**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 21
cristinamaria spune:
Salutare!
MINIUTA SI ARTHURANA!!!!!
Didialex ai fost foarte tare!! Cum ai reusit sa-mi gasesti nepotul??? Mateiut a mai crescut si promit sa pun poze cu amandoi!!!
Maine noi avem party... sa-mi tineti pumnii pt ca am emotii!!
Carstea eu umplu un termos cu apa calda in fiecare seara.. Rares al meu papa bibe la 6 insa e tare nervos daca intarzii....
Timur eu am facut ciorbita de perisoare cu pui ca pentru noi si am pus foarte putina sare!!
Kay sanatate Soniutei!!!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
lilly love spune:
heloooou gagici cu pitici!
pot sa ma conectezzzz.....in sfarsit
pai, mai, mamici, eu chiar ma bucur acum, citind ce tot scrieti aici cu gramajele la mancare; Cristian mananca zmeu paraleu, 2 castronele de mancare plus 3 bibe, deci cam un kil de chestii/zi [e drept, diversificat rigid din lipsa de imaginatie];
insa....ca mama nebuna cum sunt eu nu l-am mai cantarit/masurat de la vaccinul de 6 luni, din ianuarie; am zis de cand l-am nascut ca daca e happy si mancacios sa nu-mi fac griji...dar acum ma incearca un soi de panica; plus ca m-am intors in bucuresti unde n-am medic, are niste coaste ramase evazate [intr-adevar, mare penurie de D3 injectabil, se gaseste, dar nu in tara din pacate, pentru ca este foarte eficient; credeam ca a fost o criza, dar vad ca si acum e aceeasi problema a lipsei]; in fine, tre sa-mi gasesc un medic la care sa-l duc; imi este usor sa ajung in arealul plevnei, gara, Arc, victoriei- daca stiti un medic pe care sa mi-l recomandati, va rog mult
Elteka, toata copilaria mea m-am pupat in bot cu catei si pisici, am dormit la tara si la catel in cotet ,pisica mi-a fost tovarasa si-n adolescenta..nu mi-as bate capul! bine c-am scapat! [sau...God! CUM am scapat?!]. Insa acum am dezvoltat teama de animale, si nu de microbi, ci de instinctul lor. pur si simplu mi-e teama si de un soricar [desi era catelul meu preferat].
Multumesc pentru gandurile bune! Imi spun ca a fost o situatie cu o singura si inevitabila directie. de pacatul asta eu m-am iertat, desi nu pot sa nu marturisesc ca a ramas un ceva, un gand, si-mi tot rasuna in minte cuvintele alea: "methotrexatul omoara placenta, asta face...". de parca puteam sa-mi imaginez altceva. Stateam cu inima cat un purice sa nu aud batai de cord inainte de citostatic, si n-am auzit...
sigur sigur voiam sa va mai scriu dar oboseala imi spune ca devin iar bla-blauita si risc sa nu mai aveti rabdare cu mine!
carrie ce are piticuta? ia vezi sa nu-ti aduca vantul si tie vreo bolicica de-aia cu bubite ....
v-am pupat
edit: pentru asta m-am intors la scris:
Ii pup pe toti capsuneii fetite si baietei pentru ca fiecaruia i-a fost ziua, la un moment dat in odiseea asta! sa fie sanatosi, la fel de dragalasi, sa-si iubeasca mamicile asa cum mamicile ii iubesc pe ei, sa fie cumintei si sa sarbatoreasca atat de multe lunite cat sa nu le mai stie numarul!
Sunt tare scumpi! La multe lunite/anisori tuturor!
Andreea
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
IONUT are mare nevoie de noi http://seek-on.com/wpmu/ionut
ella_74 spune:
La multi ani Miniuta!
cum ai serbat? ce cadouri ai primit?
Mary_lou,
ma bucur ca Paty doarme acum; imi faceam griji ca n-ai mai scris in ultimul timp; si ce daca doarme la voi in pat? bine ca doarme, mai putin conteaza unde; eu te inteleg perfect, ca sunt atat de chinuita INCA cu partea de somn, ca daca si-ar alege sa doarma pe bloc l-as duce, numa sa doarma si stiu ca suna egoist, dar sa dorm si eu.
Pepsi spune:
vas, felicitari ptr primii pasi
la multe lunite ptr toti sarbatoritii zilelor astea!
madi, merci mult
liviana, sarumina, sint pe calea cea buna, ca azi am fost la cumparaturi ptr cind merg la munca, si am scazut cu 2 numere ehe, sint nazdravani asa e!ei dominic in general il lasa, citeodata la camioanele lui e mai putin cooperant sa le imparta, dar vezi tu ca el are aproape 4 ani, intelege mai mult ca matei.ii mai ia si dominic jucariile si=l face sa plinga si asa.noi i-am luat acuma lui dominic o carte de povesti cu cele clasice(are cam 7 povesti: motanul incaltat, guliver, aladin, cartea junglei......) cam 60 pagini are si am dat 10 CAD, multe poze colorate.cu olita si la noi la fel a mers, l=am lasat sa faca pe el, cum zici si tu cind mai dormea cu noi si ma trezeam uda.....eram chiar gravida de am crezut ca mi s-a rupt apa lui ii placea sa faca pe colacul pus pe wc.cu activitatile nici noi nu facem cu plastelina de ex cind e david treaz, de cind e bunica e mai usor,
carstea, eu as slabi mai mult sigur daca nu as alapta, dar incet incet.....imi dai sperante.sa raspund la intrebare, nu cred ca nu se satura, papa bine inainte de somn?sint deja mari sa mai ceara papa noaptea(desi si eu inca ma mai scol de 2-3 ori, dar fiind bolnav nu am vrut sa nu-i dau) am mai auzit de la o prietena ca asa facea, punea apa in termos.
florentina, nu ai mai scris de mult, merci mult de urari, si noi speram sa scapam macar acuma. nu stiu sa te ajut ca eu nu folosesc.felicitari ptr umblaret
cind am fost la cursuri la liga ultima data ne-au spus ca la unele femei si pilula aceea care e adaptata ptr cele ce alapteaza poate scadea productia de lapte!
timur, felicitari ptr dintisor
doxinu, merci mult ca ai vazut filmuletele si pozele
carrie, imi era dor de tine, eu stiu ca nu pot face febra de la dinti(pediatrul meu zice la fel, medicul de familie la fel si la amindoi copii nu am avut niciodata febra de la dinti si nu asa mare) cu greutatea citeodata ei se inalta si atunci nu si cresc in kg.cu virfurile nu stiu ce sa-ti zic
ella, daca ar exista asa o zina buna sa-mi ia toate kg intr=o saptamina(hai ca si cu 1 luna m-as multumi)azi mi-am luat haine noi ptr servici, bijuterii poseta, pantofi.....sa am motivatie sa ma duc, ca tare mai bocesc.....merci de urarile de sanatate. ehe, ce ochi ager ai! da aia e soacra
mica, am ris cind am citit, asa este as scapa de aspirat!buna idee.daaaaa avem 20C cine credea?ce frumos umbla maya, cum e mobila? e in pericol tv-ul ala acolo ehe nu te mai poti ascunde acuma. ti-am scris si eu mail, ai primit?
oana, ce tare ma bucur de vestile date de mica! bravoooooo sonia draga, mai putin si faci un anisor!pup inimioara, mi-e dor de poze cu ea!
elteka, mi-am revenit sarumina, david inca se mai trage de ureche, sper sa fie bine totusi. e tare elias, am vazut pozele, vad ca si la voi e mai cald, la noi sint 20C iti vine sa crezi? am stat la plaja
didi, tradatoare da merci ca ai tinut lumea la curent!unde vad fetele astea pozele tale, ca te salvasem pe favoriti da apoi mi-am reinstalat tot...cum te-ai tuns?pune ceva poze. am ris la faza cu "lui david ii e somn" la fel face si dominic, cind zic intram in casa ca-i e frig lui david.....se uita la el si zice :nu mama nu cred" ma am ris la comparatia ta cu alaptatul si olita, buna de tot!asa e!multumim ca ne-ai vizionat!
ramona, imi pare tare rau, se pot face teste cum sa nu! in tara paflo a explicat f bine unde si cum se pot face, ca sa nici nu coste mult, da-i un pm sigur iti va raspunde, zicea ceva de serviciile de dermatologie si alergologie(nu stiu exact) si dominic era banuit ca e alergic la ciine si am facut testul si nu era
irinusha, vai ce frumoase poze, si florile, da copilasii.....tare scumpi.multumim de urarile de sanatate
tamara, merci mult, ce sa zic eu de otite, ca se pare ca se tin scai de mine, am intrebat la pediatru daca fac io ceva gresit de astia mici ai mei tot fac otite! fondul alergic cica nu ajuta.......virsta, etc, asa este tare greu le este, isi zmulgea parul saracu si tragea de ureche pina o inrosea, plingeam cu el in brate, doar la sin isi gasea alinare.....si si acolo .....of, imi pare rau ca ti-a cazut micutul!daca nu a fost inconstient nu e problema. eu, sint ff atenta, dar in seara asta al meu sot nu stiu cum l=a scapat din patul mare.....simteam ca=l iau la bataie
mary_lou, ma bucur ca ati gasit solutia sa doarma piticul, bravo, lasa ca orice invat are un dezvat, vine ziua cind iti va zice el cind sa-l pupi....multumim de pupici. chiar ma gindeam la tine azi ca am vazut un articol pe dc despre feng shui la bebei si ma gindeam ce mai faceti voi drum bun sa aveti si distractie faina!
lilly, cum esti?acuma am citit dar nu prea inteleg exact ce si cum s-a intimplat. sanatate multa si ginduri negre cit mai putine. ai primit citotec ca sa elimini sarcina?daca vrei sa vorbim, si eu am luat citotec dar ptr a elimina resturile de la chiuretajul facut in urma pierderii sarcinii de 12s. ma gindesc des la tine in perioada asta, ai grija de tine
miniuta un mare la multi ani si multa sanatate sa ai si sa fii fericita tare de tot
arthurana, si tie la multi ani si multa fericire!
elteka, david acuma cu boala a fost pe laptele meu, asa din cind in cind mai papa ceva, rau a mincat. dar vad ca de aseara a intrat cit de cit in normal. chiar ma gindeam azi cu tristete ca ma bucuram ca mi-a papat 1 borcanel de papa la o masa.....e mult prea putin....dar asta este, trece si boala asta!in ultimul timp chiar minca ok, are cam aproape de 10 kg. elias arata bine, cum merge cu alaptatul? ce faci dupa 1 an?mi-e dor sa mai vorbim pe pm
miniuta, am ris cind am citit asa e, toti ori niciunul
un weekend placut sa aveti
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Ioana13 spune:
BettyR am intelse ca ai mai fost la dr Miu. Nu ai fost multumita de el? ca despre el am primit raspunduri pozitive. Cam atit deocamdata. SAnatate multa si nu fi ingrijorata, dar si eu zic sa mai mergi la un dr, eu am fost la 4 cu Patrick cind era suspect de luxatie de sold... si nu a avut nimic.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
LA multe lunisoare sarbatoritului zielei!!!!!
Ramona7 pentru Razvan
Mergem si noi de o manuta!!!!!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
Multumesc Ioana! Ba da am fost multumita, dar eram curioasa si de alt medic inafara de el. Atunci cand am fost nu avea nimic probabil fata. Si Andreea a fost suspecta de luxatie si am fost la 3 aici si 2 in cluj si nu are nimic. Sper sa nu fie f grav si sa se repare si aspectul fizic. Ma scot din sarite medicii de aici, dupa dr noastra nu are nimic niciodata, si de nu ii ziceam ea tot nu vedea nimic. Chiar nu inteleg si nu cred ca au aparut modificarile osoase brusc la 9 luni cand am vazut eu. Banuiesc ca si la 6 luni se vedea ceva daca avea ochi sa se uite. Lavini, la voi cum ati descoperit ca o aveati si pe cerasela la masaj?
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Ioana13 spune:
BettyR ti-am trimis un mail cu nr de telefon al
d-nei dr Mitea. Nu stiu daca ai auzit de ea, pare ca stie.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Liviana,Mica sper ca nu v-ai suparat pe noi ca nu am mai stat si am plecat asa de repde.Daca STEFAN nu-si face al doilea somn nu doarme toata noaptea de oboseala.Sper din suflet sa ne mai vedem
De azi avem 2 dinti!!!!!
Fetelor a=ti primit vreuna tricoul?Sunt asa de curioasa cum arata"live" si cum ii vine......
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan