Copii cu talie foarte inalta nascuti dupa 1996
Fetita mea Elena implineste 11 ani in sptembrie si are deja 171 cm si e foarte f. slaba.Este cea mai inalta din clasa a IV a si a depasit-o pe invatatoare care nu e foarte inalta .Mentionez ca si eu sunt inalta am 181 cm si sotul are si el 190 cm. Deci si ea ar trebui sa ne semene. Personal ma bucur ca este inalta pentru ca ea isi doreste o cariera in modeling,dar as vrea sa nu depaseasca o anumita limita . Doresc sa stiu daca mai sunt mamici pe forum cu copii foarte inalti si cam ce inaltimi au, poate stabilim si un record de inaltime pentru copii de pana la 12 ani.
Raspunsuri
Lorenza spune:
quote:
Initial creeata de eliza200
Fetita mea Elena implineste 11 ani in sptembrie si are deja 171 cm
Baiatul meu a implinit 10ani(anul trecut) si are 138 cm!Sigur 171?Mi se pare f.f. mult!Are inaltimea mea si eu ma consider inalta.
eliza200 spune:
Asa este e foarte inalta .In clasa ei mai este o fetita cu 160 cm , baietii insa sunt foarte mici nu trece nici unul cred de 140 cm.Probabil fetele cresc mai mult la varsta asta , dar ea fiind asa de inalta ar trebui sa ma ingrijoreze?
Lorenza spune:
Eu cred ca da!Mergeti la un endocrinolog.Daca el zice ca e ok,atunci poti sa stai linistita.
maru spune:
Andrei, nascut in noiembrie 1995, are 165 cm, slab ca un tantar. Eu am 160, iar sotul 180. Doctorul a zis ca e ok, ca nu e nimic deosebit.
In schimb copilul are de suferit mici neplaceri, e greu de convins lumea ca are doar 12 ani (intrari la muzee, festivaluri), lumea se uita la el si crede ca are 14 ani, pe putin, si se asteapta la comportamentul adecvat varstei, dar el are doar 12
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
CristinaT spune:
8 ani - 1,37 cm, mentionez ca este a 3-a din clasa ei la inaltime.
Pediatrul a spus ca e bine.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
eliza200 spune:
Am disc cu medicul nostru de familie si a zis deocamdata sa nu-mi fac probleme ,pentru ca la varsta asta fetele intra intr-o explozie de crestere, iar la generatia asta de copii pubertatea se instaleaza mult mai devreme.
(Cristina)Si cel mai inalt copil din clasa ei cam ce inaltime are?B.SAU F.?
alma spune:
12 ani - 153 cm, nu e nici printre primii, dar nici printre ultimii, are insa fete in clasa care sunt mai inalte decat profesorii, cred ca tot in jur de 170 cm (cele inalte au 13 ani si peste, fata mea e cea mai mica din clasa ca varsta).
Anina_n spune:
Nepotica mea mai mare, Medeea, la 11 ani are 153 cm. E cea mai inalta din clasa. Dar e urmata indeaproape si de alti colegi.
La osatura ii seamana tatalui ei, care are vreo 185 cm, iar mami a ei, are 168 cm.
In ziua de azi, copiii cresc mult mai repede, se dezvolta mult mai repede.
Si eu mai stiu ca cei care cresc mai mult acum, nu prea mai cresc in adolescenta. Procesul de crestere se opreste mai repede la ei.
Medicul de famili ce spune, despre inaltimea ei ?
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
eliza200 spune:
Medicul nostru ne-a spus ca fizic e bine proportionata , are insa picioarele foarte lungi pentru 171 cm adica aproape 110 cm . Referitor la inaltime , pentru ca si noi parintii suntem de talie peste medie ,crede ca fetita va ajunge la maturitate tinand cont si de inaltimea mamei la cel putin 180 cm sau peste , sper eu nu foarte mult ( nu prezinta semnele unei boli gen acromegalie).Ne-a mai zis ca au mai fost cazuri de copii de varsta Elenei poate chiar mai inalti ,care pe urma nu au mai crescut foarte mult ,insa nu toti copii sunt la fel.Daca se intervine medical exista riscuri majore . Asa ca cel mai bine este sa lasam copilul asa cum este, atata timp cat este armonios dezvoltat.Si la urma urmei sa fi inalt e si un avantaj zic eu ,decat sa fi mic de statura mai ales ca barbat.Oricum sunt curioasa daca sunt mamici pe forum care au fetite chiar mai inalte decat Elena si care a fost graficul lor de crestere incepand de la 7 ani .Astfel poate imi dau si eu seama la ce inaltime ar putea ea ajunge fetita mea.
corinadana spune:
Cand Raluca era micuta doctorita ei mi a zis ca va ajunge la maturitate la dublul inaltimii de la 2 ani. Avea 90 cm atunci asa ca ma astept sa fie inalta.
Acum are 8 ani si 1.37 cm. si la picior 34, ha ha.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca