poze concurs
S-ar putea sa mi se scoata si mie comentariile de langa poze,cele cu descalificarea ramase de la votarea trecuta?
Multumesc frumos.
Raspunsuri
Mirrella spune:
Acum vad ca de exemplu poza"cercul vietii" nu mai are nici un comentariu adaugat...asta inseamna ca pozele la care au ramas comentariile nu mai sunt in concurs,sau?
herra spune:
din acest motiv nu am votat eu vreo doua poze, in prima zi cand s-a reluat votarea (scuze pt repetitie)...
iar intre timp am terminat stelutele, comentariile sunt tot acolo (descalificare, spam etc, dar numai pt unele fotografii...)
Cristina_C spune:
Cine vrea neaparat sa voteze, o face oricum, si in ciuda comentariilor, vezi top 10.
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
herra spune:
acum stiu si eu asta.
ceea ce nu inseamna ca e normal; au luat-o de la capat toti sau numai unii dintre participanti?
Mirrella spune:
Eu am vazut ca au fost votate chiar si poze ce aveau inca comentariile...chiar si ale mele.
Insa pentru mine,e ca si cum ar fi ramas acolo un indemn-"nu votati aceste poze,au trisat la votarea trecuta"...
Cristina_C spune:
Mirella, s-a discutat atat de mult despre ce s-a intamplat la votarea trecuta incat nici nu mai e nevoie sa scrie ceva sub poze, oricum toata lumea le stie. Tot cei care au votat prima data voteaza si acum si nu altii - daca pot sa faca abstractie de cele intamplate (frauda, SPAM)- mai voteaza, daca nu, nu. Asa ca, repet, cine vrea cu adevarat sa voteze, voteaza oricum, indiferent de comentarii. Cei de atunci sunt doar tot cei de acum- userii DC.
Dar inteleg ca ai prefera sa dispara comentariile atata vreme cat la alte poze au fost sterse deja, cred ca, pur si simplu au fost uitate acolo.
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil