Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

eu sint aici de aproape o luna, si nu afirm ca ar fi ciini vagabonzi; asa este, nu vezi nici unul, "de saminta". m-am referit strict la excremente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pisisgri am si eu ciine, ma refeream la activisti nu la stapinul de rind. Si aici e o intreaga discutie despre raul imens pe care il fac semnind o petitie, hranind ciini pe strada...etc.
In rest de acord cu tine cu eutanasia, dar daca daca copilul nu se poate juca pe strada din cauza ciinilor, atunci merge si solutia mea "interimara" cu chiftele (adica pina actioneaza forurile internationale).
"I must be cruel only to be kind"
Fireste parerea mea,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

aici se vorbeste de caini vagabonzi si de siguranta oamenilor pe strazi...si nu de excremente. aveti un talent de a vorbi pe alaturi si de a transforma orice discutie in bors de loboda...

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

aici se vorbeste de caini vagabonzi si de siguranta oamenilor pe strazi...si nu de excremente. aveti un talent de a vorbi pe alaturi si de a transforma orice discutie in bors de loboda...

mi-ai luat vorba din gura, mare dreptate ai. Diferenta dintre constanteni si parizieni e exact asta pe unii ii ataca animalele in haita, un copil este ucis iar ceilalti ...a da, uita/refuza sa isi ia de acasa lopatica si pungulita de adunat kk. Chiar asa, e acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu inteleg de ce te superi Mirela. Sincer... problema cainilor vagabonzi include si problema excrementelor, nu ca ar fi alea mai importante decat prezenta lor pe strada.
Eu nu sunt de acord cu prezenta lor pe strada nici macar de-as fi sigura ca sunt blanzi de pus pe rana.
Dar nici nu vad cum ar fi problema mea asta. Eu am facut si fac ce pot eu. Punct.
Ca asa... as putea sa deschid si eu un subiect cu narcomanii de pe strada si cum iti dau in cap pentru o doza, doar ca nu-s asa multi precum cainii.
Ca la intrebarea ce facem pentru a trai normal... uite solutia cu chiftele a fost dezaprobata, pentru eutanasie civilizata nu sunt bani, etc. Crezi ca daca am fi avut vreo idee minunata nu ar fi fost pusa in practica pana acum? Ba da, beleaua este ca nu avem idei minunate, putem doar: sa ii prindem si sa ii omoram, sa ii prindem si sa ii tinem in tarcuri sau sa ii lasam pe strada. Ultima e cea mai ieftina si nu este in responsabilitatea nimanui.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Uite mi-a venit o idee care ar putea sa mearga... imi iau permis port arma si ma apuc sa impusc din aia agresivi...ba' as putea sa organizez si partide de vanatoare de caini agresivi...o fi ilegal? as putea spune ca sunt in legitima aparare, nu?

daca ma duc la Busteni si ma ataca un urs, a doua zi silvicultorii pleaca dupa el sa-l impuste, pe motiv ca "s-a naravit la om si o sa atace mereu". Va mai amintiti de cazul turistei din state care a murit atacata de urs? Cu un caine de ce nu ar fi valabil?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Andries stiu, vorbim de sentimente aici. Sentiment este insa si acel gand pe care il ai cand vezi ca Romania este singura tara europeana unde nu te simti in siguranta din cauza cainilor. Cand din cand in cand cate un copil este sfasiat de cainii vagabonzi. Pe mine ma sfasie acest lucru. Am trait si eu un moment de groaza asta iarna in Bucuresti - in mijlocul Bucurestiului - o haita de caini a fugit dupa mine si sotul meu. El, bucurestean era cool - m-a aparat si a gonit haita de caini ... insa nu pot uita acel sentiment de groaza. In Bucuresti, anno 2008.
In categoria sentimente intra insa tot ce poate afecta viata unui copil. Nu sunt un monstru, insa cred ca Bucuresti-ul nu are nevoie de caini vagabonzi. Si nici Romania.
Eu una am fost socata la faza cu maidanezii care au taiat coloana oficiala NATO in Bucuresti. Mi s-a parut ceva incredibil de insultator la adresa Romaniei.

Sunt de multi ani plecata din Romania si nu am vazut nicaieri in alta tara europeana asa de multa mizerie ca in Bucuresti. Si nici caini. Nici macar in Havana comunista nu sunt caini vagabonzi. Si, ma doare fix in pix de scandalul organizatiilor care latra ... si nu fac nimic.
Eu tin la imaginea tarii mele si consider mult mai importanta siguranta copiilor si femeilor pe strazi decat viata maidanezilor. Probabil este my choice.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Pai despre chestii de genul www.clujeanul.ro/cluj/macel-de-caini-in-cadru-organizat-2399884/print/" target="_blank">asta ce ziceti,cum sa ne simtim in siguranta...?? si vorba aia,nu sint ciini vagabonzi.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Andries
Uite mi-a venit o idee care ar putea sa mearga... imi iau permis port arma si ma apuc sa impusc din aia agresivi...ba' as putea sa organizez si partide de vanatoare de caini agresivi...o fi ilegal? as putea spune ca sunt in legitima aparare, nu?

Vei lua ani de puscarie, conform legii pentru protectia animalelor. Scapi doar daca cainele face uz de arma.
quote:

daca ma duc la Busteni si ma ataca un urs, a doua zi silvicultorii pleaca dupa el sa-l impuste, pe motiv ca "s-a naravit la om si o sa atace mereu". Va mai amintiti de cazul turistei din state care a murit atacata de urs? Cu un caine de ce nu ar fi valabil?

Exact pe dos, in loc sa reducem numarul cainilor vagabonzi omoram ursii. Din cate stiu eu omul este cel care invadeaza teritoriul ursului in timp ce cainele vagabond ocupa orasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca unii propun mangaierea si dragalirea cainilor fara stapan, cum ar trebui sa-i abordam pe sobolanii fara stapan? Sunt si ei niste sufletele ...

Mergi la inceput