Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 57
denizel spune:
quote:
Originally posted by pisigri
ok, xio e inconstanta, denizel a mincat ciini
"Denizel a mancat caini"????????? De unde ai scos-o pe asta, Pisigri????
Altcineva (o mare iubitoare de caini, de alfel ) a declarat ca a mancat caini.
Io is aia care nu mananca nici macar gaini .
pisigri spune:
scuze daca am citit "repede" ...dar parca despre tine afirmase stefania treaba asta...ma rog, eu enumeram bubele in cap pe care ni le-a gasit ea celor care am postat pe aici...stiu ca tu esti aia care nu maninca nici gaini, dar ma gindeam ca poate ai avut un "trecut furtunos" pe care l-ai mentionat undeva in celelalte 55 de pagini. ca sa ma ierti ...
if you can't say something nice, then don't say it at all
denizel spune:
si tie, Pisi! :-)
Intr-adevar, am citit inca odata postarea Stefaniyei si, asta se intelege :-). Eu, care stiam ca nu-s io aia, intelesesem ca Stefaniya doar mi se adresa, amintind ce declarase altcineva :-).
Stefaniya, te rooog, editeaza putintel mesajul tau! Imaginea mea e in mare suferinta .
XIO spune:
quote:
Originally posted by Cristina_A
Mie tot solutia propusa de miau-miau (aceea cu otravitul) mi se pare cea mai eficienta si rapida.
Altfel, de ce oare stapanii nu sunt trasi la raspundere pentru potaile lor? Javra ta a muscat pe cineva? Pac dosar penal, ca doar trebuia sa-l tii legat si cu botnita pe strada, nu? De ce oricine isi poate lua un animal de companie, asa, cum are chef, indiferent daca se ocupa de el sau nu? De ce este permis sa se tina caini in lanturi pe la tara, cu o bucata de mamaliga sau paine uscata pe zi?
Pe mine ma calca pe nervi astia cu asociatiile de protectie a maidanezilor. Nu sunt in stare sa propuna o solutie realista, dar tot dau din gura la infinit, punand bete in roti oricarei initiative concrete. Si uite asa, ramanem tot cu strazile pline de caini, an dupa an.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
Ai fost vreodata la un adapost de animale? Stii ce fac ei ? Daca tot te calca pe nervi.......
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
XIO spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Denizel - o mare "iubitoare de maidanezi" sau ce-o fi a spus ca a mancat caine.Ca a mancat in China sau in Romania,tot aia e.Probabil ca daca se va intalni cu vreun canibal si o pofteste la masa nu va refuza ca e deschisa la nou. Celelalte " mari iubitoare de caini,foci,... nu au remarcat asta,pt ca sunt la fel de iubitoare.Dar ele si-au atribuit singura anumite "calitati" si ma bucur ca se recunosc.
Xio - tu chiar te crezi umana in comparatie cu altii?Cred ca altii nu au avut ochi de a citi mesajele tale.
Cat despre advertisment,nu te mai face o victima,l-ai primit nu pt ca ai avut o alta opinie ci pt zicala aia cu "prefectura".Dar te inteleg ca nu ti-ai dat seama,ca asta face parte din limbajul tau probabil si cand vorbesti cu parintii,prietenii,sefii tai.
Iti repet,sufletul si caracterul nu le capeti o data cu varsta,cu astea te nasti si din pacate unii au o mare gaura in loc de inima dar se bat cu pumnii in piept ca sunt umani.
Daca fac un rezumat o sa vedeti cum voi toate iubitoarele de animale ati avut ceva de comentat la adresa oamenilor,ba ca hingherii sunt de culoare(pisigri,tu in viata de zi cu zi treci prin n culori te inrosesti,te ingalbenesti,te invinetesti,te albesti...deci cine e de culoare?),ba ca si copiii sunt niste obrznicaturi la fel ca si cainii,ba una da o solutie foarte "inteligenta" si anume - fondurile alocate medicamentelor si sanatatii le acordam asociatiilor de caini sa rezolve problema si luam banii hotilor din guvern si le dam la bolnavi - Adica normal ca nu se va intampla niciodata ca sa-si vanda vreun parlamentar masina ca sa de-a omului.Lady,du-te te rog la un handicapat in scaun ce primeste 200ron pe luna (necesare - scutece,pastile care ii ajuta sa isi mentina tremurul corpului si multe altele,zi-le de solutia ta si ai sa vezi ce tristete in suflet ii dai.
Asa cum spuneti voi ca nu suntem umane,asa va zic si eu ca gradul vostru de umanitate e 0.
Oameni mor si sunt raniti din cauza cainilor si voi aveti tupeul sa argumentati asa.
cl- stapanul cainelui e tot un de-ala ce da doi bani pe om.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Io-te , a mai aparut cineva care ma cunoaste. Deci asa zici , eu vorbesc cu parintii , prietenii , sefii , cu cuvinte murdare Supertare. M-ai vazut si scobindu-ma in nas in tim ce injur , sau era doar limbajul de vina?
Stefanya , daca ai curiozitatea a dai un click pe avertismentul meu vei vedea pt. ce l-am luat. Nu are nici o legatura cu celebra expresie(care mie personal mi se pare haioasa , dar fiecare cu gusturile lui).
Eu sunt o persoana obiectiva , nu inumana. Inuman mi se pare sa spui ca vrei sa otravesti cainii , sa macelaresti animale , sa toci paduri , sa-ti bati joc de oameni cu probleme , samd.
Inuman nu mi se pare ca nu plang sau ca nu scriu "saracul" pe un forum. Dar hei , fiecare cu definitiile sale.
vrei sa omori animale? da-i drumul , ca o sa vin la tribunal sa-ti flutur o batistuta
Nu de alta , dar altii la fel de sariti ca noi cei care iubim animalele au dat o LEGE prin care omul este pedepsit daca le matrateaza , omoara. Va pretindeti civilizati si va plangeti de diverse, dar uitati ca in lumea civilizata exista politia animalelor , protectia animalelor , asociatii , samd.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by denizel
si tie, Pisi! :-)
Intr-adevar, am citit inca odata postarea Stefaniyei si, asta se intelege :-). Eu, care stiam ca nu-s io aia, intelesesem ca Stefaniya doar mi se adresa, amintind ce declarase altcineva :-).
Stefaniya, te rooog, editeaza putintel mesajul tau! Imaginea mea e in mare suferinta .Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
imi pare rau ca s-a inteles asa,de fapt eu am recitit si am rectificat dar cum era prima data tot nu se intelegea altceva.Am scris Denizel numele si apoi comentariul,doar m-am adresat tie. Si stiu clar pozitia ta aici.
Si ca sa te complimentez putin,ai fost foarte pertinenta aici si cu argumente cat se poate de normale.
Pisigri - nu sunt noua aici,am scris destul inainte si am ramas cu un gust amar " al umanilor" de aici.
Daca citeai tot,chiar ultimele pagini de cand ai inceput sa scrii,era si mesajul in care o iubitoare de animale declara ca a mancat caine.Dar ar fi fost chiar culmea sa fiti corecte.
Sa spui tigan e ok,sa-l faci de culoare,jignesti. Dar nici aici nu are rost sa mai aduc argumente ca o lungim si fara rezultat.Hingher poate fi oricine,nu doar tiganii.Oare macelarii tot tigani sunt,sau de culoare cum le spui tu?
Topicul este pt compasiune.Topicul a inceput de la o fetita de sase ani,care a murit sfasiata de un caine. Ca se aduc si stiri in ca un caine cstapan a muscat e doar pt ca acei stapani sutn la fel ca iubitorii de maidanezi.Bineinteles ca nu generalizam,de fapt aici era vorba de iubitorii egoisti de maidanezi.
Aici e pt compasiune,solutii se dau la topicul celalalt!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
alexandraaaa spune:
Ma bucur pentru cei care nu au fost niciodata atacati de maidanezi, sau care pur si simplu nu se pierd cu firea.
Dar eu ma pierd. Si imi este frica. Si in fata blocului meu sunt aproximativ 30 caini (intre timp cred ca-s mai multi, ca iar a fatat o catea). Cheltuiesc bani pe taxiuri ca sa ma aduca pana in fata blocului, imi schimb programul ca sa ajung acasa pe lumina, si asta de ce? Pentru ca daca ajung seara printre blocuri risc sa fiu atacata. In majoritatea noptilor privim neputiinciosi de la geam cate un amarat incercuit de 10-15 caini, si pur si simplu nu avem ce sa facem. Am incercat sa strigam la ei, dar nici nu ne aud. Eu una sunt inspaimantata de ei, fac tot posibilul sa ii evit, dar nu mi se pare normal.
Mi-a dat prin cap ideea cu otravirea insa nu ma lasa inima, n-as putea sa fac asa ceva pentru ca am vazut animale murind otravite si se chinuie. Mi-e mila de ei, nu e vina lor ca sunt pe strazi, nu am nimic cu cainii (chiar imi plac foarte mult) dar orasul este pentru oameni, animalele fara stapan nu au ce sa caute aici daca reprezinta un pericol. Intr-un viitor nu prea indepartat voi avea copii, iar ideea de a ma feri de caini asa cum o fac acum nu imi surade absolut deloc.
Deus spune:
de aproape 20 de ani directia veterinara si ecarisajul si alte lipitori deconteaza sume enorme pt vaccinarea si castrarea cainilor comunitari. Daca intr-adevar ar fi facut treaba in fiecare an scadea nr lor cu cel putin 10% deci azi nu era nici o problema.
Cand la Cluj o castrare si vaccinare la cabinet costa 30 de lei la Bucuresti se deconta la stat cu 100 de lei acelas lucru doar ca nu se facea! Si se omorau bietii catei cu bate, cu cianura care-i chinuie greoaznic sau era mutati dintr-un loc in altul.
Sigur ca unii spun sa-i ucidem fiindca nu au vazut in viata lor asa ceva. De ce nu si-au facut oamenii treaba pt care au facut averi? Acuma tot animalele sa sufere si niciodata omul sa nu aiba o mica responsabilitate? De ce cine iubeste sau tine langa bloc un catel nu-l castreaza? Eu si pisicile si cateii de la bloc i-am castrat si gata, nu se inmultesc, devin blanzi, nu atrag alte animale ca sa devina haite....Ar trebui sa fie obligati prin lege sa faca acest lucru. Si statul ar trebui sa-si faca treba nu doar sa deconteze sume enorme si dupa sa puna niste brute fara inima sa-i otraveasca sau sa le traga una in cap.
Cum pot pretinde unii ca-s crestini sau ca au o bruma de inima si sa doresca otravirea in masa? ce-si invata copii ...
Stanescu spune:
Si uite asa o luam de unde am plecat...
Oameni buni, sa fie clara o chestie: castrarea NU diminueaza agresivitatea teritoriala, numai pe cea ierahica cu alte cuvinte, cainii castrati vor fi mai putin competitivi pentru a "inainta" in ierarhia haitei (bine de stiut daca ai copii si caine dominant) dar teritorial raman la fel de agresivi (vorba aia, mi-e ca ma musca, nu ca ma ...)
Ca tot ne placem sa amintim "vai, ce bine sunt tratate animalele fara stapan in tarile civilizate" unu la mana, tarile civilizate nu s-au prea confruntat cu zeci de mii de caini fara stapan pe strazi, doi la mana, in afara de adaposturile private de tip"no killing" sunt adunati, castrati, tratati - daca tratamentul nu e foarte scump - si daca nu sunt adoptati intr-un numar de zile...sorry, asta e - facem loc pentru altii.
Din pacate singura solutie la ora actuala eu o vad asa: eutanasiere in masa, legi stricte pentru cei care au/adopta/abandoneaza caini, si dupa aia putem fi si umani - eventual tinem cainele in adapost pana la moarte, sigur ca da :D
Scuzati-ma, da fix cui foloseste ca la ora acuala sunt 30 (zic eu) adaposturi tinand de ONG care au posibilitatea sa tina cate 100 de caini pana cand sunt adoptati sau isi dau obstescul sfarsit? Pe strazi sunt inca 60000 - numa in Bucuresti.
Da ONGurile au luat in brate treaba aia cu nokilling, in loc sa conlucreze cu structura de stat - adica puteau sa zica "ok, voi ii eutanasiati, da noi vrem sa asistam sa fim siguri ca o faceti cum tre" - si uite asa acum ne aleseram cu o lege care nu mai permite eutaniserea animalelor sanatoase...adica, oameni buni, eventual posesori de copii, faceti cursuri de autoaparare, ca am incurcat-o, in cativa ani o sa cereti voie cainilor sa mergeti pe strada.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stanescu ...dar teritorial raman la fel de agresivi (vorba aia, mi-e ca ma musca, nu ca ma ...) |
Asta-i buna rau!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007