Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:

HAI MAMI!!! HAI HONEY!!!

...e bine asa, Mami?
Curaj, ziua abia a inceput!
Sari de pe sifonier, sari pe florinul preferat, muta mobila, fa baita fierbinte, bea ceai de zmeur concentrat...si nu mai am alte idei.
BARZOOO!! Io stiu ca-i departe tare Australia dar NU TI-AM SPUS de cateva zile ca pe 13 ai treaba in Pantelimon???
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
Neata si de la mine!!!
Nu ca mi-ati simtit mie lipsa, da chiar ca am lipsit de pe crengutza!!!
Nu mai am timp de nimic, nu stu cum va descurcati mamicilor, da eu tare multe am de facut, si mai merg si la servici din cand in cand cate un pic de tot, si-apoi cu treba din casa!!!
Si tre sa ma apuc de recuperat ca nu mai stiu ce s-a mai intamplat pe crengutza!!!
VA PUP APASAT PE TOATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
natynic spune:
LA MULTI ANI, Vera Alina si Mihatp![s]
Multa fericire alaturi de puiutii vostri!
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Ba, Lyvy, sa stii ca ti-am chiar simtit lipsa!
Numai ca pe mamici mi-e greu sa le trag de maneca mereu sa scrie ca stiu ce greu e!
De lucru pt servici mi-am luat si eu, dar acasa, si tare dificil e sa le impaci pe toate...
Apropo, sa nu uit fetelor: Giani Butucica e bine, la fel Andrei, dar computerul ei n-avea licenta Windows sau ceva de genu' si de-aia n-a mai scris. Isi cere iertare si ne pupa pe toate!
Naty
mamica
Iulia mea
Ali_bia spune:
'NEATA!!!!

HAI MAMI, HAI HONEY!!!

LA MULTI ANI VERA SI MIHA!!!!

NATY e o scumpa Iulia printre flori 

LA MULTE LUNI SI MULTI ANI:
Iannis de Simonete,Eric de Blankar,Georgios de Raluca si Stefan de Adela
Raportez si eu dureri aseara cat de cat dureroase de burta si nu mai zic de spate ca ma omora,si o presiune dar dureroasaaaaa..jos la fofo de am zis ca iese, am zis ca ma duc la spital dar am mai asteptat si au trecut cat de cat, azi nik
, cred ca-si bate joc de mine barza asta,o sa vedem maine la dr ce ne spune....
ici la tot stolul
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
39+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.1 zi?? pana la 
Ali_bia spune:
Si acum va las ca ne omoram pe laptopul asta
, de asta nu prea intru asa des ca fiica-mea e pe capul lui, vrea numai jocuri
, de citit va citesc cand se duce la baie sau mananca..zice-ti si voi, a pus stapanire pe mine si laptop, ofofoffffff
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
39+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.1 zi?? pana la 
natynic spune:
quote:
Originally posted by Ali_bia
'NEATA!!!!
NATY e o scumpa Iulia printre flori
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI:
Iannis de Simonete,Eric de Blankar,Georgios de Raluca si Stefan de Adela
Raportez si eu dureri aseara cat de cat dureroase de burta si nu mai zic de spate ca ma omora,si o presiune dar dureroasaaaaa..jos la fofo de am zis ca iese, am zis ca ma duc la spital dar am mai asteptat si au trecut cat de cat, azi nik, cred ca-si bate joc de mine barza asta,o sa vedem maine la dr ce ne spune....
ici la tot stolul
_
Ali,
. Esti mortala cu durerile tale dureroase...Dar te rog eu frumos, lasa barza azi pt Mami, da? 
Ma alatur si eu cu un LA MULTE LUNI SI ANI copilasilor sarbatoriti!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
luny spune:
quote:
Originally posted by serry_ann
Luny stiu ca la tine au inceput contractiile noaptea ....eu de aseara pe la 3 am inceput sa am dureri de burta si de mijloc...la inceput nu erau asa dureroase dar dupa s-au amplificat.Chestia e ca nu prea reuseam sa le cronometrez pt ca erau cand la 10 min cand la 6..si tot asa..intr-un final m-am culcat si acum m-am trezit dar durerile de mijloc tot le simt...durerea de burtica e asa ca la ciclu,numai ca un pic mai pronuntata.Vroiam sa te intreb cum a fost la tine pt ca nu vreau sa merg degeaba la spital..macar sa stiu cand ma ia cu adevarat...Mersi mult si pupici la toate randunicile...aaaaaaa...si pentru mami...HAI HONEY LA MAMI !!!
Serry39+
http://community.webshots.com/user/serry_ann
Salut! cam asa a fost si la mine! dar stii ca nu este o regula, nu au cum sa fie la fel la toate fetele, fiecare organism reactioneaza in felul lui! eu m-am dus la spital candf erau ff dureroase contractiile, dar tot neregulate erau si durau intre 20 si 45 sec, cam asa. Contractiile erau ba la 6-8 min, ba la 3-4, deci aiurea, dar deja dureau zdravan, burta in special!..multa bafta, si o nastere cat mai usoara, sa ne tii la curent!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
quote:
Originally posted by natynic
HAI MAMI!!! HAI HONEY!!!
...e bine asa, Mami?
Curaj, ziua abia a inceput!
Sari de pe sifonier, sari pe florinul preferat, muta mobila, fa baita fierbinte, bea ceai de zmeur concentrat...si nu mai am alte idei.
BARZOOO!! Io stiu ca-i departe tare Australia dar NU TI-AM SPUS de cateva zile ca pe 13 ai treaba in Pantelimon???
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
poate doar uleiul de ricin l-ai sarit din lista!!!LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
serry_ann spune:
Luny

mersi...vad ca acum s-au mai linistit..lasam azi barza pt mami asa cum a spus si naty....vad ca isi cam bate joc de noi..
Serry
39+
http://community.webshots.com/user/serry_ann