User nou - ce se intampla??

User nou - ce se intampla?? | Autor: timur

Link direct la acest mesaj

Buna seara!

Am o prietena care de aproape o luna tot incearca sa-si faca un user pe acest site! A incercat si cu mai multe adrese de mail si cu diferite nume de user dar nimic! Nici in ziua de azi nu a primit mail de confirmare!! CE se intampla? Va rog frumos sa-mi raspundeti! Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Subscriu si eu - de o saptamana incerc cu mai multe adrese de email sa imi fac inca un user si nu primesc mailul de confirmare a contului.
Ce se intampla?

http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
http://community.webshots.com/album/563131848DpQdyG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Stati la coada. De anul trecut din vara incerc impreuna cu prietena mea din Spania (anul trecut locuia in Germania) sa facem un cont pentru ea si nimic. Inteleg ca de pe IP-ul meu nu se poate ca deja apar inregistrata cu contul asta dar de pe al ei, din 2 tari diferite de ce? Asta e! Eu m-am resemnat. Citeste dar nu poate scrie. Pacat!

Si totusi altii reusesc sa creeze conturi noi. Vezi fraudarea concursului foto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by xerxe2005

Subscriu si eu - de o saptamana incerc cu mai multe adrese de email sa imi fac inca un user si nu primesc mailul de confirmare a contului.
Ce se intampla?

http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
http://community.webshots.com/album/563131848DpQdyG

nu se poate face "inca un user". nu se accepta identitatile multiple.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Stati la coada. De anul trecut din vara incerc impreuna cu prietena mea din Spania (anul trecut locuia in Germania) sa facem un cont pentru ea si nimic. Inteleg ca de pe IP-ul meu nu se poate ca deja apar inregistrata cu contul asta dar de pe al ei, din 2 tari diferite de ce? Asta e! Eu m-am resemnat. Citeste dar nu poate scrie. Pacat!

Si totusi altii reusesc sa creeze conturi noi. Vezi fraudarea concursului foto.

Claudia ce nickname are prietena ta? ce mesaj de eroare primeste?

Mergi la inceput

Roxana, multumesc frumos pentru raspuns!

Nu are, a trimis formularul de inregistrare si i-a aparut mesajul sa astepte confirmarea. Nu a venit.

Daca s-ar putea sa fie inregistrata manual...O cheama Cristina, orice nick cu "cri" sau ceva asemanator ar fi ok. Cred ca mai ai nevoie de o adresa de mail valida. Am sa ti-o trimit pe PM. Daca poti sa ma ajuti, ti-as fi recunoscatoare.

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

m-a mancat si pe mine undeva dupa ce am citit aici sa incerc eu inca o inscriere pentru prietena ta si am dat aceeasi adresa de e-mail ca pentru mine Ma denunt singura aici, sa nu-mi aud vorbe ca incerc sa fraudez cine stie ce p-aici, ca am avut numai si numai intentii onorabile.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Daca primesti confirmarea de inscriere, ma anunti!

Am vorbit cu Roxana si ma ajuta ea. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu am asteptat cam mult cand m-am inscris - cu ceva timp in urma;
dar imi amintesc - am trimis un mail la desprecopii (apare adresa in acel mesaj, pt probleme sau ...) si s-a rezolvat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

m-a mancat si pe mine undeva dupa ce am citit aici sa incerc eu inca o inscriere pentru prietena ta si am dat aceeasi adresa de e-mail ca pentru mine Ma denunt singura aici, sa nu-mi aud vorbe ca incerc sa fraudez cine stie ce p-aici, ca am avut numai si numai intentii onorabile.

Andreea, ejti pe lista neagra . hai gri, ca ai marturisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Eh! Eu am reusit sa ma inregistrez, dar nu-mi iese deloc definirea ca si mamica de decembrie 2008! Am incercat si la profilul personal sa setez data la care astept un copil, dar... Astept sfaturi si scuze de necunoastere!

Mergi la inceput