Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Stiti ce mi-e foarte greu sa inteleg. Faptul ca voi vizualizati CE LI SE VA INTIMPLA cainilor gen striviti in masina de gunoi, oase rupte, creieri pe asfalt, zvarcoliri, sange mult dar nu puteti vizualiza ceea ce S-A INTAMPLAT DEJA: un copil in agonie pe un camp. hacuit de caini. Da' pe mama copilului cum v-o imaginati?
Ar trebui sa se infiinteza Asociatia victimelor cainilor strazii care sa dea in judecata fiecare iubitor d-asa de hraneste cainii cu mare dragoste cand i se impute mancarea-n frigider. Si ar trebui sa dea in judecata fiecare asa zisa asociatie de protectie a animalelor. Pai ce protectie e cand îi lasa pe strazi, pe sub masini, prin blocuri. Ce-i aia cotet la bloc?!?!?!
Iar cei care pretind ca mor din dragoste pentru maidanezi habar n-aveti ce rau le faceti! Sunteti primii care-i condamnati.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

ramoneloo, mai devreme explicai ca nu stim daca nu fetitza a fost cea care a provocat catelul. De aici si eu as trage aceleasi concluzii ca si stefanya.
Tu te-ai numit singura schizofrenica, cum tot tu ai vrut sa ne impartasesti traditii din religia ta (complet neinteresante, de altfel).

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

quote:
Originally posted by ramoneloo

'ok,eu m-am folosit de afirmatia ei pt ca am crezut ca ti se potriveste.Tu prin mesajele tale m-ai facut sa cred asta.Si inca mai cred si voi crede si de-acum incolo.
Dar ce atata cu bla bla bla,calomnii,pe cuvant de nu ma pufneste si rasul.Daca vrei sa amuzi orice tribunal,da-i bice!

Si ca s-o copiez si eu pe Alina,pofta buna la papat mielusel!'

mai mai,da' proasta tre sa ma mai crezi incat sa accept o astfel de explicatie!da' cand te-ai folosit de afirmatia aia ai cerut acordul?ai pus ghilimelele de rigoare?ai specificat ca asta este parerea mea personala in ceea ce te priveste pe tine,user 'ramoneloo'?asta era topicul pe care-l dezbatem aici?

ps-multumesc,fetelor,sa fie!

tu trebuie sa intelegi ca forumul nu e pt a-ti face dusmani ci pt a discuta,si ca fiecare vrea sa-si impuna parerea asta e altceva.
Am dat-o noi mai in gluma dar subiectul era o fetita de 6 ani care din nefericire a terminat cu viata.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzu spune:

am spus sterilizare, plasare la centre sau adoptie, ca o alternativa la eutanasiere. daca e sa iei impreuna sterilizarea cu adoptia, iti iese socoteala, dar vad ca n-ai luat in calcul tocmai a doua varianta, altfel nu mai formulai ce tocmai ai postat mai devreme. tot mai bine e sa spunem ca vrem doar sterilizare, scutece, hormoni si o sa fim ca in rai. cat despre tarile civilizate in care nu au fost caini pe strazi...da, asa e, pentru ca de-aia se numesc civilizate, oamenii nu-i abandoneaza. in concluzie, ai inteles ce-ai vrut, si-mi mai spui si sa te luminez cu privire la sterilizare. de ce?! poate vrei sa te lamuresc ce inseamna adoptia. nu compara norvegia si suedia cu romania, ca mai e cale lunga, pt ca ei stiu ce fac, nu ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Azi, pe strada Vasile Lascar, o tanti boita, aranjata, cu parul tapat si roscat, bine imbracata- hranea o haita de vreo 7 ciini. Am trecut pe linga ei, li s-o fi parut ca vreau sa le iau mincarea si au sarit la mine (eram pe bicicleta). I-am spus civilizat "doamna, nu le mai dati sa manince pentru ca devin agresivi si in plus nu ii ajutati daca le aruncati laturi". Stiti ce a facut? A inceput sa ma injure, sa-mi spuna ca nu am suflet, ca oamenii sint mult mai rai...Eu stiu ca tanti era dusa cu capul (din pacate sint multe), dar data viitoare cind o vad ca face asta, trec pe partea cealalta? Politia nu o pot chema pentru ca o nebuna hraneste haitele de ciini, hingherii nu raspund (nu au oameni suficienti si nici aia pe care ii au nu dau in brinci cu munca, iar atunci cind vin ii ataca dementii care pretind ca-l iubesc pe Grivei) si atunci mie ce-mi ramine de facut? Toti aia care se cred generosi pentru ca arunca mizeriile din frigider unor ciini au mina libera si nicio lege impotriva lor. In schimb, copilul meu e obligat sa invete de acum sa se fereasca de haite, de parca am trai in codru. Si va rog eu pe cele care nu vedeti haite prin oras: faceti o vizita la oftalmolog pentru ca e pacat sa nu vedeti bine la virsta voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

'ramoneloo, mai devreme explicai ca nu stim daca nu fetitza a fost cea care a provocat catelul. De aici si eu as trage aceleasi concluzii ca si stefanya.
Tu te-ai numit singura schizofrenica, cum tot tu ai vrut sa ne impartasesti traditii din religia ta (complet neinteresante, de altfel).'

andrada,ma plictisesti.si tu si toti ceilalti care va citati si copiati unii pe altii de zor,care nu sunteti in stare sa va vedeti lungul nasului,va dati drept civilizati,trageti concluzii in opinia voastra universal-valabile;nici pe mine personal nu m-a interesat ca x sau y este parintele a nu stiu cati copii,ca asta il ridica pe o treapta superioara mie,egalitatea este numai o 'idee' pentru voi,asta strict cu referire la egalitatea dintre Oameni,ati demonstrat exact contrariul,plafonati si fanatici in gandire.chiar asa:JENANT!
tot aici o sa va gasesc si peste un an,vehiculand aceleasi idei cretinoide si amoebiene.
avertisment.sau ban.v-am pupat din mers!

Mergi la inceput

Mihutzu, oamenii abandoneaza ciini si in tari civilizate, lasa iluziile. DIferenta e ca sint preluati de un sistem bine organizat, evaluati, dati spre adoptie si daca asta nu se intimpla, eutanasiati, nu aruncati inapoi pe strada pentru a fi hraniti de oameni fara ocupatie!

Mergi la inceput

Ramoneloo, drum bun! Easy come, easy go, vorba americanului! Dar ai fost haioasa in ideile tale fara logica, ai intaritat spiritele pe aici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihutzu

am spus sterilizare, plasare la centre sau adoptie, ca o alternativa la eutanasiere. daca e sa iei impreuna sterilizarea cu adoptia, iti iese socoteala, dar vad ca n-ai luat in calcul tocmai a doua varianta, altfel nu mai formulai ce tocmai ai postat mai devreme. tot mai bine e sa spunem ca vrem doar sterilizare, scutece, hormoni si o sa fim ca in rai. cat despre tarile civilizate in care nu au fost caini pe strazi...da, asa e, pentru ca de-aia se numesc civilizate, oamenii nu-i abandoneaza. in concluzie, ai inteles ce-ai vrut, si-mi mai spui si sa te luminez cu privire la sterilizare. de ce?! poate vrei sa te lamuresc ce inseamna adoptia. nu compara norvegia si suedia cu romania, ca mai e cale lunga, pt ca ei stiu ce fac, nu ca noi.

Adica ei ii impusca altfel,stiu ei cum? in fine...
Maidanezii de la noi sunt doar abandonati? Pai la cati caini sunt,cred ca nu mai vorbim de sute de mii,cine sa-i adopte?
Stii,mai e un topic dar nu-i dedicat cainilor dar eu l-as dedica,daca ar trebui sa platesti pt caini sa vezi cum dispar iubitorii de animale.
Noi am mai spus ca eutanasierea e necesara acum pt ca sunt prea multi ,dar pt tine e mai importanta problema cainilor decat a copiiilor care sunt in pericol.
Si ma folosesc de ideea Alinei,mananci carne? Si te rog sa-mi raspunzi!

Si inca ceva ca m-am zapacit atata cu expresia,tarile civilizate,ai trait in afara,cunosti trecutul cainilor din alte tari? Vorbesti la prezent sau cunosti si din trecut?

Mergi la inceput

Ramoneloo- ne vei gasi si peste un an si peste cinci,noi avem darul comunicarii fara a ne dusmani.Tu vei trai langa haite.
Cand zece spun la fel si unu altfel ar trebui sa ia o pauza si sa reflecteze putin.Tu nici cu Mihutu nu esti pe aceeasi lungime de unda.Una spune ceva si alat altceva,doar ca va luati apararea.
Si sa inteleg ca peste un an vei reveni sa ne vezi

Mergi la inceput