ADN HPV

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

Buna!
Am aflat ieri ca a nascut o prietena a mea... inainte de termen, la 36 de saptamani...are un baiat mare de 3 kg si sanatos ! Azi ma duc pe la ea sa o vad...si pe ea si pe bebe ! Mi-a zis ca altul ea nu mai face...a fost greu tare...(a nascut normal) , asa ca Iulia si toate celelalte viitoare mamici sa fiti barbate si sa impingeti tare sa iasa repede...o sa vad si eu ...cum este...
Nastere usoara !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

recuperare rapida prietenei tale!!!
si ma repet! asteptam vesti bune de la tine!

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

Multumesc , eu va mai tin in suspans
Am vazut ca ai luat patut la fetita... frumos! vezi sa nu patesti ca prietena aceea a mea, care a nascut mai repede... eu am zis ca bebele ei a simtit ca i-a luat patut si... a zis ca el vrea in patut mai repede si ...a iesit!!! asa ca ai grija Iulia sa nasti la termen, sa nu mai faci efort deloc luna asta si dupa nastere o perioada...vezi tu...si sa imi zici cum e sa nasti... caci am auzit povesti groaznice(nu vreau sa te sperii)...
Hai ca va pup pe toate si mai vorbim. Va anunt cand o sa fiu si eu cu burtica!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gianina21

quote:

Multumesc , eu va mai tin in suspans
Am vazut ca ai luat patut la fetita... frumos! vezi sa nu patesti ca prietena aceea a mea, care a nascut mai repede... eu am zis ca bebele ei a simtit ca i-a luat patut si... a zis ca el vrea in patut mai repede si ...a iesit!!! asa ca ai grija Iulia sa nasti la termen, sa nu mai faci efort deloc luna asta si dupa nastere o perioada...vezi tu...si sa imi zici cum e sa nasti... caci am auzit povesti groaznice(nu vreau sa te sperii)...
Hai ca va pup pe toate si mai vorbim. Va anunt cand o sa fiu si eu cu burtica!

Gianina21

multumesc pt griji draga mea, dar in cazul meu, nu este recomandata nasterea normala, asa ca, cezariana ma mananca. cat despre patut, i l-am luat de mai bine de o luna, peste 3 zile intru in 9 luni, asa ca poate veni linistita cand vrea ea. am totusi o presimtire ca ii e mai bine in burtica si o sa fie cam lenesa la venitul pe lume
p.s nu-mi e frica de dureri

si ai grija!!!

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 3 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

multumesc pt griji draga mea, dar in cazul meu, nu este recomandata nasterea normala, asa ca, cezariana ma mananca. cat despre patut, i l-am luat de mai bine de o luna, peste 3 zile intru in 9 luni, asa ca poate veni linistita cand vrea ea. am totusi o presimtire ca ii e mai bine in burtica si o sa fie cam lenesa la venitul pe lume
p.s nu-mi e frica de dureri

si ai grija!!!
[/quote]
Buna! E bine ca nu ti-e frica de dureri, oricum la cezariana e mai usor la nastere(asta iti spun din experienta nasei mele), eu as vrea ca atunci cand o fi sa incerc normal(daca s-o putea...)dar cu epidurala!
Oricum iti zic de pe acum nastere usoara tie si tuturor viitoarelor mamici !!! Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

multumim

Praise God!!!”

Mergi la inceput

quote:

multumim

Praise God!!!”

Hello!
Ce mai fac gravidutele?
Dupa 25, 26 iunie sper sa va dau si eu vesti bune...
daca sunt sau nu
Abia astept sa intru si eu sa ma semnez ..
Va pup si numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Doamne ajuta

eu sunt programata joi la ceza...adica peste 2 zile mi-e putin frica..sa auzim de bine

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

quote:

Doamne ajuta

eu sunt programata joi la ceza...adica peste 2 zile mi-e putin frica..sa auzim de bine

Buna!
Sa nu-ti fie frica, eu te sfatuiesc sa iti faca anestezie generala, sa te adoarma sa nu stii nimic... apoi cand te trezesti poti tine pe bebe in brate!
Sa fii pregatita cu ... banuti... pt medic si anestezist, apoi pentru asistente sa aiba grija de bebe... sa ai grija tare dupa ceza... sa te refaci repede, sa nu faci efort, stiu de la nasa mea ca i-a fost greu sa tina in brate pe bebe sa-l alapteze... dar trece repede si uiti de toate numai cand il vezi pe copilasul tau !
Eu iti tin pumnii si ma rog sa-ti fie bine si tie si lui bebe !
Apropo: nasa mea este din Valcea !
Te pup si NASTERE USOARA !!!!!!

Mergi la inceput

multumesc

am totul pregatit. maine e ziua cea mare, azi e ultima zi de 2 in 1 pt mine..ultima noapte de dragoste...urmeaza intaia noapte de razboi cat despre asistente & co. nu-mi fac probleme, ca vine mama cu mine si are pile peste tot..e ca o antena. mai greu o sa-mi fie acasa.dar ma descurc eu

sa ne auzim cu bine

edit: prefer anestezie locala, pt ca cea generala e mai periculoasa, plus ca refacerea e mai greoaie dupa ea, n-am voie sa ma ridic 24 h, sa misc capul...si nu vreau sa dorm cat scot fata...sa o aud si eu

Pozici Iulia AMR 1 Zi!!!!!!!!
Ariana Elena

Bag domnishoarele pt mine sa stiu eu sigur ca-s acolo

VINE GOGOSHIKAAAA

Praise God!!!”

Mergi la inceput