Cafea cu aroma de femei-cap 81
Raspunsuri - Pagina 2
aidaciolac spune:
... si
usor
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
principe spune:
huhurezelor ,mai sunteti treze?![]()
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
principe spune:
vad ca nu.....nu mai sunteti "destepte"
sa stiti ca si eu ma-m gandit ca am sa votez doar cate o fotografie la concurs fiindca sunt foarte multe care-mi plac....mi-e greu sa ma aapuc ca nu stiu cum sa impart 50 de puncte ...
Alice,iULIANA..fotografia lui sebastian mai cotata este"privare de libertatae" pag 37..cealalta este la pagina 9 "broscuta si brotacelul"...DAR NU MA SUPAR DACA NU VOTATI NICIUNA DIN ELE
...sunt muuuulte poze care chiar merita votate.
astazi am fost sa-i fac freza lui sebastian si nu a vrut sa stea la tuns..a plans pana a vomat,acum doarme,mi-a fost atat de mila de el nu stiu ce nu i-a placut fiindca el se purta bine la frizerie.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ramyteo spune:
buna dimineata poftiti la 

ca astazi fac cinste vom avea un nou membru in familie sau mai bine cred ca e fetita
cumnatamea e de azidimineata de la 4 la spital in travaliu, acum ASTEPT!!!!!
Va
pe toate si o zi buna!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
aidaciolac spune:
'neata!
Nastere usoara la cumnata 
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
Mersi Aida
daca ai sti ce narabdatoare sunt....aio...ca nu pot sa o sun , nu am de pe ce si Tibi e la lucru.
Sa ma duc la spital nu imi vine cu Teo dupa mine da poate ma suna ei careva![]()
Emma ce face? 

de la noi
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
alic spune:
BUNA DIMINEATA!
Ramy, nastere usoare si cu noroc cumnatei!
fetele cu poze la concurs, sa stiti ca v-am votat pe toate
, chit ca mi-am epuizat stelutele....doar sa va fie cu noroc!
Iahim, daca bine am inteles, esti din craiova, asa ca la un moment dat o sa apelez la tine cu ceva, asta daca ai sa reusesti cu programul tau...pentru asta iti dau un
in avans ![]()
Principelasa mai baiatul in pace, daca el vrea sa poarte plete ce te opui?![]()
Inuta, sa-ti traiasca puiul
, indiferent ce e: fata sau baiat! te asteptam cu povestioara...
ALICe

eu
ramyteo spune:
Mersi Alice, 
Acum mi sa trezit goanga si ne certam ca nu m-a lasat sa o schimb ca cica mai doarme, hm...cine o crede ca doar doarme la amiaz acum in nici un caz da no i-am zis ca vine postarita pe la noi si asa m-a lasat sa o imbrac
am mintit in post
aacum si-a luat peria si se piaptana, mai inainte nu o gasea si ma intrebat pe mine iar eu i-am gasito pe masa si ma acuzat "tu mi-ai puso acolo"
Va 
Teo
Perlute
Vrem si noi cate un vot
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Aida
te-am suparat ?!
Ramy nastere usoara cumnatei si bb-ic sanatos si mancacios,
Principe
si
;
Alic eu am vrut sa votez azi ,stiam ca mai am puncte(stelute)dar mi-au spus ca mai am 0
,asa ca am rezolvat problema aceasta.
Iahim multam de cafa noua,
Ina
;
W
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!