Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

am fost recent in Ro si marturisesc ca acolo nu mai calc exact din cauza javrelor turbate care te ataca pe strada. E buna de film horror situatia.
daca ar trebui sa locuiesc acolo, cred ca nu m-as da jos din masina decit la usa casei.

Te baga la pirnaie daca ii otravesti?

Si pe linga astia fara stapin, exista nebunii care deschid poarta la curte isi lasa jivinele pe strada, sa se plimbe si ele dupa masa un pic.
Zau, ma gindeam ca nu exista nici o solutie practica, sa mergi cu bita dupa tine nu merge ca astia sint in haite de 15-20, pina il palesti pe unul te musca ceilalti, nici macar cu o arma nu merge, poate o bomba.
Zau ca nu inteleg de ce nu ia lumea problema in mina sa le puna ceva mirodenii in mincare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by alyclau

Lady vreau sa intelegi ca nu vreau sa ma "cert"cu tine sau cu altcineva si chiar imi doresc sa gasim un subiect pe care sa-l dezbatem si sa avem pareri asemanatoare,dar vad ca asupra acestuia nu putem cadea de acord.Fiecare cu parerea ei.Cat despre solutia cu adaposturile recunosc ca este mult mai de laudat decat eutanasierea dar nici cu asta nu sunt de acord pt. ca asta cere bani,multi bani si sincer nu imi doresc sa mai platesc si pt. cainii vagabozi.Si,desi nu are legatura cu subiectul si poate ma face sa par cruda(si nu sunt),eu as vota pro si pt. pedeapsa capitala(la oameni ma refer).Sunt de parere ca cel care violeaza un copil de 2,3,4.......ani,care omoara alt semen sau care face alte atrocitati merita sa moara la randul lui.Si nu o moarte usoara.Asa cum nu inteleg cum poti sa iubesti cainii vagabonzi la fel de bine nu inteleg cum poate un tata sa-ai viloeze copilul,o mama sa-l chinuie si un om sa oamoare alt om.Si nu am un ghimpe impotriva cainilor doar pentru ca sunt caini,ci doar pentru ca "unii" dintre ei ne fac rau.Din pacate acesti "unii" nu sunt diferiti fata de cei blanzi si nu-i poti alege pt. eutanasiere doar pe cei periculosi.Daca ,spre exemplu,tantarii erau cauza discutiei noastre militam pt. "eutanasierea"lor.Si asta pentru ca sunt un pericol pt. noi ,Oamenii si nu din alta cauza. Sanatate

Nu ma cert cu tine pentru ca....nu pot.
Daca tu pui la EGALITATE intre a iubi un caine si a-ti viola copii,sau a omora un om, atunci eu raman fara cuvinte(care pot fi scrise pe un forum public).

Si referitor la off topicul tau,te rog sa iei in considerare ca exista si crime din autoaparare(o femeie si-a omorat sotul pentru ca acesta i-a varat coasa in spate),din culpa(iti sare cineva in fata masinii) etc etc.
dar..nici nu stiu de ce mai raspund....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Andrada, degeaba repetam aceeasi idee. La topicul celalalt (ala cu votati la urna) suntem acuzate ca traim intr-o lume ipocrita si nu iubim si alte suflete lasate de Dumnezeu, asta-i buna. Adica eu nu mananc carne si altii sunt strict iubitori de caini si baga la greu din celelalte animale. Logica asta m-a sedus complet, sa raman fara replica, nu alta.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Andrada, degeaba repetam aceeasi idee. La topicul celalalt (ala cu votati la urna) suntem acuzate ca traim intr-o lume ipocrita si nu iubim si alte suflete lasate de Dumnezeu, asta-i buna. Adica eu nu mananc carne si altii sunt strict iubitori de caini si baga la greu din celelalte animale. Logica asta m-a sedus complet, sa raman fara replica, nu alta.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Amethyst , vad ca tu u intelegi ceva: eu pot sa iubesc pisicile si sa urasc cainii , in timpul asta sa mananc si carne de tot felul.
POt sa urasca toate animalele si sa fiu vegetarian.
Pot sa iubesc toate animalele dar sa iu o fiinta cerebrala care intelege ca oamenii folosesc unel animale pt. a se hrani. Prin urmare inteleg sa omori un animal pt. a te hrani , dar nu inteleg de ce sa maltratezi animalele, sa le ucizi cu sange rece, sa le scuipi , sa-ti faci blanuri din ele , samd.
Eu momentan mananc doar pui , peste si porc. Putem spune ca iubec toate celelalte animale in afara de acestea ca sa te simti tu mai bine?

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

am fost recent in Ro si marturisesc ca acolo nu mai calc exact din cauza javrelor turbate care te ataca pe strada. E buna de film horror situatia.
daca ar trebui sa locuiesc acolo, cred ca nu m-as da jos din masina decit la usa casei.

Te baga la pirnaie daca ii otravesti?

Si pe linga astia fara stapin, exista nebunii care deschid poarta la curte isi lasa jivinele pe strada, sa se plimbe si ele dupa masa un pic.
Zau, ma gindeam ca nu exista nici o solutie practica, sa mergi cu bita dupa tine nu merge ca astia sint in haite de 15-20, pina il palesti pe unul te musca ceilalti, nici macar cu o arma nu merge, poate o bomba.
Zau ca nu inteleg de ce nu ia lumea problema in mina sa le puna ceva mirodenii in mincare.

Ai descris foarte bine situatia ! Din pacate :(
Pacat de cei care au avut atata de suferit in urma atacurilor cainilor.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

XIO, faptul ca tu esti vegetariana sau unii mananca melcii pe care tu ii dai din drum, nu ma face pe mine sa ma simt mai bine sau mai rau, adica sper ca nu-ti faci iluzii ca un comportament al unei persoane necunoscute de pe forum imi genereaza mie starea de bine :D. Dar nu cred ca poti milita pentru drepturile unei singure specii din moment ce le consumi pe celelalte. Adica poti, dar nu e corect. Din moment ce omul poate trai bine mersi si fara carne, eu consider inutila sacrificarea animalelor, oricare ar fi ele, in acest scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

XIO, faptul ca tu esti vegetariana sau unii mananca melcii pe care tu ii dai din drum, nu ma face pe mine sa ma simt mai bine sau mai rau, adica sper ca nu-ti faci iluzii ca un comportament al unei persoane necunoscute de pe forum imi genereaza mie starea de bine :D. Dar nu cred ca poti milita pentru drepturile unei singure specii din moment ce le consumi pe celelalte. Adica poti, dar nu e corect. Din moment ce omul poate trai bine mersi si fara carne, eu consider inutila sacrificarea animalelor, oricare ar fi ele, in acest scop.

Amethyst , ba pot milita si inca o pot face foarte bine.
Asa cum sunt sute de organizatii care apara diverse specii fara ca oamenii respectivi sa fie vegetarieni .
Sau , daca tu crezi ca doar vegetarienii iubesc animalele iar ceilalti care chiar fac ceva pt. ele sunt ipocriti , e ok , conteaza doar ca cineva , ipocrit sau nu , sa ajute bietele fiinte.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pai, mai Xio, una e sa aperi specii care sunt pe cale de disparitie (caz in care merge sa nu fii vegetarian ) si alta e sa aperi fiindca asa vrei tu niste caini agresivi, care pun in pericol viata oamenilor si care au ucis oameni.

Pe mine chiar nu ma deranjeaza cainii, nu ma supara latraturile lor din miez de noapte, nu mi-e teama de ei, ocolesc fara prea multe strambaturi rahateii, dar nu pot sa nu pledez pt. eutanasierae cainilor agresivi. Totul are o limita.

In plus, ca tot ziceai ca mananci pork ...
Am citit mai demult ca porcii sunt niste animale foarte inteligente si sensibile. Daca tin eu minte bine, inteligenta unui porc adult poate fi comparata cu a unui copil de 2-3 ani.
Si da si din codita si e si tandru cu stapanii (cand e treaz ).
Chiar nu-ti pasa ca sunt macelariti ca sa papi tu chiftele? Crezi sincer ca nu ai supravietui fara vitaminele din carnea de porc?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da' cine a spus ca "a apara" inseamna sa ii lasi in mizeria si suferinta lor???
Poate uneori "a apara" inseamna chiar "eutanasierea" si nu ma refer doar la caini

Este foarte greu sa vezi binele altuia si nu pe cel al tau

Ei nu vor fi fericiti nici pe strada, nici in adaposturi (care nu stiu daca stiti ce inseamna, niste custi in care fie sunt inghesuiti 50 de caini pe 10m patrati, fie cate un caine intr-o cusca de 1m patrat, si stau acolo in propriile fecale, nu pot sa dea nici din coada, nici nu vad lumina soarelui)...

Singurul lucru care este UMAN (asta pt iubitorii de caini) este adoptia lor urgenta...cei care raman "pe dinafara" singura lor scapare de mizerie este eutanasierea...
Cine ar vrea sa aiba soarta lor??? Cati nu si-ar spune "mai bine mort decat pe strada victima suturilor in fund/intr-o cosmelie in care nu pot sa ma misc sau sa vad soarele/castrat????"

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by XIO
Eu momentan mananc doar pui , peste si porc.

miel nu maninci?

Mergi la inceput