FIV de toamna V

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Denisa, in sfarsit ai smuls niste dimensiuni de la doctor... Foliculii buni de punctionat trebuie sa aiba cam 20mm, asa ca mie nu mi se pare deloc rau cum stai. Pana luni (cel putin) au destul timp sa creasca. Pacat insa ca nu stii dimensiunile de la ecografiile anterioare sa putem face o comparatie. Tu ar fi trebuit sa mergi mine de fapt la eco. Nu te mai duci?

Pia, draga de tine, inutil sa-ti spun ca desi lipsa ta de pe net a coincis cu programul meu infernal de la serviciu, tot imi lipseste trancaneala noastra de dimineata. Ileana intra foarte rar (sau deloc) iar pe Gabi au furat-o sirenele ca altfel nu-mi explic unde e de nu da nici un semn. Mi se pare ca a plecat de o vesnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cored, am o intrebare. Tie ti-a spus dr. deja ce medicamente sa-ti cumperi? Sau ai inceput deja sa iei ceva? Eu inca nu am stabilit nimic, doar ca m-a trecut pe o lista si mi-a spus s-o caut cand revine din concediu. E drept ca nici nu am intrebat si ultima oara ne-am vazut foarte pe fuga. Dar presupun ca daca tie ti-a spus ca iti trebuie chestiile astea, fiind acelasi protocol, o sa am si eu nevoie tot de asta. Ma gandesc daca nu ar fi mai ieftin sa facem un drum in Ungaria sa ne aprovizionam. Doar ca as vrea sa stiu exact ce si cum in cazul meu, asa ca tot va tebui sa astept sa vb sigur.
Ai idee cat ar costa toate daca le iei de aici din Ro?
Pupici si o vara usoara!

Aceiasi pupici pt toate fetele de aici, ma bucur din suflet ca v-am descoperit!!!

Mergi la inceput