Smecherasi poznasi de mai-iunie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 2
monet spune:
La Multi Ani, Sebi!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Sebastian Ionut Sa cresti mare si sanatos.
Irinusha Nu am scris de la serviciu. Luase sotul o pauza de PC si m-am bagat peste el.
Se pare ca am fost destul de convingatoare data trecuta in fata sefului si nu a mai indraznit sa ma cheme la serviciu.
Noi am fost sambata seara la cinematograf si am vazut Horton. Super comedie, a ras si Bia de era sa cada sub scaun.
Ieri am fost la o partida de pescuit. Atata mi-am stresat sotul sa ne duca pe o balta unde sa prinda si Bia peste. Si ne-a dus. Asa ca Bia s-a bucurat de 7 capturi frumoase pentru ea. Chiuia si radea cand reusea sa prinda cate un peste, le tinea contabilitatea pe degete. Vremea a fost frumoasa nici prea cald, nici prea frig doar ca a batut vantul. Si cu toare astea ne-a prins soarele pe toti pe fata si pe maini.
si sa aveti o saptamana frumoasa.
Am fugit la munca
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
madutza spune:
La multi ani Sebi!!!!
Sa ai grija de mamica si fratiorii tai, acum esti stalpul familiei!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
Irinusha spune:

Sebisor, la multi ani!!!! Sa cresti mare, sanatos si cu lipici la fete!

Nallysor, sa-ti traiasca baiatul cel mare si sa va aduca numai bucurii in continuare! Pupici!
Fete dragi, multumesc ptr. onoare :)
Aici gasiti copilutii de mai-iunie 04! :)
Plec afare la soare cu fi-mea, revin pe dupa-amiaza! O saptamana faina! Au inceput chefurile! 
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
laureta spune:
La multi ani Sebi!
Buna fetili. Eu m am plimbarit in weekend cu burta cu tot pe la Tineretului. Si a casa cand am ajuns aveam nasul rosu de la soare.![]()
De abia astept echografia la Iosup vinerea viitoare deja numar zilele.
Irinusha de nume nu ne am hotarat. Mie imi placea ca nume de baiat de muuuuult Luca si m am nimerit dupa casatorie cu numele Luca hihihi. Alt nume ar fi Alex sau Alexandru de aia am zis si la echo Alexa/ Alexia ( asta mi a venit primul in gand), vedem noi mai avem timp.
Madutza frumusica foc Mariuca
Mephala pupam motzatul
Anacami e superba papusica ta
.Si am lesinaaaaat dupa rochitelele ei, superbeeee.
M am uitat ca Sebi merge cu bicicleta, ma gandeam sa i iau si eu Inisei.
Tnicoleta bravo asa sa faci sa nu lucrezi in weekend . Oooo a prins 7 pestisori? bravo
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Laurina spune:

SEBI LA MULTI ANI, SA FI SANATOS!!! Iti dorim o viata plina de bucuriii, alaturi de fratiorii tai
. Nally sa-ti traiasca baiatul, primul din listuta![]()
Alus, imi pare foarte, foarte rau, fi curajoasa, sper cat de curand sa iti revii.
DianaR spune:
Haideti fetelor la subiectul celalalt deschis de Irinusha ca Mamica de mai! Gata avem copii mari, nu mai sunt de scutece!
O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)