Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

D-na moderator am indraznit sa intru iar la "sobiect" doar sa va multumesc ptr. avertisment si sa va promit ca nu o sa va mai deranjez ...
Din fire nu sunt "ofticoasa" dar nu mi-se pare normal!
Nu cred ca am scris "mai intepator" si mai ironic decat altii.
Stiu ca nu este vb. decat de cateva zile dar totusi ,eu consider ca nu isi avea rostul.
Aaaa si am observat ca cine indraznestea sa ia apararea bietelor jivine primeste una bucata avertisment!
Nu va fii un soc ptr. mine sa vad marita perioada de "pedeapsa" .

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by copilutzu

D-na moderator am indraznit sa intru iar la "sobiect" doar sa va multumesc ptr. avertisment si sa va promit ca nu o sa va mai deranjez ...
Din fire nu sunt "ofticoasa" dar nu mi-se pare normal!
Nu cred ca am scris "mai intepator" si mai ironic decat altii.
Stiu ca nu este vb. decat de cateva zile dar totusi ,eu consider ca nu isi avea rostul.
Aaaa si am observat ca cine indraznestea sa ia apararea bietelor jivine primeste una bucata avertisment!
Nu va fii un soc ptr. mine sa vad marita perioada de "pedeapsa" .

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

O nu-ti bate capul cu asta , ca sa jignesti trebe sa ai nickul Andrada , sau sa-i spui "bravo" dupa un mesaj, atunci siiigur nu primesti avertisment , indiferent ce spui

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Aici se vorbeste despre UN COPIL care A MURIT in chinuri groaznice. Si in acest context voi spuneti "saracii catelusi, ce oameni rai pe aici".
Vorbim despre UN COPIL CARE A MURIT. Care a agonizat sfasiat pe un camp. Care a sangerat pana la moarte. Vorbim de un copil speriat, incoltit, sfasiat, muribund, mort. Un copil! Mi-e imposibil sa inteleg reactia voastra.
Iubesc cainii insa in acest context i-as impusca. Punct.
Traim intr-o tara dementa! Avem bani de borduri dar n-avem bani sa eutanasien niste caini chinuiti. Caci asta sunt cainii strazii, niste chinuiti!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

XIO esti penibila si ridicola la acest subiect si am explicat mai sus de ce. Inteleg perfect daruirea si dragostea fata de animale dar nu inteleg unde ti-a disparut dragostea fata de oameni. PENIBIL!

EDIT: Si daca tot te iubesc asa tare pe tine toate hoardele de caini te invitam pe camp la Constanta sa le ceri scuze ca i-am jignit.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by papadie

Aici se vorbeste despre UN COPIL care A MURIT in chinuri groaznice. Si in acest context voi spuneti "saracii catelusi, ce oameni rai pe aici".
Vorbim despre UN COPIL CARE A MURIT. Care a agonizat sfasiat pe un camp. Care a sangerat pana la moarte. Vorbim de un copil speriat, incoltit, sfasiat, muribund, mort. Un copil! Mi-e imposibil sa inteleg reactia voastra.
Iubesc cainii insa in acest context i-as impusca. Punct.
Traim intr-o tara dementa! Avem bani de borduri dar n-avem bani sa eutanasien niste caini chinuiti. Caci asta sunt cainii strazii, niste chinuiti!

papadie, zen-sei

Eu am o intrebare oarecum logica:

ai vazut casul elevului premiant care a violat 4 fetite , acestea avand intre 11 si 14 ani .
I-ai baga la inchisoare pe toti elevii de liceu?
Pe toti de liceu care au note bune si nu arata bine?
Pe toti de liceu care sunt sefi de clasa?
Sau l-ai judeca doar pe acesta?

Asta nu pot sa inteleg eu , parca se trage oblonul peste ochi. Pai ce legatura are catelul care doarme la mine in fata blocului sau cateii de 2 luni pe care i-am dus eu la adapost cu presupusa haita de caini de acolo , sau pur si simplu cu cainii care au muscat pe cineva?
E stupid si aberant sa sustii asa ceva pt. ca un catel din capatul celalalt al tarii a muscat , hai sa-i omoram pe toti.
Zau asa , nimeni nu vede ridicolul situatiei?

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by XIO

Ba da... Tocmai de aceea primesti o noua sanctiune: mesajele tale vor aparea numai dupa ce vor fi aprobate de catre un moderator.
Exista destui useri care si-au exprimat dezacordul cu solutia euthanasiei - majoritatea au facut-o decent, fara a jigni tabara "adversa" si fara a da nastere unui scandal steril si jenant.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ia sa arunc si eu aia 2 centi ai mei.
Deci...sunt asa topita dupa catelusi ca vorbesc prosteste cu toti pe care ii intalnesc pe strada (aici, evident, numai in lesa stapanului). Toata copilaria si adolescenta in Romania am carat din parc maidanezi si pt ca aveam parinti intelegatori, mai tot timpul la noi era crescatorie de caini. Am si acum o pechineza in casa in .ro, o desteapta si o frumoasa. Am si in curte tot in .ro cativa.

DAR! Maidanezii in .ro sunt niste chinuiti, traiesc din mila oamenilor, mananca mizerii, primesc batai, mor calcati de masini (numai in .ro ai sa vezi pe autostrada lesuri de caini)...mai bine lipsa decat asa. Nu sunt suficiente adaposturi sa ii tina pe toti. Mi-s dragi cainii dar as semna fara sa mai stau pe ganduri pro eutanasierea cainilor fara stapani. Mai ales lor le-as face un bine.

Cum vedeti solutia? Discutiile pe tema maidanezilor se poarta de cel putin 3 ani pe forumul asta. Concret nu se face nimic, decat se impart taberele si se arunca cuvinte grele dintr-o parte in alta.

Oricat de miloasa as fi si oricat de tare m-ar durea sufletul pt ei, stirea cu fetita sfasiata de caini m-a socat. Nu pot, nu vreau sa ma gandesc daca ar fi fost vorba de copilul uneia dintre noi...

Dumnezeu sa le dea putere parintilor iar pe biata fetita s-o odihneasca in pace.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Intrebarea initiala pe care Loryi o punea era ce se poate face? Subiectul asta a ajuns o baraiala inutila si mi se pare absurd cum se raspunde in dorul lelii (nu pentru prima oara) cu argumente de genul 'pe mine nu m-au muscat cainii niciodata, pe mine ma iubesc, nu pricep cum altii is ucisi de caini'. Ei bine, cainii nu iubesc pe toata lumea!

Xio, compari animale cu oameni, desi spui ca intrebarea ta e logica. Oricat de draguti si inteligenti ar fi, cainii raman animale, care au potential agresiv. Cel care sta in fata blocului tau te cunoaste, isi cunoaste vecinii si vecinatatea, dar poate aterizez eu, care am cainele meu in curte si miros a caine, unul agresiv, de altfel. Si 'dragutul' din fara blocului smulge o bucata din nadragii mei, cat de dragut e el, pentru ca asa il indeamna instinctul.

Nu stiu daca te-ai plimbat prin Cismigiu, in zona unde e acum loc special amenajat pentru caini acum vreo 8-9 ani. Ei bine, in zona aia traia o mare haita de caini, hraniti de o doamna in varsta. Cainii aia se purtau adorabil cu ea, o lingeau, se gudurau pe langa ea. Dar nu numai mie mi s-a intamplat sa nu stiu pe unde scot camasa cand treceam pe langa ei. Atacau fara avertisment vizibil (ca nu toti suntem chinologi sa le anticipam reactiile) si erau chiar periculosi.

Ideea e nu sa omori in nestire cainii, ci sa respecti niste reguli simple. Daca acum cativa ani, cand Basescu a initiat campania aia de sterilizare, treaba se facea asa cum trebuie, cainii ar fi fost sterilizati si nu s-ar mai fi inmultit. Dar nu, sterilizarea s-a facut si nu prea, au mai fost si o gramada iubitori de animale (chiar eu am o prietena) care i-au scos din adaposturi fara a fi sterilizati si am ajuns de unde am plecat.

Oamenii nu vor decat sa aiba un trai decent, in siguranta, ca destul sunt satui de alte tipuri de nesigranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by qsar

quote:
Originally posted by XIO

Ba da... Tocmai de aceea primesti o noua sanctiune: mesajele tale vor aparea numai dupa ce vor fi aprobate de catre un moderator.
Exista destui useri care si-au exprimat dezacordul cu solutia euthanasiei - majoritatea au facut-o decent, fara a jigni tabara "adversa" si fara a da nastere unui scandal steril si jenant.

Honi soit qui mal y pense...

am si eu o intrebare: papadie de ce nu e moderata pt ca o face pe XIO penibila si ridicola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by papadie

XIO esti penibila si ridicola la acest subiect si am explicat mai sus de ce. Inteleg perfect daruirea si dragostea fata de animale dar nu inteleg unde ti-a disparut dragostea fata de oameni. PENIBIL!

asta e mesajul care ar trebui sa fie sanctionat... daca e sa fiti moderatori impartiali si corecti

Mergi la inceput