1 noaptea dau rateuri in claritate
am scris asa:
"am stat 9 zile in spital pt sarcina ectopica, fara interventie laparo, doar medicatie-asta pt ca am semnalat ceva in neregula si m-am aruncat in camera de garda!- asta ca sa vedeti ca o parte din absenta [pe forum] a fost si cu motive"

sarcina a fost extrauterina, nimic planificat, de-asta am mai scris:
"eu nu am vrut bb2 acum, a fost neglijenta din partea mea [si e un gand care ma cam bantuie..cum ca bb2 a simtit"

De bb2 acum nici nu poate fi vorba, in primul rand pentru ca am "executat" sarcina cu methotrexat [un citotoxic in doza f mare] plus ca..e o teama imensa sa nu se repete; asa ca stau cumintica

acum v-as mai scrie dar am un bb care in loc sa doarma, umbla lipa-lipa exact pe unde e teritoriu interzis; acum 2 zile l-am prins cu un prelungitor in gura si e atras de tot ce e cablu

Andreea
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

IONUT are mare nevoie de noi http://seek-on.com/wpmu/ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

lilly love Imi pare rau
Am inteles eu gresit...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI PAKY SI CHOWPERSA

La Multi Ani pentru sarbatoritii de azi

alyna eu am luat de la ikea dar nu e-am montat ca nu am inteles cum. Gasesti la chico mult mai ok. Uite galerie pentru dintisori .

pepsica sanantate multa. Sper sa am azi un raspuns.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

PEPSI, ne pare rau ca sunteti bolnaviori. Insanatosire grabnica. Asteptam vesti bune.

ANGELA, voi ce mai faceti?

RALUCA, aceeasi intrebare si pt voi.

Am vazut pozicile noi cu capsunei...toti sunt extraordinari.

O zi buna la toata lumea!

Pozici Mirunica

[url=http://tickers.families.com][/url]

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Neata
Eu citesc cam pe sarite asa ca mi-am adus aminte ca ma intrebase angela ceva de cum ne-am acomodat.
M-am inscris la un curs free de engleza ca statul in casa nu ma ajuta sa exersez asa ca voi merge in fiecare zi de la 6 la 9 la scoala.
Multumesc de raspunsurile legate de pasaport.Cu ocazia asta detaliez ca domnul rares isi va petrece prima vacanta de baiat mare in Spania la plaja.Cred ca avut un an destul de stresant incat sa merite si el o vacanta.
Pentru cei interesati am platit pt el pentru el pret intreg la hotel desi nu asigura mancare de bebelusi(au bufet la toate mesele)
Mai continuam raportarile pt cura de slabire?Sunt ultima grasa de pe plantatie?

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Of, biata de tine, draga Pepsica, numai bolnavi la tine acasa. Iti doresc sa va faceti bine cu totii si mai ales copiii.
tamaraspt, ai tot respectul meu pt activitatea profesionala desfasurata. Intotdeauna am admirat in IT femeile care ocupa pozitii de admini. Cred ca numai cu multa pasiune o femeie poate face asa ceva. Produsele Tex sunt facute in Ro?
ella, felicitari pt micutul independent. Am vazut pozele... hehe, v-am vazut si la locul de joaca de la Diverta. Din pacate cand e vremea urat afara, nu ai decat 2 optiuni ca locuri de distractie pt copil: in Mall sau la Diverta. Care e treaba cu extremitatile reci? Ce inseamna daca ar fi asa?
Didi, inutil sa-ti mai spun cat de bine imi face sa te citesc si ca un schimb de opinii e mereu f bine-venit. Suntem un pic off-topic, dar asa le punem in garda si pe restul fetelor cu ceea ce le asteapta peste vreo 2 ani. Raspund punctual:
- Matei pleaca mereu cu cate o jucarie de acasa, dar o data ajunsi la cresa, le lasa in masina si le recupereaza la intoarcere. In parc, le cara dupa el sau ni le da noua cand vrea sa aibe mainile libere.
- buna treaba cu o bucata de dulce per hypermarket. La noi inca nu e nevoie, caci nu isi ia singur din raft (deocamdata).
- cu caratul in brate eu mai putin insist, dar ii pup mult pe amandoi si... ii musc de picioare/fundulet.
- azi noapte l-am trezit din 2 in 2 ore pe M si a facut pipi la olita. N-am avut accidente. Sa vedem ce mai urmeaza. Nu il pot lasa ud, caci el transpira f mult si isi uda si bluza. Asa ca, la pipi, il pun pe olita si ii schimb si bluza. La fel si la noi cu stirile nationale si junior amator de mers la baie, eventual sa dea cu nasul in olita lui M.
Filmele nu se vad, dar tortul de fructe e f apetisant.
elteka, e frumos, dar si greu, caci astia mici ne dau bataie de cap si e greu sa gasesti solutia optima.
lilly_love, bine ca am citit si al doilea mesaj al tau caci vroiam sa te felicit pt a doua sarcina. Ce inseamna sarcina ectopica? Imi pare rau pt experienta cu spitalele... Iti trimisesem un PM... nu sunt sigura daca l-ai primit.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mihail Vladimir de Kid

Maria de Ralucami

Alice de AlexAlice

Alessia Ioana de Lulu26

Bianca Elena de Katthy

[blue]Dominic de Mihamora

[blue]Darius Andrei de Alina25

Paky

Chowpersa

Multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu coloana . Mie mi-e teama sa nu se fi deplasat vreo vertebra, ceva, sa nu fi fost facuta bine epidurala si sa raman cu ceva sechele O sa ma duc sa intreb medicul de familie pana una alta. Didi dar de ce 3 intepaturi pentru 90 de min, ca nu am inteles (deh, neuronul imi joaca feste)?

Cristinamaria sper sa iti placa tortul! Ce forma ai ales?

Ella imi place mult poza asta cu Bobita al tau: http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5188624320154514498
Iar mesajul de pe tricou e bestial! Si imi mai place cum isi tine el suzeta intr-o parte

Lillylove imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva! Am vazut puiut contrariat de ghetute rosii

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Legat de mame vreau sa va zic desi nu citeste aici ca eu am o mama care m-a ajutat din momentul 0 chiar si atunci cand eu ziceam ca nu am nevoie de ajutor.
E o bunica asa cum si-ar dori orice mama.Nu face nimic de capul ei ca zice ca nu vrea sa greseasca cu copilul meu.Il iubeste pe rares mai mult ca pe mine si sora-mea.Vine vineri sa stea cu nepotul pt 2 saptamani ca nu mai poate de dor.Ma rog e si pastele.Dar si-a rezervat bilet si pt iunie in aceeasi idee.
Imi pare rau sa aud ca nu toti capsuneii nu au acelasi noroc la bunici dar sunt sigura ca mamele suplinesc aceste neajunsuri
Rares a stat zilele trecute pt cateva secunde nesprijinit in picioare si ma striga cu mai amare inversunare.
Nu s-a omorat cu mazarea dar cum ii fac mancare pt 2 zile mai incercam o data si azi(am mai raspuns la o intrebare )
Mai voiam sa intreb mamicile daca atunci cand fac bolile copilariei gen pojar trebuie intervenit in stoparea febrei cu metodele clasice

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by carstea

Mai continuam raportarile pt cura de slabire?Sunt ultima grasa de pe plantatie?

Carstea si eu sunt cu bila neagra acolo, pe lista, ca in loc sa slabesc, am pus la loc! Sincera sa fiu, nici nu m-am mai cantarit in ultima vreme, ca ma oftic!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Madi si eu am avut epidurala si nu ma doare locul. M-a durut spatele citeva luni, odata chiar f tare, eram in excursie si am zis ca la intoarcere o sa trebuiasac ca merg la terapie, dar de atunci nu m-a mai durut deloc. S-a reparat singur.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput