**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Paky
Chowpersa

Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de capsunelele voastre!

Carstea
Ciudata treaba cu plata, ca bebelusii sub 2 ani nu platesc...eu n-am platit niciodata, niciunde cazare sau masa.

Cat despre febra, ca io tot am trecut prin asta, uite un articol relevant:

http://www.askdrsears.com/html/8/t082100.asp

Febra mica nu se trateaza. Cea "comuna" si mare au explicatii in josul articolului. Metode clasice, bine zici!

( Sobi chiar ma gandeam, imediat i-au dat antibiotice Valdutzului ...)

Alyna24
M-am uitat la pozele tale!
Aparatoare diverse sunt la Chicco, pentru toate chestiile (sertare, prize...)

Mica
Nu pui film cu Maya? Sau sa ma uit eu in pozici, poate l-ai pus deja. Pupam printesa Maya!

Lilly_love
Imi pare rau

Madi
Tu ai mai fost la Gineco? Ar trebui sa merg(em) sa vedem cum a evoluat fibromul...asa mi-a zis doctoresa japoneza, ca dupa cateva CM se va micsora...sau nu...

Io azi am "mangaiat" costumele de baie de fetite, au pus o serie noua in magazinul de langa noi. Toate sunt de tip "printesa"...stralucitoare...cu paiete...cu floricele...cu aripioare...cu bagheta...

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Da Elteka, am sunat la agentie si asa mi-au zis. E destul de ieftin chiar si asa.500 lire toti 3 ,7 zile ,2 mese,,

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

"La multi ani!" pt sarbatoritii de astzai!

Lilly, imi pare rau pt ce s-a intamplat!Ma bucur ca acum esti mai bine.

Alyna, duminica esxistau in Ikea protectii pt sertare.Au de 2 feluri, unele albastre si unele albe.Noi am luat de ambele feluri, cele albastre sunt ok, cele albe le-am montat da' nu ne-am prins care e mecanismul de deschidere(in afara de forta bruta :)).Cu dispozitivele astea nu mai pot sa scotoceasca prin sertare, e adevarat, dar Andrei si-a prins destul de des degetele incercand sa deschida-daca nu trage suficient de puternic nu se blocheaza dracia si sertarul aluneca inapoi...

Madi, io nu am avut nici o problema cu spatele de la epidurala, la mine buba e in alta parte...

Nu i-am mai dat avocado, l-am mancat io aseara(pt siguranta copilului, nu din alt motiv :)), am zis ca o sa mai astept vreo cateva luni si apoi sa incerc.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Madi
Tu ai mai fost la Gineco? Ar trebui sa merg(em) sa vedem cum a evoluat fibromul...asa mi-a zis doctoresa japoneza, ca dupa cateva CM se va micsora...sau nu...

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Elteka eu am fost la ginecologie la controlul de 6 luni (care de fapt a fost de 10, ca la 6 nu am ajuns) dar doctorita nu mi-a spus nimic. E adevarat ca nici eu nu am intrebat special, pentru ca am si uitat si in plus fusesem cu vreo 2 luni inainte la ecografie de unde a reiesit ca fibromul ajunsese la 3 cm (daca mai tin eu bine minte) - de la 10, in sarcina, ceea ce eu zic ca e bine. Ar trebui sa mai repet ecografia, sa vad ce mai e pe acolo. Doc de la eco mi-a spus sa mai repet dupa 3 luni...dar au trecut mai mult de atat.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavini

Madi, io nu am avut nici o problema cu spatele de la epidurala, la mine buba e in alta parte...

Lavini imi pare rau...(epiziotomia?)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Din nefericire Madi, acolo e buba.Cred ca sunt un fel de Matusalem al epiziotomiei, dupa aproape 11 luni inca mai sufar...Mai am cred vreun fir neresorbit ca simt ceva tare care ma jeneaza sau pur si simplu s-au format aderente, si mai mi-a aparut si un polip mic da' al naibii rau de tot.Si astept sa-mi vina CM si apoi sa merg sa-l scot(un fel de bonus de Paste :)), ca m-am saturat de durere...Se tine scai de mine...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavini

Din nefericire Madi, acolo e buba.Cred ca sunt un fel de Matusalem al epiziotomiei, dupa aproape 11 luni inca mai sufar...Mai am cred vreun fir neresorbit ca simt ceva tare care ma jeneaza sau pur si simplu s-au format aderente, si mai mi-a aparut si un polip mic da' al naibii rau de tot.Si astept sa-mi vina CM si apoi sa merg sa-l scot(un fel de bonus de Paste :)), ca m-am saturat de durere...Se tine scai de mine...

Lavini imi pare rau ca suferi. Iti tin pumnii sa rezolvi fara probleme cu polipul. Dar doctorul tau ce spune, referitor la jena pe care o simti? Am avut si eu o perioada in care ma jena, doar in timpul si doctorita mi-a spus, la control, ca e vorba de o brida. Insa cu timpul, nu am mai simtit.

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lily love,
imi pare rau ca ai pierdut bebe; chiar si asa mic si tot cred ca e dureros, sufleteste; nu pretind ca inteleg, e singura sarcina si in acest moment afirm cu tarie ca si ultima; mai vedem...
Eu m-am dus la eco cand mi-a intarziat ciclu imediat si nu s-a vazut nimic, doar ca erau niste modificari ale uterului care indicau sarcina; si fiindca nu s-a vazut nimic, am stat cu grija si m-am framantat pana la urmatoarea eco , la care a catadicsit sa se arate

Elteka,
pacat ca nu ajungi in LO; sigur navaleai la Next
dar vestea buna ca in varsovia e Next, chiar in centru

Liviana,
faza cu extremitatile reci si restul de simptome de care am scris sunt manifestari pentru PAVOR NOCTURN, o chestie tare naspa care debuteaza in jurul varstei de 2 ani dar semnele sunt inca de cand e bebe mic.
Pavor nocturn inseamna ca bebe se trezeste din somn si urla efectiv din cauza cosmarurilor.
Se trateaza cu psihoterapie si homeopat mai degraba decat alopat.
Eu am fost ieri la un alergolog din CMU ca sa ma testez sa vad de ce fac alergie cu reactie anafilactica la kiwi si ananas si sa-l intreb daca pot sa fac vaccinurile de hepatita B si malarie; toate astea in contextul ca plecam in thailanda si acolo iarasi dau de fructe exotice si iar tre sa stau pe tusha si sa nu mananc; si fiindca dr asta mi-a prescris tratament homeopat am aflat ca are si aceasta speciliazare si atunci mi-a prescris si pentru ceva ca sa poata dormi noaptea, ca saracul are cearcane deja; dar mi-a dat reteta numai dupa ce i-a facut anamneza , adica mi-a pus o gramada de intrebari.

lavini,
nu stiu daca te consoleaza dar eu cu cezariana desi nu am dureri deloc, inca trag cu cicatricea cheloida; si simt sub piele ceva denivelari care sunt supercicatrizari pe taieturile dinauntru si cand esti slab e naspa ca ies in evidenta

Madi,
pai da, isi tine suzi intr-o parte ca de multe ori o roade; iar poza de care zici il arata foarte matur...

eu am simtit usturime cand mi s-a montat peridurala, dar dureri n-am avut; mergi la dr , nu sta asa, macar sa afli de ce te supara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

madi, nici eu nu am avut dureri dupa epidurala. nu am simtit nimic nici atunci, nici dupa; oricum dr steriade de la euroclinic e destul de renumit pentru anesteziile de epidurala care le face.

lililove, ce ghinion ai avut. si cu sarcina cu probleme, si cu spitalul; imi pare tare rau. dar sa stii pe viitor ca euroclinic e o clinica, nu un spital. acolo de regula te duci doar pentru cativa dr foarte buni (gen herghe) cu programari din timp pentru consultatii, investigati, echo, nu pentru servicii de urgenta. in general de garda sunt doctori tineri, mai putin experimentati si poate se intampla sa mai greseasca.

poohy, unde esti? am tot iesit in weekend in parc cu vladut, si nu te-am vazut. nu mai iesiti in floreasca?

elteka, nu putem citi articolul tau despre febra, ne cere user. sa stii ca m-am gandit mult daca sa-i dau antibiotic, poate ne-am grabit, dar trecusera 3 zile de cand lua nurofen si panadol, plus impachetari, si cu toate astea el ajunsese sa faca 39.5, eram disperata, mi se rupea sufletul de el...pana la urma am cedat si i-am dat.

ella, si eu ma inscriu in fan clubul next, nu doar pentru baby ci si pentru noi. i-am luat acum o luna de la ei din dublin si hainute si 3 perechi de incaltari foarte faine... dar , desi am fost la mine cu urmele de picioruse desenate pe carton, 2 perechi ii sunt mici. ghinion. pe ce site vezi unde sunt magazine next? plec in weekend la amsterdam si daca mi-e la indemana, m-as duce pana la magazinul lor.

miniuta, eram datoare de mult timp cu un raspuns. ii dau celui mic piersici din piata, nu din compot. cam o data pe saptamana nu mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am pus aici filmuletul cu Maya la concursul de mers de-a buselea. Scuze pentru calitatea filmarii .
Am incercat sa mai pun inca un filmulet cu Maya care se plimba prin casa, dar nu stiu de ce nu s-a uploadat.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput