Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

am o problema la Sara,am observat ca doarme foarte putin,cam 11 max 12 ore in 24......ziua de ex doarme cam 3,4 ore adunat tot cate o ora ,o jumatate,Sambata mergem la controlul profilactic si am sa o intreb pe doc ,bebei vostrii cam cat dorm la 2 luni ??

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

ALBUM ZUZE

asa a intrat Sara in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

i tot timpul maraita,casca ,dar nu isi gaseste linistea sa adoarma,si afara cand scapa pipa plange ,ala nu este dormit cand o vad ca trage din pipa si plinge cand o scapa ...nu??i foarte agitata tot timpul ,ma duc la ea

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu sunt pe aici, multumesc de cafea dar sunt plina de draci ca Bogdan a facut toata noaptea febra de la amigdale
Si e marait si suparat
Miercuri ar trebui sa mearga in excursie si jeleste ca taman acum s-a imbolnavit

Stoisor nu te pot ajuta cu somnul deoarece Andrei a dormit intotdeauna foarte bine atat ziua cat si noaptea.

Noi am trecut pe formula nr 2 ( Milumil) si mananca un pic mai bine .
Seara primeste o masura de cereale bio de orez de la Milupa pe care de asemenea le-a acceptat foarte bine.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

[quote]Originally posted by stoisor

neata zuze.....la cafea??poate apuc si eu una mica

Ramo nu reusesc sa fac nimic in photoimpact,este doar versiune trial si nu amre nimic in el daca ai timp si vrei iti dau adresa de mail sa imi trimi-ti programelul tau ciprian12@clicknet.ro asta daca poti si te lasa Razvanelu...ce face micutu ,i mai bine??

Moni ce activa esti tu azi de dimi asa.....pusi la Robi

m-am mai uitat pe la poze de bebei dar nu nominalizez pt ca am facut-o tot pe fuga ,pe sarite ca tot alergam la Sara care e o maraita si jumatate,avem numai bebei dulcei

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

ALBUM ZUZE

[/quotneata stoisor!!si eu poftesc la o cafea dar n-am apucat..sunt activa de dim ca sunt gresh!!in sfarsit o dormit robert de la 10 la 4 dimineata!!!e maare lucru la noi!am dormit si eu 4 ore neintrerupt...acum mi ciuda ca nu m-am culcat si eu la 10, dar e bine si asa...apoi s-a mai trezit la 6, si la 9!!n-am mai avut asa noapte relax...
am si iesit afara cu robert si verisoara de 2 ani...care m-o inebunit ca o bagat un pumn de pamant in gura da0i si spalo bine pe limba pe sub limba acum trebuie sa fug la dentist
pup fetele

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsaaaaaaaaaa!
mai fetelor eu sunt un concasor care nu da niciodata rateuri cu stomacul. si m-am trezit cu o durere de stomac intai si-acu o greataaaaaaaaaa, si citind gandurile voastre legate de "cezariana" si al doilea bebe... grrrrrr! am facut-o protejat, adica asa sper:)))

si sa raspund ce-mi tine minte neuronul anchilozat:

danonique, cafeaua fara cofeina e inselatoare. am vazut un documentar: studenti carora li s-a dat sa bea cafea fara si normala in sesiune si carora nu li s-a spus ce beau, plus analize de sange si tensiuni luate. cei care-si inchipuiau ca beau cafea normala, beau de fapt decafeinata si efectele erau aceleasi ca la o doza normala de cafeina. deci, pe undeva... psihicul face totul. iar daca albert e deja obisnuit cu cafeaua... nu iti bate capul sa nu mai bei. se adapteaza.

irlandeza, am uitat sa pun linkul. si nu-mi incarca exploreru acu. ma mir ca ma lasa pe forum... sau cat ma lasa. dar ma bag mai incolo la poze si-ti trimit. cu drumul, nici partea cu masina n-o sa fie nasoala daca intrati in ro pe la petea. aveti doar 70 de km de facut in ro, si... 500 pe drumuri calumea. drum bun si fara peripetii.

doniro, e bine! foarte bine! si sacha mananca haotic si putin. dar nici n-am pretentia sa creasca la fal ca in primele luni. e destul de dodolots.(7040 la 3 luni). copiii astia nu mor de foame, de orice altceva s-ar putea, dar nu de foame. garantat!

mitsu si irinouka, chiar ca seamana rares si bbc! pe bunelea! as zice frati, dar e mai mult "imaginea de ansamblu" care inseala ochiul. va pun o poza cu bruno de la varsta" nostra de acu"

mitsule, nu mai zi chestii dintr-astea cu "infrangeri" de mama. nu exista asa ceva. degeaba te opui! copilul ala isi descopera manuta. nu acum suge degetul ca substitut afectiv. acu il descopera! are si altceva in gura decat tsitsi de mami si e interesant. nu te stresa. nu e sigur ca vba lua vreunul sau altul din accesorii (deget-suzi) dar depinde mult de confortul lui psihic. daca vrea mami si n-are...are nevoie de altceva la schimb. si d enu-i suzi, nici deget, va fi vreo jucarica. uite, eu n-am supt nici deget nici suzi dar... am 31 de ani si daca sunt nervoasa gasesc un colt de haine de care sa-mi frec degetele. iar cand eram mica faceam treaba asta cu coltul de la perna. deci, nu te opune. lasa-l sa faca cum crede. doar atentie mai mare icnepand cu 6-8 luni.

irinouka, eu il fac pe al treilea. la anul. dupa 2 cezariene. si p-orma inchid pravalia, doar ca de data asta, va veni cand va vrea el, si nu voi mai forta natura in nici un fel:)

stancutsa, nu-ti bate capul cu talambii din lume! sunt convinsa ca sofia e cum trebuie sa fie, dar asa isi mai dau unii altii cu parerea... cine-l vede pe sacha zice ca e de 6 luni si sa-l pun la cura de slabire! sa am grija ce-i dau sa manance! poti sa-ti imaginezi????

nah.. scriu la mesaj de cel putin o ora juma; dar ma tot intrerup. dau send si revin:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irinouka si mitsu, uite inca un bebe din categoria frumosilor cu ochi albastri:))

http://community.webshots.com/album/560220325RllTyJ?start=12

irlandeza, da click pe link si ajungi la albumele mele. primul e cu virgo.

PS. miki, hai cand vrei!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mersi mult de raspunsuri. Nu ma ingrijoreaza greutatea lui, pt ca stiu ca e bine, dar vad ca in ultimul timp mananca mai putin ca la o luna si asta e problema... In ritmul asta nu va lua in greutate nici jumatate din cat ar fi normal. El la o masa nu mananca mai mult de 123-130ml, ceea ce e putin fata de 200ml, cat e normal.
In fine, ma gandesc sa ii schimb laptele (acum ii dau Milumil), sa luam Humana, dar nu cred totusi ca asta e solutia. Mai vedem noi.
Pupam pe toata lumea, pitici si mamici dragute!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

danibv, am vazut filmuletele cu Maria. e o dulcica si ce atent se uita la camera cand o filmezi

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saliuuuuuuuu!!!

am avut curentul oprit cam jumatate de ora si mi-e ca urmeaza apa calda. cel mai "fericit" va fi dragos, care de azi s-a apucat de sala si va veni in curand dornic de un mare dush. :-)))))

danonique, si eu tot dintr-o cafea fara cofeina trag in clipa asta. una peste alta, prestez cam 3 cani pe zi. o beau nu pt ca mi-ar da senzatia de trezire ci pt ca IMI PLACE CAFEAUA DE MOR. imi place gustul, imi place mirosul, o savurez din plin. bine, un nene nutritionist mi-a spus, cand eram gravi si vroiam sa stiu daca e ok sa beau fara cofe, ca mai bine beau una pe zi dar naturala, intrucat e mai "pura", zicea el. cea decofeinizata trece printr-o seama de procedee pt a se elimina cofeina din ea.

ellenutz, mersi de pontul cu debenhams, o sa dau o fuga miercuri cred/sper.

a! m-au sunat in dimineata asta sa poftesc sa imi ridic prima de nastere. :-))) alocatia insa n-a venit. nu e cam tarziu? am unde sa sun sa ma interesez de ce dureaza atat?

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

lala_d, mami de doi pisoi, multa sanatate lui bogdan!!! poate ajunge totusi in excursie. unde-i duce?

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput