Comori de nov-dec 04 (176)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

phiiiiiiiiii mey otilia ce stil de aa anunta sarcina !!!! daca nu ziceai eu nici nu bagam in seama "burticutza" de la semnatura . sa va fie intr-un ceas fericit si cu noroc si sa ai o sarcina cat mai usoara. lasa ca pe parcurs o sa se limpezeasca toate si totul isi va gasi rezolvarea. numai sa nu te duci acum la "odisee" si sa uiti de noi
try anul asta tot la romanica mergem. in iunie nu se poate ca am examene, in iulie am bilantul, iar pana in septembrie nu rezist. asa ca ramane august cand in turcia de ex. e si cel mai scump si cel mai cald. am ales la mamaia un hotel de 4 stele cu all inclusive, acum sper sa si rezolvam cu biletele, ca inca astept raspunsul agentiei, si sistemul all inclusive sper sa functioneze si la noi ca la "altii"
simonatinem pumnii sa fie bine pana la sfarsit
aaa miha am vrut sa va mai votez si nu ma lasa. cica am mai votat o data

edit
aime la multi ani fericiti. sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e mai bun in viata

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dragele mele suntem acasa
am ajuns bine mersi la gradi,s-a trezit cu o mare grija de dimineata sa nu intarzie, n-a zis nimik, a stat acolo au cantat imnul s-a spus rugaciunea si dintr-o data a inceput sa bazaie si de-atunci a inceput circul...au intrat copilashii in clasa si ea a zis ca vrea acasa, dupa ce am convins-o sa intre ca le pune desene ca-i duce in parc...a intrat si eu am plecat sa cumpar bombonele sa serveasca colegii...pe-aici asa se obisnuieste... si plec...nici bine nu ajung la magazin ca suna telefonul ca plange rau dupa mine...asa ca am fugit intr-un suflet, i-am dus bombonelele, a servit copilashii plangand si am plecat acasa (directoarea a spus ca we a fost de vina...daca avea continuitate nu era nici o problema)...iar a promis ca maine nu plange...(doar joi si vineri n-a avut nici o problema...nu stiu ce-a apucat-o astazi acum imi zice sa nu fiu suparata ca maine nu mai plange, nu stiu...parca nu as renunta, dar nici sa le strsez pe d-amne la gradinita nu-mi vine...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nu v-am spus realizarile noastre din vacanta: am reusit sa-l facem pe alex sa manance legume fierte (din cele la abur). Pt mine asta e o mare realizare caci alex respingea orice leguma care nu era in ciorba. Mai manca un pic daca faceam cu orez fiert (nu pilaf) sau in omleta dimineata. Dar acolo, intr-o dimineata, ce i-a venit lui tac-su sa-l motiveze cu muschii si a prins de minune. La fiecare inghititura ne punea sa-i verificam muschii cat de tari si mari s-au facut ca a mancat el brocoli, conopida, morcov si dovlecel fiert. Astea erau nelipsite din bufetul de acolo si ii puneam cate un mic buchetel din fiecare la fiecare masa. Vad ca a continuat sa pape si acasa si ieri am incercat sa-i dau crude sa manance si a acceptat. Ardeiul, castravetele, rosia si telina betze nu le accepta deocamdata. Dar sunt super incantata ca le mananca pe restul. Avem steamer acasa si ii pun sa-i fac zilnic. Si o sa incerc sa-l ademenesc si cu cele crude.
Si plus ca de la un timp l-a lovit asa o politete de te doare capul. Pt orice nimic imi multumeste de-mi misca sufletul. O face asa cu dragoste cand spune multumesc mami pi'tu m-ai ajutat (el nu-l prea spune pe "ca"). El in loc de pentru spune pitu.

Si-au dus dorul copii mei 2 sapt., dar si s-au invatat sa nu mai fie deranajti unul de altul, asa ca batalia e mai mare acum pe jucarii. Nu pot sa fac nimic cu adrian ca alex e ca un catelus la picioarele mele si spune ca vrea si el asa cum ma joc cu adrian (unde s-a invatat cu multa atentie din vacanta, plus ca s-a mai rafatat si pe acolo un pic, dar scoatem parleala acasa). Iar adrian nu mai suporta frate deloc sa-i fie luata o jucarie din mana, plus ca sare pe alex non-stop sa-i ia jucariile. Aseara in baie mi-a facut un circ puradelu' ala mic care m-a lasat un pic uimita. Avea doi dinozauri din aia de plastic si el nu dom'le ii vroia pe amandoi. Nu a suportat sa-i imparta cu alex. I l-am dat si pe cel verde, apoi si pe cel portocaliu. Nuuuu, lui ii trebuiau amandoi odata. Il arunca pe ala pe care-l avea cat colo si lovea apa cu mana de mi-a facut un baltau in baie. O sa am de furca rau cu incapatanatu' asta mic. Alex mi-a fost mic copil, bag seama. Plus ca parca alex are asa o intelepciune de frate mai mare cand vine vorba de adrian, lasa multe de la el cand ii explic ca e mic si nu intelege anumite lucruri. De ex. daca fac ceva impotriva vointei lui adrian (il corectez in ceva ce nu trebuie sa faca) si-l apuca plansul/nervii, alex vine si-mi spune sa-l las in pace ca plange (probabil nu suporta sa-l auda facand asa), dar ii spun ca trebuie sa invete si adrian ca nu e voie sa faca cutare sau cutare, de-aia mami nu-l lasa. Sau alex se duce l-a el si-i toaca lui adrian toate regulile pe care noi i le impunem lui, dar eu ii mai spun: mami, el nu intelege ce-i spui tu acolo. Trebuei sa mai creasca un pic sa inteleaga. Si el imi repeta falos si mandru ca adria ne mic si nu intelege, dar el stie.

Aseara i-au aparut iar mucisori lui adrina si s-a trezit azi noapte odata de nas infundat. Taman cand nu trebuie pt ca joi avem control la audiologie si ideea era sa fie scapat de congestiile nazale ca sa eliminam cauza asta din start. Cred ca sun la cabient sa-i anunt ca iar a racit si sa vedem daca dr. vrea sa amanam vizita sau facem testul asa.

Ieri alex s-a decis sa pape si mandarina (io i-am zis ca-i portocala, in vacanta nuam isuc de portocale cerea) caci refuza orice citrice de mult timp. Si i-am spus ca e dulce si buna etc. Gusta el si apoi ii spun: vezi mami ca e duclica rau. Iar el imi spune, nu mai, nu e dulcica rau, e dulcica buna (asta a propos de diferentierea bun-rau in care inca mai persista in joaca lui de zi cu zi).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

try, sanatate lui adrian... pe amandoi copilashii

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA stiu ca te-ai speriat cu plansul Ruxitei, dar e o reacie normala, ea e maricica acum si altfel constientizeaza vazandu-se singura printre copii, fara MAMI care a stat cu ea de cans s-a anscut....se va obisnui, mi se pare ok ca o iei cand se sperie si o linistesti. AI un pic de rabdare si ai sa vezi ca o sa adapteze in curand!
UN MARE PUPIC PENTRU TINE , PT EFORTUL TAU SI AL SOTULUI IN LEGATURA CU SUBIECTUL MATZA EMMA! ESTI UN INGER! Se mai strang banisori pt ea? putem depune noi la banca?

Ma pregatesc sa merg la sedinta cu parintii, la scoala....of....sper sa reusesc sa conving parintii cat de importanta este atentia lor indreptata copiilor!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

onitza si multumesc ca incerci sa ma linistesti
sigur ca poti sa depui banuti pentru emma in conturile date pe prima pagina la subiectului ei(de la generale, Emma 5,9 ani...lupta din nou cu cancerul) deocamdata asteapta tratamentul de aici(care sper din tot sufletul sa ajunga mai repedesi sa aibe si rezultate bune) si intre timp pleaca la disney cat mai poate uite asta problema...nu a mea
bafta la sedinta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ioana, deci la anul facem galerie .
Adriana, Andreea, multam de urari. Andreea tu cum mai esti?
Andra, sanatate lui Adrian. Cred ca i-a placut lui Alex in vacanta, a fost rasfatatul vostru, a simtit ca i-ati acordat mai mult timp.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
uite asta problema...nu a mea

Da...intr-adevar...Uite asa ne dam seama ca sunt altele si mai rele si mai grave pe lumea asta.Doamne ajuta Emmei!

Adriana,votul de la tine este acolo la locul lui! Multumim!

Multumim tuturor fetelor care ne-au votat.

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Otilicooooo sa fie intr-un ceas bun ma bucur nespus pentru tine iti doresc sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si sa te bucuri la maxim de burticutza.
Ce zice Ana ca o sa mai aiba o surioara???? ha ha ....trebuie sa fie tare bucuroasa....surioara sau fratior, pardon...ca poate ma iei la suturi....oricum, voi fetele cu burtici imi faceti pofta si ma oftic si incep sa cred ca mai bine era sa mai astept si eu cu bb2, ca realiza si Alexia si se bucura mai tare, hmmmmm ma gandesc la prostii acum, cert e ca bebelusii ma induioseaza si imi aduc nostalgie

Aime La Multi Ani!!!! si de la noi cu putina intarziere dar din tot sufletul nostru, sa fii fericita, sanatoasa si tot binele din lume sa va inconjoare

Noi suntem bine, nimic nou pe frontul de vest, doar servici, acasa, fete; mai iesim in weekend si ne vedem cu prietenii; fetele mele ba se iubesc, ba se cearta, ba se apuca sa planga de ma doare capul si uite asa trece ziua, ne culcam si apoi o luam de la capat...

Revenim in curand cu poze, pana atunci asteptam pozele lui Try de la apa si soare, by the way, bine ai revenit Try si sa va fie de bine vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Otilia felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara iti doresc si nastere asemenea!

Mergi la inceput