Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ina, si eu am intrebat doctorita mea de un voiaj la mare (la numai 350km) in saptamana 33 si mi-a zis ca in mod normal din luna a 8-a (deci de la 32s) nu trebuie sa te indepartezi la mai mult de 2 ore de locul nasterii, dar ca daca la controlul de dinainte o sa am un col luung si inchis imi va da unda verde. Cum trebuia sa fac rezervarile din timp, mai renuntat :(. Cred ca e greu sa faci o iei o decizie cu 6-7 saptamani inainte ... sau eu nu am fost in stare.

Cami, un Ca de 500 e un caca maca, nu are cum sa-ti faca rau. Dar daca te stresezi mananca 4-5 iaurturi natur pe zi si rezolvi problema :).

Vicky 29+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Uof saracul Paka...mi-a inghetat zambetul! Ma rog pt el, Narcis...ca eu sunt disperata si daca tuseste al meu, apai asha...

Camy eu nu cred ca iti face rau calciul pe care l-ai luat! Zau!

SUN 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Azi am avut o zi incarcata,am avut o meditatie dimineata si dupa am fost la medicul de familie sa-mi dea prenatalul si acasa am facut putina curatenie si acum am pe foc la facut o mancarica cu cartofi,ca ii este pofta sotului.
Dara sa-ti fie de bine si tie si fetitei tale achizitiile din Baby Expo!
Dma o sa miste si bb tau mai puternic si mai des pe masura ce va mai creste.
Sun sa stii ca si fetita mea a inceput sa ma loveasca la ficat,am avut azi-noapte un junghi de am sarit ca arsa din pat!
Mai fetelor vad ca tot vorbiti de lungimea colului,pe mine ma ingrijoreaza foarte tare acest aspect pt ca al meu este de 3,2mm dar dr mi-a zis ca este inchis.Nu mi-a zis sa fac repaus total la pat ci doar sa nu depun efort.Il mai are cineva atat de scurt?
Pupici la toate

Tecky 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky, cred ca mai degraba este vorba de 3.2cm si e normal.

Vicky 29+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, si eu cred ca este vorba de 3.2 cm, nu mm . Si e ok; oricum, cred ca depinde foarte mult si de ecograf. Mie imi zisese doctorul ca are 3 cm pe la 18 saptamani, iar la 23 sapt Iosup mi-a masurat 4 cm. Deci ori a mai crescut ori au fost niste erori de cativa mm pe undeva, ori si una si alta .

Didi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ina eu zic ca e cam mult 800 de km la 32 de sapt si aici zice ca sa stai mai prin zonadupa 30 si de sapt ca nici nu stii ce si cum si sa poti ajunge la spital rapid in caz de ceva.
Legat de miscarile lui bebe da si eu simt asa miscarile ca un peste care se zbate sau bruste, bine nu tot timpul dar de multe ori.
Laura ma bucur sa aud ca nepoata mea este bine ms. Da pe tine te simt cam suparici. Esti ok?
Narcisa uff imi pare tare rau sa aud ca Paka e bolnav, multa sanatate si speram sa se refaca.
Tecky pupam fata harnicutza.
La noi acu e o vreme de doi bani. Ba ploua ba e soare au fost vreo trei rafale pana acuma din care una cu gheata.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

mada_mxm iubita si la noi in Bucuresti este timpul nasol tare ,ploua tare acum..asta dupa o sambata de 29 de grade
Pentru Paka multa sanatate,sa-si revina repejor!Narcisa
Imi pare rau ca nu am timp sa scriu la fiecare in parte dar sa stiti ca sunt aici,langa voi si va citesc!

corinuk 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor, am pus poze noi pe picasa si la semnatura, cu burtica de 26 saptamani.

Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna burtici!!!
am intrat 2 sec sa va salut si ies...nu am dormit deloc noaptea trecuta si ma doare gatul ingrozitor...sunt plina de draci...toata iarna nu am racit, am stat doua sapt luna trecuta bot in bot cu sotul meu racit bocna....si tocmai acum cand a fost fff cald afara m-am gasit sa racesc offfffffff!!!!
Sper sa nu i fie rau bebelinei!!! Vad miercuri la eco ce face, abia astept

va pupacesc si revin cand voi fi intr-o forma mai buna

24 si CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Gini, nu ne-a spus moasa exact despre ce vom vorbi. Dar in una din cele 2 sedinte urmatoare a zis ca vor veni si de la neonatologie sa ne explice diverse legate de bb.

Anaxena, cred ca nu ai vazut mesajul meu in care te intrebam cat a costat rochita Mariei, daca mai au la acel magazin de unde ai luat-o tu, si te rugam sa o aduci cu tine la urmatoarea intalneala, sa o vaz si eu mai bine (daca nu te superi de indrazneala, bineinteles). Eu cred ca am vazut ceva asemanator (sau la fel, dar nu sunt sigura) in magazinul Victoria, cu 650.000 lei vechi, dar nu era pe roz, aveau numai pe portocaliu, galben si albastru parca. Si eu as vrea sa iau ceva cu roz, ca a Mariei , ce-i tare frumoasa.

Astazi naste o colega a mea si am emotii! Abia astept sa primesc vesti de la ea!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

a costat 55 lei si am sa ma duc sa vad dc mai are..pe ea scrie un 6 la marime...si are 45cm!

Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput