**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
tudorcatalin spune:
Doxinu,Ninutza,multumim pentru felicitari
uram si noi la randul nostru
Eseea pentru Lara Georgia
Michigan pentru Octavian Andrei
pozeTudor
doxinu spune:
M-am tot gandit si nu stiu ce sa-i iau de PASTE lui STEFAN.Asa ca este prima data cand vine iepurasul si sa aiba amintire.Nu ma gansesc la jucarii caci se plictiseste repede de ele,ma gandesc sa fie ceva care peste ani sa fie o amintire frumoasa insa ce sa fie?Voi ce le luati la puiutii vostri?
V-am spus ca pentru buni am luat rama cu amprenta insa ce sa iau pentru el sa-si aduca aminte de primul iepuras?Offf mai e putin si io nu stiu ce sa-i spun la iepuras sa ii aduca
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ramona7 spune:
ninutza, pepsi, tudorcatalin, alyna, kid, Graviduta, madi, DidiAlex, Liviana, carstea, tamaraspt, florentina, ella, elteka va multumesc pentru urari, am avut o surpriza foarte frumoasa cand m-am logat astazi.
vas, felicitari pentru mers!
mica, e super plimbareata ta!
I-am vazut si pe elias de elteka in nisip si pe david de pepsica plimbaret.
Florentina, eu am avut o experienta urata cu steriletul. M-am dus la un control de rutina acum o luna, la alt medic decat ala care mi-a pus steriletul si zicea ca totul e ok si m-a bagat in sperieti. Cica eram aproape sa fac septicemie. Am facut o infectie si steriletul a agravat toata treaba. Ca simpotme am avut sangerari abundente intermenstruale, frisoane, oboseala cronica. De cand l-am scos ma simt super ok, menstruatie normala, nu mai am dureri. Nu stiu care au fost cauzele infectiei, ca am facut analize de secretie si nu a a iesit nimic. Acum astept rezultatul la papanicolau si la sange.
Ieri a fost bunica cu razvan la controlul de 10 luni si cica are dermatita de contact. Nu e grav, dar pe mine m-a suparat pediatra ca a inceput cu posibilele cauze si a insirat: pisica (pe care noi o avem dinainte de bebe, nu stiu daca chestia asta poate aparea din senin), laptele praf (pe care nu l-am schimbat de cand s-a nascut), aproape toate chestiile de papa pe care i le dam si care inainte erau ok, detergent si inca alte chestii pe care nu mi le amintesc si apoi solutia ei era sa-i schimbam copilului tot . Adica nu se pot face analize care sa depisteze cauza exacta? Acum ce sa fac cu copilul, sa ii schimb si casa in care sta? Mi se pare putin absurd.
Nu stiu cum e normal sa procedezi in situatii din astea, poate ma supar degeaba pe ea. De aceea va cer voua sfatul, ca eu nu ma pricep.
Salvati o inimioara
timur spune:
Buna fetelor si la multi ani sarbatoritilor de azi!
In leg cu apa pt laptic. Inainte o tineam in termos calda si numai ii puneam in biberon. Mai nou ii pun apa in bibe si il bag la microunde 30 sec; e numai buna.
In sfarsit am reusit sa-i fac programare pt ochisori la Oftapro. Am avut un mare noroc ca ne-au programat sapt viitoare. Initial faceau programari pt luna iulie, dar am revenit cu un tel si am gasit sapt viitoare. UFFF
Irinusha spune:
Sunt cu pluta rau! Nu mi-am dat seama ca au inceput deja chefurile in plantatie ... imi cer scuze si felicit capsunele de 1 anisor!!!
La multi ani Leon!
La multi ani Victor Iannis!
La multi ani Alma Daphne!
La multi ani Lara Georgia!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!!
Sunt iar pe langa, nu am apucat sa va citesc, deci nu ma bag! Pup doar toata plantatia! Numai bine si multa sanatate!
Avem si noi poze noi aici si aici de aveti chef si timp.
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
lbelciug spune:
tamaraspt, cum faci mancarea de loboda cu lapte? E prima oara cand aud de asemenea combinatie...
Didi, vrand-nevrand ramane ude pana vin eu sa-l schimb. Azi noapte iar a udat 3 randuri de haine. Ufff. La noi in casa e frig rau acum, mai ales ca nu mai avem caldura... Imi pare rau pt pozna lui R... Merci de explicatia cu "crema" caci nu-mi explicam care e faza cu "pauza".
Florentina, deci si voi aveti distractii de genul asta... ce bine de tine ca ti-ai permis o vacanta cu sotul la Atena! Poze de acolo ne arati? Cu cine au ramas copiii?
Wow, Mica, ce bine merge Maya! Bravo ei!
carstea, eu tin laptele gata facut in termos. De regula il fac pe la 2-3 noaptea si il bea la 5-6. M-am obisnuit sa ma scol des, o data la cca 2 ore, parca-s programata asa ma trezesc. Tu in ce zona din LO stai?
Irinusha, vazut pozele cu copiii tai. Fata iti seamana mult. Ce frumos se joaca impreuna pe calut- daca ai timp, mai povesteste-ne ce fac ei 2 impreuna.
Carmen_so, mi-e dor de posturile tale! Unde esti?
Poohy, tu?
Azi m-am enervat. Am fost la librarie si m-am ingrozit de preturile la carti pt copii. Aberante! O carte cu povestea lui Peter Pan (deci o singura poveste!) costa 30 ron! Am vrut basme romanesti ilustrate, dar n-am gasit! Oare in afara tarii cartile sunt mai ieftine ca aici sau la fel?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
DidiAlex spune:
am fost si m-am tuns
Irinelul poza asta e criminala .
Elteka, sa stii ca are dreptate nene ala...robert de cate ori ma vede cu cate o carte..hop si el..sa ii citesc...
s-ar putea..R e ca o coditza, numai dupa mine sta, dar de ex aseara eram toti in baie si am plecat R intr-o camera io in bucatarie. Si Pacalici, venea dupa noi..s-a asezat tacticos in fund s-a uitat oare dupa care sa mearga si a mers dupa R. si, R il tine de maini si il invata cica sa merga, zici ca-s o pereche de dansatori.
apoi vine R sa coloram..si ii zic ca o sa colorom cu acuarele numai dupa ce doarme David. Si in secunda urmatoare se uita la David si imi spune: Lui David ii este somn!
Acu trebe sa il echipez pt teatru: Kasperle, alta parte decat dtaa trecuta.
Scriu data viitoare de temperamete..dar tu deja simti febra lu' bb2, nu-i asa?
Carstea, zi-mi te rog unde ai gasit tu cacantza in Sp cu 500L?
sa nu ma uiti
Liv, tie trebuia sa iti scriu un pomelnik.
* pampersul, lasa in pace copilul, nu-i-l mai pune (ca-l derutzi, acu ai voie acu nu ai voie) si
* nu il mai pune la olitza la N ore. io am asociat mersul la olitza cu cererea in alaptat. La cerere e la cerere nu dupa ceas. Hai acu iti fixezi un interval de masa, adult fiind dar cu mersul la toaleta ce faci?
e important sa simta discomfortul.
of, cat despre frig, cred ca-i mai mult grija noatra. noi nu avem iarna nici vara e o toamna tarzie combinata cu o primavara timpurie. anul trcut in iulie era 13 grade. deci nu raceste- lasa-l sa simta. Cu cat intervii mai mult cu cat prelungesti procesul.
apropo, ca-s curioasa, de cand a facut cunostitza M cu olitza?
Cartile is scumpe rau la voi.
El, is gura sparta ca am tradat-o pe Pepsica, ca e mai binisor, si i-am adimirat baietii in poze & filme.
Cene-i Matei? nu stiu..cred ca nepotul Cristinei maria. O astept pe ea sa imi zica sau am avut io halucinatii.
pa si pusi
tamaraspt spune:
elteka sa stii ca taifunul nostru din bucatarie a fost mai tare. si sigur ii las lui tati sa faca curatenia. de suprare astazi am ars carnita, asa ca astazi am incrercat sa-i dau borcanase cu piureuri. dupa 3 borcanase deschise i-am dt un covrig si putina banana. oricum mai sunt doar 2 ore pana la masa de seara. Asa am constatat si eu cum e s-ti refuze sa deschida gurita in fata linguritei.
didi ieri nu numai ca a plouat in bucuresti, dar a batut foarte tare vantul. si noi nu mai acceptam husa de ploaie decat cand dormim. Asa ca ieri cand m-am dus sa ii iau in casa te ploua sub umbrela din cauza vantului. si astazi a fost vant, dar a fost mai acceptabil asa ca am iesit vreo 4 ore.
ramona imi pare rau ca baietelul tau a fost diagnostificat cu drmatita de contact. Uite cam ce te-as putea sfatui sa iincerci: hainutele sa fie numai de bumbac, sa schimbi detergentul cu unul hipoalegenic plus sa dai clatire suplimentara si sa scoti din alimentatie produsele foarte alergene, gen rosie, peste, kiwi, albus si sa prelungesti perioada de introducere a acestora daca nu le dai. Astepti cateva saptamni si daca nu vezi schimbari in bine poti sa incerci si un lapte hipoalegen. Cum bine ai sus nu putem schimba toata casa, dar incerci sa nu-l pui in contact cu lana, puf, etc.
pepsi multa sanatate toatai familiei, dr mai ales lui David. Imi pare rau ca a recidivat otita. Cand aud de otita mi se strange inima. de ce trebuie sa sufere atat de mult niste fapturi atat de mici?
Eu sunt foarte suparata, azi-noapte Matei a cazut din patut. E vina mea pt ca seara cobor partea culisanta ca sa-l iau/pun usor in patut. Probabil s-a ridicat in picioare si s-a aplecat peste gratii. De dimineata am vazut un fel de echimoza pe cap/frunte. Deci a cazut in cap am fost la dr pediatru, l-a pipit peste tot, nu pare sa fi patit nimic dar mi-a dat trimitere la spitalul 9 sa vedem ce spun cei de acolo si poate sa facem o radiografie. Of, of ....
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
lbelciug spune:
Didishor, M face ziua la olita dinainte de 2 ani. Pampers gata, nu-i mai pun deloc. Mai rau de mine ca trebuie sa schimb o groaza de haine, cearceafuri etc. Ai si tu dreptate cand zici sa-l las sa simta, dar cand vine sotul (si va dormi cu M in pat) crezi ca va fi fericit sa simta si el? La 4 camere o sa avem alternative, dar cu toata supararea mea pe sot , nici pe jos nu-l pot pune sa doarma. M-am amuzat la fazele cu R-codita si interesat de citit. Si noi din pacate trebuie sa ne restrangem activitatile cand e si B in preajma lui M. Ah, ce bine imi face sa vorbim. Nici cu mamicile de la grupul din 2005 nu ma simt asa bine ca atunci cand vb cu tine sau Pepsica. Te pup.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani