Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
Camy nu am auzit despre ele, vad ca firma e o firma din constanta da nu am vazut pe site nimic detalii de unde is produse sau importate sau ceva.
Oricum eu as zice daca poti macar sa il si vezi undeva face 2 face.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Gini75 spune:
carissma, e vorba de fetele cu salariu mai mare decat 12 salarii minime brute pe tara.
vias spune:
Mada...nu stiu ce sa zic...offffff...o sa vad eu acum ce-o sa fac!!!

Cami 26s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Alina Maria spune:
Buna fetelor , nu stiu ce m-a apucat sa spal cateva haine la manade parca nu puteam astepta pana maine si acum ma doare spatele de imi vine sa iau un paracetamol .
Acum fac o fasole verde inabusita cu usturoi si gata ma oprec ca nu mai pot .
Cand ma intorc vad ce ati mai scris .
Alina
30
si
Mandy Stephanie 3 ani
dma2007 spune:
fetelor tocmai am citit un articol despre filantropia
cica pe 1 mai se incheie renovarea si o sa fie cea mai moderna maternitate de stat, cu cele mai bune conditii de cazare
am citit ca o sa aiba si camere in care se poate sta cu BB
ce bucuroasa sunt ca am ales maternitatea asta!!!!!!!!!!!!!!!

acum nu-mi doresc decat sa vina BB sanatos (si sa poate sta sotu cu mine la operatie) si gata sunt cea mai fericita
21s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
boticelina spune:
Camy am tras eu de unele Douceur, am nimerit un magazin de copii unde numai dinastea aveau. Ce sa zic, nu-s nici rele, dar nici top of the line. Ca greutate sunt intre 8 si 12 kg, unele modele au si maner reversibil, altele nu au, unele sunt de la 6 luni, altele de la nastere, majoritatea sunt destul de mari si greute. Acuma depinde si de ce buget ai tu... ca la pret sunt acceptabile.
Uita-te si la www.bestreclama ilegala - avertizare/pm-399-11-carucior-spree.aspx" target="_blank">Graco Spree, era a doua mea optiune de pe lista, sunt f bune si nici nu costa o avere, poate e ce-ti trebuie, nu stiu, nu m-am prins ce urmaresti tu in principal (sa fie usor, sa fie ieftin, sa fie roz...
)
Monica
27+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"