Comori de nov-dec 04 (176)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by paxela

http://family.webshots.com/album/563069587sefryb dragoste de sora

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele va multumesc tuturor
In saptamina 34 am pierdut o parte din dopul gelatinos si a trebuit sa stau in pat de atunci si mi-a fost mai greu (Ele, am inteles si eu la sarcina asta cum e cu imobilizareala pat. D'aia sper fetele care mai fac un bb (Otilia) sa aiba o sarcina zdravamna, fara probleme de nici un fel.
Pe saptamina viitoare am sa pun si pozici cu bb mic.
Sanatate voua si copilasilor!

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Simona, ma bucur ca ai mai trecut pe aici, eu citesc pe la voi destul de des si ti-am vazut pozele graviduta, radiezi nu alta, nu stiu cum te vaiti de kg ca tu peste ceva vreme tot slaba vei fi, ai o conformatie si un metabolism super. Dar cel mai mult imi plac pozele cu voi gemenele si cu burtica, poate mai repetati figura si la fetite.
Dama, cu cezariana n-ar fi alta problema decat ca daca vreau sa nasc in Ro mai mult ca sigur ca iar fac cezariana. Daca nasc aici ei ma vor baga intai la natural, au si experienta pe VBAC. In concluzie trebuie sa tin putin cont de ea in ce alegere fac privind tara.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxelina, deliutza este o scumpica cum il mangaie ea pe silviu dar si el cred ca-i face mereu pe plac...ce frumos se joaca amandoi...
simona, nastere usoara

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip
In saptamina 34 am pierdut o parte din dopul gelatinos si a trebuit sa stau in pat de atunci si mi-a fost mai greu (Ele, am inteles si eu la sarcina asta cum e cu imobilizareala pat.

Si eu la fel dar mandra mea s-a lasat mult asteptata...Am avut ceva emotii...
Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la voi si sa ai o nastere usoara.

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

SIMONA... ia vezi ce faci... Verisoara mea imi zicea alaltaieri ca va naste in 1-2 saptamani si azi m-a sunat ca a nascut... Fetitza 2,750 kg...

MIHAI de maine incepe din nou innot dupa pauza de 4 luni... Am schimbat clubul... Preturile.. la fel de mari... dar nu mai facem 0 ora si mai bine pana acolo traversand orasul... E mult mai aproape... 10 -15 min max cu masina... si alt avantaj.. am mers special dupa profesorul lui... cu care se intelegea f bine... si dupa ce a plecat el nu a mai facut nici jumate din ce facea... cu alt profesor...

Azi am fost cu Mihai in vizita la Paul de Onitza...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Azi am fost in Cismigiu ca avea al meu baiat o energieeeeee!!!! Am pus si ceva , ma gandeam ca va e dor de noi!

POZE CISMIGIU

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus si eu poze din Aprilie aici. Si cateva filmulete ca nu mai pusesem de anul trecut. I-a trecut Anei sperietura de bile, a convins-o prietena ei sa intre si se vede si in filmuletz ca a prins gustul.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ele, un om la 30 si de ani e greu de schimbat, asa cum e barbate-miu si una din optiunile pe care le am la indemana a fost sa schimb modul in care eu privesc lucrurile. Pot sa ma enervez din orice kkt si sa ma consum pt orice face el nelalocul lui (din punctul meu de vedere) si sa il corectez mereu si mereu si sa apara scantei de fiecare data sau pot sa fiu mai oarba la misca in jurul meu si sa ma detasez un pic de problema aparuta pe moment. Mi-am impus sa nu mai deschid un subiect din orice rahat care ma deranjeaza sau sa-l spun fara sa ma mai aprind. Doar arunc la fileu ideea (adica ce nu mi-a placut) si o las acolo, daca vrea s-o preia bine, daca nu, la fel de bine. Ori oi fi obosit eu sa tot ma lupt cu morile de vant, ori probabil instinctul mi-a spus sa gasesc o alta solutie ca asa cum am procedat pana acum nu merge. Deocamdata incerc sa fiu mai putin apariga/implicata/consumata/mai nesimtita cand apare ceva ce nu-mi place. Adica un fel de "de ce ma agit eu ca doar nu-i copilul meu". Cu alte cuvinte e matur si are puterea sa judece si sa cantareasca singur lucrurile, nu trebuie sa-i desenez ca sa priceapa. Daca incerc sa-i fac educatie ca la copii mici, nu obtin mare lucru.
Anyway, cand am spus ignor nu ma refer sa nu-l mai bag in seama deloc, ci ma rezum la a nu mai rabufni nici eu ca un vulcan cand ma apuca disperarea. E greu stiu, dar daca iti doresti cu adevarat si crezi ca asta e solutia, vei reusi. E ca atunci cand realizez cat de mult gresesc tipand la alex si enervandu-ma si imi propun sa ma corectez si sa il abordez altfel.
Cand nu-ti place ceva la partener, ai doua solutii majore: ori il schimbi (acu' felicit orice femeie care reuseste sa-si educe barbatul in ceea ce vrea), ori sa-l accepti asa cum este. Pt ca a ma lamenta toata viatza pt ca barbate-miu nu face x lucru am realizat ca e solutia cea mai proasta pe care o pot alege. De schimbat mi-e imposibil, mama natura si mama lui naturala au avut grija sa-l educe altfel pana acum. Eu nu prea mai am ce schimba, pt ca la el nu e problema de slefuit pe ici pe colo, ci sunt chestiuni foarte bine inradacinate in mentalitatea si-n educatia lui. Asa ca solutia care pare cea mai realista pt mine acum e sa invat sa traiesc cu defectele lui. Pt ca divortul pt mine nu este o solutie (nu stiu ce-oi gandi peste 10 ani, dar acum nu vad o solutie in divort), solutia logica este sa incerc eu sa ma adaptez la defectele lui. Asta nu inseamna ca ele nu mai exista sau ca nu ma mai deranjeaza, dar nu le las sa-mi guverneze viatza de zi cu zi, nu mai vreau sa ma lovesc zilnic de aceleasi probleme, nu mai vreau sa le las sa-mi stea in cale. Cel putin stiu ca e mult mai usor sa-ti modelezi propria persoana decat sa modelezi o alta.

Otilico, de cand e cezariana o problema in sarcina, ca doar traiesti in norvegia, nu? Si nici Rh-ul negativ nu mai e o problema. Daca e sa dezvolti anticorpi solutia e transfuzia de sange in utero. Am mai scriu eu aici ca in salon cu mine, cand l-am nascut pe adrian era o mamica la a 4-a transfuzie de sange (avea 37 de sapt. si rh negativ). Ori daca e sa apara anticorpii cam dupa 35-36 sapt. se poate recurge la cezariana de urgenta. Deci oricum ai lua-o exista solutii pt orice si fara ca ele sa afecteze sanatatea generala a lui bebe. Da, paote fi mai greu si mai problematic, nu merge totul ca pe strune, dar... in fond life is always a struggle.
Nu prea vad nici un atuu pt care ai merge sa nasti in Ro. Poti dupa ce nasti sa pleci in Ro si dupa 1-2 sapt. dupa ce nasti daca e vorba de ajutor. La ceteva ore cat dureaza la voi un zbor, nu vad ncii o problema. Iar un bebe mic mic de tot doar suge si doarme, e usor de impacat.

Simona, asteptam cu nerabdare si noi sa ti se nasca baietelul. Ce nume ati gasit?

Dama, e duminica deja si n-am reusit sa pun nici o poza, in cursul sapt poate mai greu, iar in weekendul viitor si mai putine sanse ca avem chef, poate-o reusi unul din noi sa puna ceva poze totusi.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

[purple]SIMONA... ia vezi ce faci... Verisoara mea imi zicea alaltaieri ca va naste in 1-2 saptamani si azi m-a sunat ca a nascut... Fetitza 2,750 kg...

Felicitari! Sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput