Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 27
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by mihutzu
sterilizare, plasare la centre sau adoptie, dar de ce eutanasiere...pai la ce pareri am citit, desi te declari iubitor de animale, i-i dai inainte cu eutanasierea. de ce? asa au facut alte natii, i-au eutanasiat intai si de-aia nu mai vezi nici un caine maidanez pe strada?! sa fim seriosi. ne batem gura de pomana ramona, mentalitatea cu care esti crescut nu se schimba. cati stiu oare ce urmari hormonale implica sterilizarea? nici cel mai alfa caine n-o sa te mai alerge pe strada dupa ce i se aplica procedura asta. de ce? mai documentati-va si voi!
Adica cum iti bati guraŽdegeaba? Adica noi suntem ce? De ce nu ne luminezi tu si sa ne inveti ce inseamna si ce urmari are sterilizarea?
Si in concluzie tu vrei sterilizare si cu caini pe strada ca ii vor face niste pisicute! Interesant si daca vor face si niste scutece pt actelusi va fi chiar ca in rai.
Apropo,intr-o tara civilizata nu au fost caini pe strada ca la noi,daca tot vorbim de tari civilizate.Sau zi-ne tu cum au procedat.
In Suedia si Norvegia iti spun eu ca impusca ursii.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
loryi1974 spune:
Da mieluti mancati ,ca tot se apropie sarbatorile,mielutii aia dragalasi sau vitelusi cu ochii umezi sau purcelusi sau ieduti?Ca doar n-o fi toata lumea iubitoare de animale cum le place unora sa-si spuna vegetariana.
Guestus spune:
quote:
cati stiu oare ce urmari hormonale implica sterilizarea?
da o sterilizare urmata de 1 tratament adecvat cu hormoni nu ar fi mai bine.
P&ANA spune:
quote:
Originally posted by stefaniyaquote:
sterilizare, plasare la centre sau adoptie, dar de ce eutanasiere...pai la ce pareri am citit, desi te declari iubitor de animale, i-i dai inainte cu eutanasierea. de ce? asa au facut alte natii, i-au eutanasiat intai si de-aia nu mai vezi nici un caine maidanez pe strada?! sa fim seriosi. ne batem gura de pomana ramona, mentalitatea cu care esti crescut nu se schimba. cati stiu oare ce urmari hormonale implica sterilizarea? nici cel mai alfa caine n-o sa te mai alerge pe strada dupa ce i se aplica procedura asta. de ce? mai documentati-va si voi!
Adica cum iti bati guraŽdegeaba? Adica noi suntem ce? De ce nu ne luminezi tu si sa ne inveti ce inseamna si ce urmari are sterilizarea?
Si in concluzie tu vrei sterilizare si cu caini pe strada ca ii vor face niste pisicute! Interesant si daca vor face si niste scutece pt actelusi va fi chiar ca in rai.
Apropo,intr-o tara civilizata nu au fost caini pe strada ca la noi,daca tot vorbim de tari civilizate.Sau zi-ne tu cum au procedat.
In Suedia si Norvegia iti spun eu ca impusca ursii.
subscriu
Alina
a fi om e lucru mare ...
http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
ramoneloo spune:
stefanyia,n-o sa pretind scuzele pe care mi le datorezi.pt ca in tarile civilizate NU se procedeza asa,se da omu' in judecata pt calomnie.
mihutzu,e suficient sa stim ca nu suntem singuri :)
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by ramoneloo
stefanyia,n-o sa pretind scuzele pe care mi le datorezi.pt ca in tarile civilizate NU se procedeza asa,se da omu' in judecata pt calomnie.
mihutzu,e suficient sa stim ca nu suntem singuri :)
scuze pt ce?
am impersia ca tu citesti altceva in mesajele noastre.Ai mai avut o plangere mai devreme care s-a adeverit ca nu
si in tari civilizate inseamna calomnie cand nu esti pe aceeasi lungime de unda cu altcineva?
ramoneloo spune:
'Denitzel ,are dreptate cand spune ca minimalizezi intelegerea ta pt oameni.Noiminimalizam pt animale si tu pt oameni.'
iti apartine?
comentariul lui Denitzel era vis-a-vis de afirmatia altcuiva.iar am citit altceva sau tu mi-ai atribuit o afirmatie care nu-mi apartine?
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by ramoneloo
'Denitzel ,are dreptate cand spune ca minimalizezi intelegerea ta pt oameni.Noiminimalizam pt animale si tu pt oameni.'
iti apartine?
comentariul lui Denitzel era vis-a-vis de afirmatia altcuiva.iar am citit altceva sau tu mi-ai atribuit o afirmatie care nu-mi apartine?
ok,eu m-am folosit de afirmatia ei pt ca am crezut ca ti se potriveste.Tu prin mesajele tale m-ai facut sa cred asta.Si inca mai cred si voi crede si de-acum incolo.
Dar ce atata cu bla bla bla,calomnii,pe cuvant de nu ma pufneste si rasul.Daca vrei sa amuzi orice tribunal,da-i bice!
Si ca s-o copiez si eu pe Alina,pofta buna la papat mielusel!
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Si ca s-o copiez si eu pe Alina,pofta buna la papat mielusel!
Au niste ochisori atat de blanzi,ca si iedutii,ca si puisorii,tot nu vrea nimeni sa-mi spuna de ce cainii fara stapani trebuie lasati sa circule nederanjati ,iar celelalte animale sfarsesc in abator si pe gratarele iubitorilor de animalute.Adica,de ce unii sunt mai cu mot decat altii?
Baba de la mine din bloc ii hranea cu mezeluri facute din "carne mama sa simta ca mananca si ei"(asta imi spunea pe cand mai suportam inca haita arondata blocului).Ea nu se gandea la drepturile purceilor si vacilor de pe acest pamant?
ramoneloo spune:
'ok,eu m-am folosit de afirmatia ei pt ca am crezut ca ti se potriveste.Tu prin mesajele tale m-ai facut sa cred asta.Si inca mai cred si voi crede si de-acum incolo.
Dar ce atata cu bla bla bla,calomnii,pe cuvant de nu ma pufneste si rasul.Daca vrei sa amuzi orice tribunal,da-i bice!
Si ca s-o copiez si eu pe Alina,pofta buna la papat mielusel!'
mai mai,da' proasta tre sa ma mai crezi incat sa accept o astfel de explicatie!da' cand te-ai folosit de afirmatia aia ai cerut acordul?ai pus ghilimelele de rigoare?ai specificat ca asta este parerea mea personala in ceea ce te priveste pe tine,user 'ramoneloo'?asta era topicul pe care-l dezbatem aici?
ps-multumesc,fetelor,sa fie!