Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutzu spune:

quote:
Originally posted by Natasa
DIferenta e ca sint preluati de un sistem bine organizat, evaluati, dati spre adoptie si daca asta nu se intimpla, eutanasiati, nu aruncati inapoi pe strada pentru a fi hraniti de oameni fara ocupatie!

...daca la ei se poate, la noi de ce nu? asta incerc sa ma lamuresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzu spune:

quote:
Originally posted by stefaniya

Ramoneloo- ne vei gasi si peste un an si peste cinci,noi avem darul comunicarii fara a ne dusmani.Tu vei trai langa haite.
Cand zece spun la fel si unu altfel ar trebui sa ia o pauza si sa reflecteze putin.Tu nici cu Mihutu nu esti pe aceeasi lungime de unda.Una spune ceva si alat altceva,doar ca va luati apararea.
Si sa inteleg ca peste un an vei reveni sa ne vezi

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Stefaniya, in primul rand nu, nu mananc mielutul acela care se uita cu ochii umezi, si nici ca voi manca vreodata, motivul nu trebuie sa vi-l spun, dar daca iubesti animalele asta nu inseamna ca trebuie sa fii vegetarian, confunzi.
in al doilea rand, cand spun tara civilizata, ma refer la orice alta tara, in afara de romania, nu conteaza daca eu am trait sau nu in alta tara, fie ea si uganda. explicatia e simpla, indiferent de trecut sau de viitor vom ramane aceeasi necizelati, indiferenti, egoisti,etc cum suntem in momentul de fata.
in al treilea rand si cel mai important, daca tot vrei sa stii, pot sa-ti spun ca Ramoneloo, desi iubeste animalele, nu a trait si nu va trai, nici peste un an, nici peste 5, alaturi de o haita, asa cum din pacate afirmi, fara sa o cunosti.
si da, i-i iau apararea, pentru ca daca ar exista in tara asta mai multi oameni ca ea, as putea numi romania o tara civilizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Unii nu au ciini, au maimute...si totusi se iau masuri:

http://news.yahoo.com/s/nm/20080415/sc_nm/monkeys_gibraltar_dc

Atentia la fraza: Children are frightened, people cannot leave their windows open for fear of the monkeys stealing, apes can bite and contact with them runs the risk of salmonella or hepatitis," said Britto

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Apropo de maimute, si India se confrunta cu aceeasi problema.
http://www.youtube.com/watch?v=s_rBJYtZ51M

Ba mai mult, si un oficial de-al lor a fost omorat de un atac al maimutelor:
http://www.msnbc.msn.com/id/21415039/

La subiectul cu cateii-eu am tinut in casa catei vagabonzi, doi chiar. In aceeasi perioada, taica-miu vaccinase si a dus la doctor toti cateii din cartier. Am si suferit-pe unul l-au luat hingherii si celalalt si-a gasit un camin mai stabil in curtea unui om.

Dar.. nu se poate spune ca victima, in speta fetita, era vinovata! E trist cand se ajunge sa faci comparatii intre viata unui om si viata unui catel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by mihutzu

cat despre tarile civilizate in care nu au fost caini pe strazi...da, asa e, pentru ca de-aia se numesc civilizate, oamenii nu-i abandoneaza.

Eu ti-am raspuns la afirmatia de mai sus, cum ca acolo nu se abandoneaza ciini. Ti-am explicat ca lor le permite legea sa-i eutanasieze in caz ca nu-si gasesc stapin. CUm la noi este exclus ca zeci de mii de ciini sa-si gaseasca stapin, prima faza obligatorie, oricit de mult nu v-ar placea, este eutanasierea ciinilor vagabonzi. Ca sa ajungi sa functionezi ca sistem de genul "luat ciinele de pe strada, vaccinat, controlat, dat spre adoptie/eutanasiat", trebuie sa nu ai un numar coplesitor de animale fara stapin (numar in crestere pentru ca s-a gasit un bou de senator sa propuna interzicerea eutanasiei- cer scuze animalului numit bou, el n-a gresit cu nimic si din cauza isteriei unor oameni cu un IQ limitat care dau cu pietre in hingheri si cu oase pe geam. Daca va recunoasteti in descriere, nu asteptati scuze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by mihutzu

in al treilea rand si cel mai important, daca tot vrei sa stii, pot sa-ti spun ca Ramoneloo, desi iubeste animalele, nu a trait si nu va trai, nici peste un an, nici peste 5, alaturi de o haita, asa cum din pacate afirmi, fara sa o cunosti.
si da, i-i iau apararea, pentru ca daca ar exista in tara asta mai multi oameni ca ea, as putea numi romania o tara civilizata.

In al patrulea rand si FOARTE important intoarceti-va pe forumul vostru ca v-ati facut indeajuns numarul aici. ok?! ne-ati tocat indeajuns la cap ca e o mojicie sa ne pese mai mult de un copil decat de-un caine. e timpul sa ne spunem gudbai.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Poate ne dati si adresa voastra inainte sa plecati, sa va trimitem niste haite in ograda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by ramoneloo

andrada,ma plictisesti.si tu si toti ceilalti care va citati si copiati unii pe altii de zor,care nu sunteti in stare sa va vedeti lungul nasului,va dati drept civilizati,trageti concluzii in opinia voastra universal-valabile;nici pe mine personal nu m-a interesat ca x sau y este parintele a nu stiu cati copii,ca asta il ridica pe o treapta superioara mie,egalitatea este numai o 'idee' pentru voi,asta strict cu referire la egalitatea dintre Oameni,ati demonstrat exact contrariul,plafonati si fanatici in gandire.chiar asa:JENANT!
tot aici o sa va gasesc si peste un an,vehiculand aceleasi idei cretinoide si amoebiene. avertisment.sau ban.v-am pupat din mers!

Nu pot sa cred asa ceva!

Pana una alta,solutia pentru cainii maidanezi,la ora asta nu este sterilizarea,pentru ca sunt fooooarte multi!Daca erau cativa,da mergea,dar cum ei sunt mii,zeci de mii,singura solutie este eutanasierea,dupa ce in prealabil au fost tinuti un timp in centre,ca sa poata fi adoptati!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

quote:

"NU UCIDE!"-nu se specifica om,animal,copac."CRESTETI SI VA INMULTITI

Ai mobila in casa??
Da' pantofi de piele??
Da' copan in farfurie???

Atunci...da..ucizi..direct...sau indirect!!!!

Eu cred ca e o oarecare diferenta intre a ucide un om si a ucide un animal/copac
Si mai cred ca nu e nici o diferenta daca ucizi tu personal, sau angajezi un macelar/abator...

Iubitori de animale ar trebui sa le pese de CALITATEA vietii acelor caini fara stapan...nu de supravietuirea lor cu orice pretz...
Cred ca asta inseamna a iubi, nu???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

quote:

sanzi-ana,cu tot respectul...cum de-ti permiti sa iei in deradere religia cuiva?faptul ca religia MEA imi interzice consumul carnii de porc,insa imi permite consumul carnii de miel,iti da tie dreptul de a ma judeca?judeci si razi(cat de naiv!) ceea ce unii chiar respecta cu toata convigerea.chiar nu se sesizeaza nimeni in privinta asta?
cum iti permiti sa afirmi ca nu poate fi considerata o crima decat aceea pe care o comiti cu propriile tale manute?stii ce e aia instigare?stii ce e aia influentare indirecta care conduce in final la omor?tu realizezi gravitatea afirmatiilor pe care le faci?

Oh...well...nu iau in deradere religia...

Poate doar un pic pun la indoiala ca stii sa citesti...sau ca intelegi ceea ce citesti...

(explicit: cand crezi ca a "Nu ucide" inseamna chiar a "nu ucide om/animal/copac si asta e religia pe care o urmezi...atunci inseamna ca atata timp cat ai lucruri de piele in casa, mananci carnuri si ai mobila=lemn, inseamna ca ai contribuit (direct/indirect) la o crima...)
Eu recunosc...am ucis...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

loryi1974 am spus si eu acelasi lucru, subiectul s-a separat si a ajuns la zona zoster...

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput