jeans-sa-i 'micsorez' bagindu-i in apa fierbinte?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Buna
Mi-am luat niste blugi de care sint absolut indragostita dar, din pacate, sint cu un numar mai mari decit mi-ar trebui mie (mai mici nu se fabrica si nu m-am indurat sa nu ii iau, chiar si asa, putin mai larguti). Vinzatoarea mi-a spus ca daca ii bag in apa fierbinte se micsoreaza. Eu stiu ca dupa fiecare spalat normal (la 30-40 grade) blugii se micsoreaza putin dar isi revin imediat la purtare...
Oare sa risc si sa ii bag la 60 de grade, poate-poate or intra la apa for good?
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Lorenza spune:
Eu stiu ca lana se micsoreaza in apa fiebinte.Nu cred ca si bumbacul.De altfel ,vanzatorii ti-ar spune orice numai sa cumperi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
poti sa ii fierbi ca la supa si tot nu se micsoreaza.eventual se uzeaza fibra.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala
Annie80 spune:
nuuuu, or sa fie ca dupa fiecare spalat, putin stransi si apoi isi revin....de ce nu-i duci la un croitor, sai faca pe marimea ta?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Luna75 spune:
asta in nici un caz!
eu una n-am incredere nici in croitori
daca gasesti vrei solutie sa imi trimiti PM caci am si eu problema asta dar nu ma omor caci cu greutatea
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Spre deosebire de pantaloni tu poti sa slabesti si sa te ingrasi lejer...asa ca maninca un pic mai mult decit de obicei.
Daca la burta sint largi poti sa bei bere....
Leta spune:
Guestus draga, iaca, baiul e ca mi-s mari in fatza, la prohab. si n-am de gind sa fac schimbare de sex.
Fetelor, multumesc, dar sa stiti ca aseara am comis-o. I-am bagat in apa fierbinte, i-am lasat vreo 2 ore, apoi i-am pus pe calorifer. Am riscat, dar nu s-au decolorat. Diseara ii probez sa vad cum stau pe mine. Mi-e teama sa ii duc la croitor, ar trebui sa fie unul f. bun, pentru ca trebuie strimtati cam peste tot.
va tin la curent cu rezultatele ispravii mele.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Ai dat chix cu blugii...recunoaste.
Puteam yo sa-ti spun ce sa faci sa te umfli numai in zona respectiva...acum e prea tirziu.
dulcetica spune:
Sub nici o foma sa nu-i duci la croitor.Nu are cum sa reconsituie cusaturile de fabrica si sa rezulte identici ,dar pe marimea ta.O sa iasa ca de bazar.Cind ii speli se strimteaza ,dar la a doua imbracare deja s-au lasat.Solutia ar fi sa-i speli dupa fiecare purtat,daca n-ai altceva mai bun de facut.
Leta spune:
Deci...jeansii sint exact la fel ca atunci cind i-am cumparat. Nu s-au deteriorat, dar nici nu s-au strimtat.
Guestus, am dat chix. Sint o rusine pentru specia umana.
MikyP spune:
Eu de cand ma stiu nu am avut blugi care sa se mi potriveasca. Imi vin pe picioare si imi sunt largi pe talie. M-am si invatat, ii iau cu un numar mai mare ca sa stiu sigur ca are croitoreasa ce sa bage la masina. Apoi sunt perfecti. Mereu se crucesc vanzatoarele ca iau mai mari. Dar doar eu stiu secretul