Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Camy cumva www.amazon.co.uk/Chicco-Stroller-footmuff-Raincover-Manhattan-2007/dp/B000ZGTBSG" target="_blank">asta? Chicco ct 0.4?
Na ca nu ma lasa sa pun likn-ul ca e un site din ro pun link de uk poate asa ma lasa.
Culmea e ca pe unele site-uri din ro zice ca e de la 6 luni in sus dar aici pe unele site-uri zice ca e de la nastere si pe unele ca de la 3 luni dar vad ca spatarul are 4 pozitii deci se lasa pana jos.
Eu nu il mai gasesc la noi pe net decat pe ebay sau amazon ca deja au aparut modele noi de la chicco si la magazinele online numai pe alea le pun astia.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetelor.
Am pus si eu o poza cu bebelinuta mea la 26 de saptamani.
Sun, pe unde umbli, ca eram obisnuita sa te vad activa pe forum?
Caprioara, v-a spus cumva moasa la curs despre ce veti vorbi miercuri?

Gini 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mada suna delicos reteta ta cu ardei si orez, o sa incerc si eu dupa Pasti. Folosesti ardei gras verde sau rosu, sau nu conteaza .
Vreau si eu sa vad poze cu voi.

29
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Gabriela eu folosesc ori rosu ori portocaliu ca is mai dulcegi, aia verzi la noi is verde inchis si is cam amarui. Poze cu noi intra pe picasa la http://picasaweb.google.com bagi id-ul si parola si vezi ca undeva mai jos este si albumul meu.
Gini acu ma uit sa vad si pozele tale.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada....ala este...numai ca la naiba....nu reusesc sa dau de nimeni ca sa pot da comanda...eu l-am vazut pe negru cu portocaliu...imi place f mult....si pe site-ul la care am gasit eu am vazut ca scrie ca e de la 0 la 36 luni...sper sa fie bun....fie ce-o fi...eu mi-l iau...

Cami 26s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai fetelor, voi vorbiti intr-una de cate lucruri ati cumparat pt bb, care mai de care mai inaintata la nivelul cumparaturilor, eu nu am nimic inafara de un body si ala l-am luat ca mi-a placut tare mult si n-am rezistat. In rest ma tot uit ba prin magazine, ba pe site-uri dar atat, ca sotul nu vrea sa ma lase sa iau nimic, e tare superstitios. Nici despre nume nu vrea sa stabilim prea multe, ca eu as mai vrea un nume pe langa Maria (care e ales de el); cand ne intreaba lumea cum o s-o cheme, el tot timpul raspunde: lasa ca vedem noi, s-o vad eu intai ca se naste si e bine. ca oricum tot el merge sa declare numele. OFFFF ce ma enerveaza!!!
Ma gandesc ca mai am 3 luni pana nasc, dar nu se stie niciodata, si nu vreau sa ma prinda pe nepregatite. De documentat m-am documentat, mi-am salvat listute cu toate lucrurile necesare, mai trebuie sa plec efectiv sa le cumpar. Da' mai stau eu pana intru in concediul prenatal, adica pana pe 25mai, si dupa aia gata - ma apuc de treaba indiferent de ce zice sotul!

Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

toate fetele!Abia acum am reusit si eu sa citesc din urma..Aveti o vitezaaaa...si eu abia fac fata!Oricum ma bucur ca toata lumea este bine si bbeii ok!
Vad ca toata lumea s-a pregatit cu cateva hainute dar eu nu am cumparat nimic..am fost la baby expo si pur si simplu nu am putut cumpara nimic,am zis totusi sa mai astept!
De cateva zile am niste stari de moleseala si ameteala groaznice ,azi-noapte am dormit de la 11.30 pana la 1.30 apoi m-am trezit pur si simplu nu am mai inchis ochii pana la 4.00!Si toata lumea imi zice ca de acum incepe greul!Am inceput sa iau Tardyferon pentru ca pur si simplu imi vine sa cad ,am transpiratii reci asa...
Mi-ati dat curaj...ma duc sa cumpar si eu macar niste body-uri mititele,albastrele
Va pup si va urez o saptamana cat mai usoara!

corinuk 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , inainte de a pleca de acasa , trec sa va salut .
Camy imi place acel carut f. mult , sper sa reusesti sa-l comanzi .
Annababy daca iti faci si tu o listuta si te pui pe treaba e inposibil sa nu reusesti cu cumparaturile pt. bb.
Mada tocmai vazu-i pozele tale , iti sta bine in treningul ala roz alaturi de printesa ta si burtica iese super in evidenta .
mie mi s-a stricat masina de spalat asa ca plec sa spal la socru , pe mai tarziu .

Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gini, nu ne-a spus moasa exact despre ce vom vorbi. Dar in una din cele 2 sedinte urmatoare a zis ca vor veni si de la neonatologie sa ne explice diverse legate de bb.

Anaxena, cred ca nu ai vazut mesajul meu in care te intrebam cat a costat rochita Mariei, daca mai au la acel magazin de unde ai luat-o tu, si te rugam sa o aduci cu tine la urmatoarea intalneala, sa o vaz si eu mai bine (daca nu te superi de indrazneala, bineinteles). Eu cred ca am vazut ceva asemanator (sau la fel, dar nu sunt sigura) in magazinul Victoria, cu 650.000 lei vechi, dar nu era pe roz, aveau numai pe portocaliu, galben si albastru parca. Si eu as vrea sa iau ceva cu roz, ca a Mariei , ce-i tare frumoasa.

Astazi naste o colega a mea si am emotii! Abia astept sa primesc vesti de la ea!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Camy pe care site l-ai vazut? Eu pe bestkids l-am vazut la 500, redus de la 510 ron. Sa stii ca is bune si e fain ca are si footmuff si de toate la el.
Toate care au pozitiile la sparat 4 sau 5 la numar is de la nastere oricum se lasa pana jos, ca l-am vazut si eu modelul asta in magazine. Sper sa reusesti sa il iei.
Alina ms mult. Nasol cu masina de spalat, vai noi cand ne-am mutat si am stat o perioada fara am zis ca innebunesc trebuia sa mergem la spalatorie vai un chin, era cea mai happy cand a venit asta noua.
Anna zii si tu la sotz sa mai lase superstistiile la o parte ca is multe de cumparat si nu o sa iti fie usor sa umbli prin magazine la 36 de sapt dupa haine si articole de bebe, iar dupa ce naste nici atat, fa o lista cu tot ce trebuie si arata-i si lui cate trebuie luate ii convine sa umble ca disperatul in ultima clipa sa caute ba aia ba aia? Nu mai bine luate din timp? Eu la a meu i-am zis sarcina trecuta superstitii superstitii da o sa iti convina dupa ce nasc sa te tot trimit ba colo ba colo sa iei ba aia ba aia? Nu prea cred asa ca am luat din timp de toate.
Barbatii astia is belea cateodata serios.
Corinuk nasol cu ametelile cred ca e de la tensiune asta. Cu hainele de bebe eu zic ca poti sa incepi usor sa iei linistita ca la 36-37 de sapt sigur nu mai ai chef de umblat fleaura prin magazine. Va fi si mai cald ti se umfla si mai tare picioarele eu sarcina trecuta in iulie-august cand urma sa nasc trebuia sa umblu sa vad case ca vroiam sa ne mutam si am zis ca innebunesc, era tare greu cu ditamai burta sa bat toata londra la vazut case.

Bebe 2

Mergi la inceput